شماره حسابت رو پ.خ کن به حسابت واریز کنم.
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا اگه دارین پولای به اشتباه گرفته شده از مردم رو پس میدین؟ منم شماره حسابم رو بدم!!!
یا اگه دوست دارین موکول میکنیم به او دنیا سر پل صراط حساب کنیم؟
من سرویس کنسل نکردم
اصلا سرویسی به من تحویل داده نشد من اومدم تو انجمن گفتم چرا تحویل نمیدین چرا جواب نمیدین نمیدونم سر کدوم قانون دیگه هم کلا منو از سایت انداختین بیرون
فقط من اینو متوجه شدم شنبه از من پول گرفتین 2 شنبه منو انداختین بیرون
حالا این 2 زار پول که ارزش نداره ولی اعتبار شرکتتون رو که جایی ثبت نشده رو اینجوری زیر سوال نبرین
ما ***ی نمیکنیم که اعتبارمون زیر سوال بره. ما طبق قوانینمون کار میکنیم. همون قوانینی که به شما اجازه میده تا ۱ روز اگه سرویستون رو نخواستید کنسل کنید به ما هم این اجازرو میده که با کاربرای خاطی برخورد کنیم.
به هر حال شما هم اگه سرویستون رو تحویل نگرفته باشید میتونید درخواست بدین و هزینه به حسابتون برگرده اگرم تحویل گرفتید که خوب ...
میتونید برید تو پنلتون بخش پیام ها و ببینید پیام مشخصات وی پی اس و پیام لغو شدن اشتراک چقدر فاصله زمانی دارن و به چه شکلی هستند.
ما تا جایی که بتونیم حقوق مشتری رو در اولویت قرار میدیم ولی بعضی وقت ها مجبوریم برخورد سفت و سخت بکنیم. مثلا همین شخصی که الان قصد داره از ما شکایت بکنه ۸ تا وی پی اس از ما گرفته که اگه در ۳۰ ضرب بکنیم ۲۴۰ روز باید بهش سرویس بدیم. الان ۱۵۰ روزش گذشته و ادعا میکنه که کل پولش رو پس بدیم. حتی قبول کردیم که سرویس های زیر ۱۵ روزش رو ریفاند کنیم و سرویس های بالاتر از اونو به صورت روزشمار رو سرور آلمان میزبانی کنیم ولی قبول نمیکنه. بعدم که مارو مجازات قبل از ارتکاب جرم میکنه و در حالی که سرویسش هنوز فعاله مارو *** و کلاهبردار معرفی میکنه. انتظار دارید چه برخوردی بکنیم؟
8 تا وی پی اس چیه من یک وی پی اس هم تحویل نگرفتم بعد منو انداختین بیرون منو تهدید کردید که اینجا مطلب نزارم مدارکشم موجوده
شما سرویسی به من تحویل ندادی عزیز چرا شلوغش میکنی وقتی هم که در خواست دادم یا سرویسمو بده یا پولمو بده منو انداختی بیرون
شما اگه سرویستون رو قبل از اخراج شدنتون گرفتید ( حتی اگه مشخصاتش ارسال شده باشه ) طبق قانون از سایت اخراج شدی و از پرداخت وجه معذوریم.
ولی اگه سرویستون بعد از اخراج شدنتون آماده شده که خوب درخواست بدین پولتون برگرده. منظور از دریافت سرویس دریافت پیام مشخصات وی پی اس هست.
ما از این اقا سرویس داشتیم بدون هماهنگی سرور منا حذف کردن و اطلاعاتم ....