پاسخ : فروش ویژه سرورهای اختصاصی DEll و SuperMicro در دیتا سنتر XLhost
والا مشکلی پیش نیامده که تیکت بدیم اصلا زیاد! :دی
کیفیت هم دیگه خودتون تشخیص بدید دیگه تیکتی ندادیم توی این ماه ولی خب کلا کمتر از 1 ساعت جواب داده میشه تیکت هاشون!
آقای صالحی هم شخص کاملا متشخصی هستند و کاملا هم تایید میشن!!!!
همه چی عالی! ما که راضییم!
پیروز و سربلند باشید!
ی عنی واقعا ! ؟
سنگ روی یخ شدیم !
یعنی فقط ما 3 کاربر از وب هساتینگ تالک داریم و 95 درصد بقیه که فکر می کردیم از اینجا هستند تظاهر کردند از ابن سایت هستند !؟
کاربران گرامی سرویسهای ارائه شده سرور اختصاصی از تمام دیتاسنترها لطفا نظرات خود را در خصوص کیفیت سرویسها ارائه نمایند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wanener
ی عنی واقعا ! ؟
سنگ روی یخ شدیم !
یعنی فقط ما 3 کاربر از وب هساتینگ تالک داریم و 95 درصد بقیه که فکر می کردیم از اینجا هستند تظاهر کردند از ابن سایت هستند !؟
کاربران گرامی سرویسهای ارائه شده سرور اختصاصی از تمام دیتاسنترها لطفا نظرات خود را در خصوص کیفیت سرویسها ارائه نمایند .
کلا همینطور مهندس جان !!!الان سرور ها قعط بشه یا انفاقی بیافته !ببینید همه چطوری اینجا پست میدن :d !
کیفییتش که ای ال هاستیه.
واسه من مهمتر از همه پشتیبانی و پیگیری ایشون هست و اینکه سریع سرور رو تحویل میدند.
فروش سرویسها ادامه دارد
نتایج قرعه کشی شرکت نظر سنجی افتخار آمیز ما با کلا 4 شرکت کننده به زودی اعلام خواهد شد.
با تشکر از همه دوستانی که در این نظرسنجی شرکت ننموده اند
:55:
فروش فوقالعاده و ویژه سرور های مجازی VPS از دیتا سنتر های مطرح فروش فقط تا پایان اذر ماه :55:
قابل توجه کاربران محترم انجمن خوب و کار امد webhostingtalk
به اطلاع برسونم که من تعداد محدودی سرور مجازی از چند دیتا سنتر دارم که قصد فروش دارم
با رسیدن محرم کمی اوضاع فروش خوب نبوده و قصد دارم که در اینجا به صورت یک حراجی سرور هام رو بدم که هم برای من خوب بشه و هم برای دوستان
[سرورهای مجازی المان امریکا هلند و سوئیس ]
سرورهای گیم انلاین کانتر و کالف با پینگ بسیار پائئین و ایجاد سرور های گیم در ایران
فروش هاست با کیفیت با مناسب ترین قیمت . با تمامی امکانات و حجم مناسب
فروش پنل ارسال اس ام اس با 1500 پیامک رایگان در شروع و با تمام قابلیت های پنل
فروش پنل سرور اختصاصی اماده و راه اندازی شده المان اماده تحویل با قیمت 80 یورو ( کسی سفارش داده بوده و دریافت نکرده به دلیل جور نشدن پولش )
کلیه دوستان و همکاران میتوانند با ایدی مسنجر y4h0o.m4ster@yahoo.com
و یا با شماره 09198864231 با من در تماس باشن
فروش ویژه فقط تا پایان اذر ماه میباشد و بعد از این تاریخ قیمت ها به رنج طبیعی خود برمیگردند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m4ster
:55:
فروش فوقالعاده و ویژه سرور های مجازی VPS از دیتا سنتر های مطرح فروش فقط تا پایان اذر ماه :55:
قابل توجه کاربران محترم انجمن خوب و کار امد webhostingtalk
به اطلاع برسونم که من تعداد محدودی سرور مجازی از چند دیتا سنتر دارم که قصد فروش دارم
با رسیدن محرم کمی اوضاع فروش خوب نبوده و قصد دارم که در اینجا به صورت یک حراجی سرور هام رو بدم که هم برای من خوب بشه و هم برای دوستان
[سرورهای مجازی المان امریکا هلند و سوئیس ]
سرورهای گیم انلاین کانتر و کالف با پینگ بسیار پائئین و ایجاد سرور های گیم در ایران
فروش هاست با کیفیت با مناسب ترین قیمت . با تمامی امکانات و حجم مناسب
فروش پنل ارسال اس ام اس با 1500 پیامک رایگان در شروع و با تمام قابلیت های پنل
فروش پنل سرور اختصاصی اماده و راه اندازی شده المان اماده تحویل با قیمت 80 یورو ( کسی سفارش داده بوده و دریافت نکرده به دلیل جور نشدن پولش )
کلیه دوستان و همکاران میتوانند با ایدی مسنجر y4h0o.m4ster@yahoo.com
و یا با شماره 09198864231 با من در تماس باشن
فروش ویژه فقط تا پایان اذر ماه میباشد و بعد از این تاریخ قیمت ها به رنج طبیعی خود برمیگردند
پسرم
شما تازه واد این تالار شدی و از پایه ای ترین اصول قواعد فروش مطلع نیستی و نمیدونی نباید توی تاپیک دیگران پستهای آماتوری خودت رو بزنی ! !
سواد هم که نداری فرق بخش فروش سرور اختصاصی و مجازی رو تشخیص بدی . جداقل توی بخش مربوط به سرور مجازی پست بزنی !!
چرا فکر میکنی کسی میاد از شما سرور بگیره !؟
مدیران گرامی طلفا اقدام لازم رو انجام دهند
آقایون مدیران قصد ندارید پست اسپم رو حذف کنید ؟
مهندس جان
مدیران عزیز درحال بررسی پست ایشون هستند که در جای درستی پست داده اند یا خیر :دی
من از شما سروری نداشم اما با نظرهای دوستان ، آدم مشتاق به همکاری با شما میشه