پاسخ : امگاهاست - سرور مجازی با پورت 10Gbps فقط ۱۰ هزار تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asdadsdxz
من که بسیار از سرویس راضی هستم دو سرویس رم ۱ گیگ و ۲ گیگ ویندوز و لینولس حدود ۱ماهه مه دارم و عالیی بودهم سرعت و هم کیفیت
امروز هم دوباره یک سرور لینوکس ۲ گیگ گرفتم که با اینکه خیلی عجله داشتم سریع کارم رو انجام دادند و تحویل دادند
خوشحالم که راضی هستید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arman_2
متاسفانه سرور مجازی با idm دم دستم نیست که تست کنم براتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
silentoff
با سلام خدمت دوستان و تشکر از آقای اسکندری عزیز .دوستان من 3 سرور از ایشون گرفتم و واقعا راضی هستم در همه چیز ایشون نمونه هستن هم اخلاق و کارایی در پشتیبانی و هم کیفیت بالای سرورهاشون.من واقعا راضی هستم امیدوارم سرورا با همین کیفیت باقی بمونند که اگر اینجور باشه من خودم از مشتریان پایه ثابت ایشون خواهم بود.عکس دانلود از سرور 256 رو گزاشتم که میانگین 20 تا 30 هست و به 40 هم میرسه.:113:
سرعت هارد و پورت سرور فوق العادست. مرسی از خدماتتون
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...-30_194856-png
شما لطف دارید دوست عزیز. در برابر مشتری با شخصیت باید با ادب و احترام بود!
خوشحالم که رضایت شما رو جلب کرده
سلام ... دوستان من قبلا از omega host سرور گرفته بودم واسه کارهای شخصیم (یک ماهه) ...به شخصه راضی بودم و عالی بودش...الان میخوام برم تو سایت ، سایت باز نمیشه، آدرس عوض شده؟ و یه سوال دیگه هم داشتم.
الان من میخوام وبسایت دانلود و فروشگاه بزنم (الان خودم هاست دارم از یه شرکت دیگه و قبلا سایت داشتم رو هاستم)
اما سوال های من:
- من کله وبسایتم رو میتونم رو vps سوار کنم؟ یعنی میتونم خودم دات نت 4 و sql server 2008 نصب کنم و وبسایتم رو بارگذاری کنم روش؟؟؟؟ یا vps فقط به درد این میخوره که من فایلهای دانلودم رو روش بذارم؟
- هنوزم سرور های omega host ریموت دسکتاپی هستن؟ چون واقعا عالی بودش.
- من میتونم فایلهای دانلودم رو از طریق خود سرور دانلود کنم از هر سایتی که خواستم؟
- سرعت دانلودش چقدره؟
ممنون میشم دوستان اگه جواب سوال هام رو بدید...شدید بهش نیاز دارم.فداتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ho0rezam
سلام ... دوستان من قبلا از omega host سرور گرفته بودم واسه کارهای شخصیم (یک ماهه) ...به شخصه راضی بودم و عالی بودش...الان میخوام برم تو سایت ، سایت باز نمیشه، آدرس عوض شده؟ و یه سوال دیگه هم داشتم.
الان من میخوام وبسایت دانلود و فروشگاه بزنم (الان خودم هاست دارم از یه شرکت دیگه و قبلا سایت داشتم رو هاستم)
اما سوال های من:
- من کله وبسایتم رو میتونم رو vps سوار کنم؟ یعنی میتونم خودم دات نت 4 و sql server 2008 نصب کنم و وبسایتم رو بارگذاری کنم روش؟؟؟؟ یا vps فقط به درد این میخوره که من فایلهای دانلودم رو روش بذارم؟
- من میتونم فایلهای دانلودم رو از طریق خود سرور دانلود کنم از هر سایتی که خواستم؟
- سرعت دانلودش چقدره؟
سلام .
با اجازه علیرضا مرحوم شده :دی
یه مشکلات جزئی برا سرور پیش اومده به زودی حل میشه .
1. بله امکانش هست .تو سایت امگا هاست سفارش بدین بعد ویندوز 2008 در خواست بدین و روش وب سایت پنل رو نصب کنید .
2. منظورتون رو نفهمیدم ؟ یعنی سرور های ویندوز ریموت دسکتاپ دارن ؟ اگه بله که بله
3. بله . امکانش هست .
4. سرور انگلیس بین 300 تا 800 مگابایت در ثانیه ! ( پورت 10 گیگابیت ) .
با سلام خدمت دوستان گرامی
متاسفانه دیتاسنتر هتزنر به دلایلی کل آی پی های سرور ما رو بلاک کرده و با توجه به اینکه سایت ما هم روی همون سرور بود الان دیگه قابل دسترسی نیست. کارهای لازم برای باز کردن مجدد آی پی ها انجام شده و امیدواریم هرچه سریعتر این اتفاق بیوفته
دوستانی که نیاز به پشتیبانی دارند می تونند از طریق پیام خصوصی همین انجمن یا ارسال پیامک به شماره 09372231067 کارشون رو پیگیری کنند.
توی متن ارسالی اسم کامل سرور و مشخصات ورود به اون رو ارسال کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ho0rezam
اما سوال های من:
- سرعت دانلودش چقدره؟
سلام
از اینکه راضی بودید ما هم خوشحالیم!
۱. بله این امکان وجود داره
۲.سرورهای ویندوز همه ریموت دسکتاپ دارند
۳. بله امکانش وجود داره
۴. سرعت دانلود کاملا بستگی به لینکی داره که داره دانلود صورت می گیره ولی با توجه به کارت شبکه 1Gbps که روی سرور مجازی هست سرعت شما بین ۳۰ تا ۱۲۰ مگابایت در ثانیه متغیره
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asrhosting
سلام .
با اجازه علیرضا مرحوم شده :دی
یه مشکلات جزئی برا سرور پیش اومده به زودی حل میشه .
1. بله امکانش هست .تو سایت امگا هاست سفارش بدین بعد ویندوز 2008 در خواست بدین و روش وب سایت پنل رو نصب کنید .
2. منظورتون رو نفهمیدم ؟ یعنی سرور های ویندوز ریموت دسکتاپ دارن ؟ اگه بله که بله
3. بله . امکانش هست .
4. سرور انگلیس بین 300 تا 800 مگابایت در ثانیه ! ( پورت 10 گیگابیت ) .
رضا جان از اینکه تاپیک رو دریافتی ممنونم! موفق باشی
از من میشنوید اصلا سراغ Hetzner نرید که خیلی بیشعورن این آلمانی ها .
یه کاراییی ازشون دیدم. خیلی هم پولکی هستند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arman_2
بین 5 تا 15 متغیره
اینم تست سرعت و Performance کارت شبکه برای دوستان.
http://www.img4up.com/up2/78724785596054332730.jpg
والا اول خیلی خوب بود تا 20 MB /S سرعت داشتم
الان حدا اکثر به 10 MB/S میرسه
با این لینک : http://www.speedtest.rapidswitch.com/1000mb.bin
http://www.webhostingtalk.ir/images/...wpost-left.png با توجه به درخواست كاربران محدوديت پورت سرور برداشته شد!
اميدواريم در كنار مديريت حرفه اي از خدمات ما لذت ببريد!
مدیریت حرفه ای تون این الان سرور به خاطره یه اشتباه کوچیک 30 دقیقه هست قعطه کسی هم نیست جوابگو باشه !:-ss
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CommandServer
http://www.webhostingtalk.ir/images/...wpost-left.png با توجه به درخواست كاربران محدوديت پورت سرور برداشته شد!
اميدواريم در كنار مديريت حرفه اي از خدمات ما لذت ببريد!
مدیریت حرفه ای تون این الان سرور به خاطره یه اشتباه کوچیک 30 دقیقه هست قعطه کسی هم نیست جوابگو باشه !:-ss
من ازشون سرویس دارم و الان هم سرورم بالاست و هیچ مشکلی هم نداره