پاسخ : سرور مجازی انگلستان و آلمان | Hetzner & RedStation | کنترل پنل رایگان | پنل اس ام اس رایگان | تخفیف دائمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
daniel0o0
کیفیت سرویس ها عالی پشتیبانی هم عالی واقعا دستشون درد نکنه
فقط نمیدونم چرا کد تخفیف hard رو برای سرویس من در نظر نگرفتن!!!
سپاس بابت تاییدتون! قیمت ها رو چون توی سایت آوردیم روی تخفیف دائمی بقیه تخفیف ها غیر فعال هستند همون جور که توی پست اول توضیح داده شده.
بازم ممنون.
پاسخ : سرور مجازی انگلستان و آلمان | Hetzner & RedStation | کنترل پنل رایگان | پنل اس ام اس رایگان | تخفیف دائمی
تایید میشن 100000000000% پشتیبانی عالی با ادب تحویل فوری بک اپ میگیرن همه چی عالیه...تشکر از اقای سعید مهر عزیز....
راستی 20 گیگ هارد اضافه هم دادن کلی ذوق زدیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nezam5480
تایید میشن 100000000000% پشتیبانی عالی با ادب تحویل فوری بک اپ میگیرن همه چی عالیه...تشکر از اقای سعید مهر عزیز....
راستی 20 گیگ هارد اضافه هم دادن کلی ذوق زدیم
ممنون جناب موقری نژاد ! وظیفه است! امیدوارم همیشه از سریس ها راضی باشید.
ایام به کام!
با سلام
لطفا اگر آفری در مورد سرور مورد نظر من در لینک زیر دارید ارائه کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f13/65212/#post606653
ممنون از شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojtaba127
دوست من روی سرور های ما شیرترانیکس میزبانی میشوند.
جناب الانصار که توی همین تاپیک نیز نظر گذاشته اند یک عدد جامعه مجازی فکر میکنم با همین سیستم رو میزبانی میکنند ولی با توجه به آمار بازدیدتون و سی پی یو ایی که دیدم نیاز دارید آفری مطرح نکردم توی تاپیک! دوستانی که آفر دادن فکر میکنم شیرترانیکس میزبانی نکرده باشند که آفر با اون قیمت دادند بنده قبل از اینکه شما توی تاپیک ما مطرح کنید تاپیک شما رو دیدم ولی با دیدن آفر های دوستان منصرف شدم از دادن آفر به شما چون هزینه ای که بنده میخواستم در این مورد بگیرم خیلی بیشتر بود.
مورد دوستانه : دوست عزیز سایت خودتون رو روی هارد اس اس دی میزبانی کنید و دیتابیس را! ( ترجیحا روی یک عدد هارد باشن که سرعت رید و رایت پایین نیاد.) بقیه اطلاعات روی ساتا 3 اینترپرایز هم جواب گو هستش. از نظر پردازنده هم یه گراف از سرور قبلی برام ارسال کنید تا بتونم آفر بدم!
سایت های پر بازدید ما میزبانی میکنیم ولی آفر هامون با آفر های بقیه دوستان یک مقداری متفاوت هست!
سپاس فراوان
سعیدمهر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamServer
دوست من روی سرور های ما شیرترانیکس میزبانی میشوند.
جناب الانصار که توی همین تاپیک نیز نظر گذاشته اند یک عدد جامعه مجازی فکر میکنم با همین سیستم رو میزبانی میکنند ولی با توجه به آمار بازدیدتون و سی پی یو ایی که دیدم نیاز دارید آفری مطرح نکردم توی تاپیک! دوستانی که آفر دادن فکر میکنم شیرترانیکس میزبانی نکرده باشند که آفر با اون قیمت دادند بنده قبل از اینکه شما توی تاپیک ما مطرح کنید تاپیک شما رو دیدم ولی با دیدن آفر های دوستان منصرف شدم از دادن آفر به شما چون هزینه ای که بنده میخواستم در این مورد بگیرم خیلی بیشتر بود.
مورد دوستانه : دوست عزیز سایت خودتون رو روی هارد اس اس دی میزبانی کنید و دیتابیس را! ( ترجیحا روی یک عدد هارد باشن که سرعت رید و رایت پایین نیاد.) بقیه اطلاعات روی ساتا 3 اینترپرایز هم جواب گو هستش. از نظر پردازنده هم یه گراف از سرور قبلی برام ارسال کنید تا بتونم آفر بدم!
سایت های پر بازدید ما میزبانی میکنیم ولی آفر هامون با آفر های بقیه دوستان یک مقداری متفاوت هست!
سپاس فراوان
سعیدمهر
دوست عزیز متاسفانه گرافی از سرور قبلی ندارم!
هاست اشتراکی بوده
از مدیران هاست دی ال که در مورد مصرف سایت سوال پرسیدم گفتند که:
php usagetoon normale database ham alan meghdari behtar shode ama hamchenan masrafe fogholade balayi dar MySQL darid
هاردی هم که اطلاعاتمون روش بود SSD بود
و دو سرور جداگانه استفاده میکردیم یکی برای دیتابیس و یکی برای فایلها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojtaba127
دوست عزیز متاسفانه گرافی از سرور قبلی ندارم!
هاست اشتراکی بوده
از مدیران هاست دی ال که در مورد مصرف سایت سوال پرسیدم گفتند که:
php usagetoon normale database ham alan meghdari behtar shode ama hamchenan masrafe fogholade balayi dar MySQL darid
هاردی هم که اطلاعاتمون روش بود SSD بود
و دو سرور جداگانه استفاده میکردیم یکی برای دیتابیس و یکی برای فایلها
خب با توجه به این بهتون پیشنهاد میکنم اگر میخواید سرورتون خوب باشه بیاید و یک سرور اختصاصی کوچک بگیرید که خیلی بهتر بهتون جواب میده! البته اگر سرور اشتراکی هم بخواید در خدمتیم با 10 گیگ هارد اس اس دی ( البته باید سرور ها چک شود در صورت خالی بودن سرور ) و کانفیگ سرور 4 گیگ فکر میکنم براتون کافی باشه.
سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamServer
خب با توجه به این بهتون پیشنهاد میکنم اگر میخواید سرورتون خوب باشه بیاید و یک سرور اختصاصی کوچک بگیرید که خیلی بهتر بهتون جواب میده! البته اگر سرور اشتراکی هم بخواید در خدمتیم با 10 گیگ هارد اس اس دی ( البته باید سرور ها چک شود در صورت خالی بودن سرور ) و کانفیگ سرور 4 گیگ فکر میکنم براتون کافی باشه.
سپاس
دوست عزیز فایل های ما حدود 20 گیگ هستن و دیتابیس هم حدود 12 گیگ
و این مقدار مدام در حال افزایش هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojtaba127
دوست عزیز فایل های ما حدود 20 گیگ هستن و دیتابیس هم حدود 12 گیگ
و این مقدار مدام در حال افزایش هست
فکر میکنم یک سرور اختصاصی ارزان بهتر بتونه جواب گوی کار شما باشد.
بقیه بحث را در تیکت مطرح کنید!
سپاس
دوستان ایشون کلاهبرداری بیش نیست... بنده شخصا نظر تائیدمو پس میگیرم... ! طبق این تاپیک مشخص میشه کلاهبرداریشون :
http://www.webhostingtalk.ir/f118/67849/