پاسخ : اینترنت مخابرات برای شما دردسر ساز خواهد شد!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yuness Mehdian
128 مخابرات - > سرعت دانلود بین 10 تا 17 اصلا هم از این رنج تکون نمیخوره کم میشه ولی یه بیت هم از 17 بیشتر نمیشه !
جالبه بدونید طبق آماری که
اینجا هست میانگین سرعت تو کل دنیا 580k هست و سریع ترین اینترنت رو کره جنوبی با میانگین 17m و خورده ای داره و آمریکا با میانگین 616k تو رتبه 26 ام جهان قرار داره(میانگین همه ایالت ها بعضی از ایالت ها 33m دارن) نکته جالب تر اینکه کشور کنگو رو با 13k به عنوان دارنده کند ترین اینترنت جهان معرفی میکنه و کلا میگه که کند ترین اینترنت ها تو آفریقاست که اکثرا با گوشی به اینترنت وصل میشن . مطمئنا میانگین ما چیزی بهتر از این نیست !!! به نظر شما مشکل از کجاست نحریم ؟؟؟ یا 3یا3ت؟؟؟ به نظر خوردم دومی درست تره
ما که تو بوشهریم خیلی راحت با نت مخابرات ماهی 12 هزار تومان البته میگن سرعت 256 سرعت دانلودمون 80 کیلوبایته ولی وقتی روزی فقط 20 دقیقه وصله بدرد چی می خوره؟ ببینید من ماهی 22 هزار تومان بابت اینترنت نامحدود پارس آنلاین میدم سرعت دانلود بسته به ساعات روز بین 80 تا 150 و حتی گاهی 200!!!!! کیلوبایته قعطیم خیلی خیلی کمه دیگه اصلا تو فکر عوض کردن سرویسم نمیوفتم چون بهتر از با این قیمت تو ایران گیر نمیاد (البته قانونی)
احتمالا بوشهر توسط آمریکا به طور جداگانه حمایت میشه @-) ! سرعت 80 تا 150 و حتی گاهی 200 !!!! واقعا واسه من یه آرزو بوده خوش بحالت :((
راستی موارد غ ق رو میشه پ خصوصی بدی من سرعت لازمم متشکرم
والا من از مخابرات adsl دارم
خیلی ازش راضی هستم !
قطعی نداره اصلا !
سلام به همگی
اینترنت مخابرات هر مشکلی داشته باشه (البته ما که مشکلی ندیدیم) بهترین چیزی که داره نا محدود بودنش هست.:67:
اینترنت مخابرات تهران که هیچ محدودیت دانلودی نداره!
قطعی هم به نسبت بسیار پایینه
افت سرعت هم اصلا نداره . سرعت دانلود 128 بین 16 تا 18 ک
فقط اون مورد آخری که در پست 1 گفته شده هست که اون تو سرویس هایی مثل وایمکس ایرانسل خیلی اوضاعش بدتره!
تجربه یکساله من از اینترنت مخابرات بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fasterhost
یوقت نگیری درسته ارزونه ولی باید خط خونتون مدام مشغول باشه هر 20 دقیقه هم دیسی میشی
تازه من ماکزیممشو گفتم برو از پارس بگیر من با پارس آنلاین اینترنت 128 گرفتم بعد 150 دانلود میزنم
البته از دیروز تاحالا قعطی داره البته یادمه پارسال خیلی قعط میشد اما توی 9 ماه گذشته
قعط نشده بود به جز دیروز و پریروز که مدام داره دیسی میشه البته اونم داره بهتر میشه ایشالله
سلام
اگر مشکل این هست که خط خونه باید مشغول باشه تا نت وصل باشه مشکل از سیم کشی تلفن هست . یکی از آشنایان این مشکل رو داشتند پس از مراجعه به مخابرات و دردسر های بعدی اومدن درست کردند و مشکل حل شد !
----
در کل پیشنهاد من به ساکنان بندر بوشهر . اگر مایل به استفاده از adsl هستید و خط تلفن از pcm نیست از شرکت پیشگامان تهیه کنید . در این تجربه چند ساله پیشگامان بهتر از بقیه عمل کرده .
اما اگر خط تلفن pcm هست و فقط از خدمات مخابرات میتونید استفاده کنید به کل adsl رو فراموش کنید ! وایمکس مبین نت تهیه کنید بسیار خوب سرویس میدن در اینجا . حتما هم توصیه میکنم که از نوع بیرونی استفاده کنید . توی بوشهر بهترین گزینه هست . خبر رسیده بود که یه دکل هم توی بهمنی نزدیک های فروشگاه رفاه نصب کردند توی تجهیزات مخابرات که من توی سایت مبین نت چیزی ندیدم .
متاسفانه توی بوشهر کاربران حق انتخاب زیادی ندارند . خود بندر ظرفیت بالا داره از نظر شبکه های بیسیم و فیبر نوری اما بیشتر مصارف دولتی و نظامی هست .
دوستان من 2-3 روز يك مشكل با اينترنت مخابرات تهران دارم
وقتي 7-8 صفحه رو باهم باز مي كنم چراغ adsl خاموش ميشه و 5 دقيقه اينترنت قطع ميشه!
يعني به اينترنتم فشار وارد ميشه كم مياره :78:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mersad-mr
دوستان من 2-3 روز يك مشكل با اينترنت مخابرات تهران دارم
وقتي 7-8 صفحه رو باهم باز مي كنم چراغ adsl خاموش ميشه و 5 دقيقه اينترنت قطع ميشه!
يعني به اينترنتم فشار وارد ميشه كم مياره :78:
چراغ لینک یا دیتا؟!!
سلام
با 2828 تماس بگیرید:67:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinline
سلام
با 2828 تماس بگیرید:67:
تنها پاسخی که واردند:
dns ست کردید؟
از vрn استفاده میکنید؟
مودم تنظیماتش auto connect هست؟
تنظیمات رو خدوتون انجام میدید؟
dns توی مرورگر ست کردید؟
:D