پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
just like that
سلام
یه خرید اینترنتی داشتم میخواستم ببینم شما انجام میدید؟ PI رو Email کردم براتون . با تشکر
سلام
ایمیل به شما ارسال شد،حتما میشه انجام داد.
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
سلام
از چه طریق با شما در تماس باشیم؟
فقط تلفن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidjan
سلام
از چه طریق با شما در تماس باشیم؟
فقط تلفن؟
به زودی وبسایت راه اندازی میشه (منتظر درگاه بانک هستیم)، از طریق ایمیل و تلفن.
اوکی پرداخت دوم هم با موفقیت انجام شد
اندکی مشکلات بود در پرداخت که تاخیری ایجاد شد اما در کل اوکی بود و همین جا تشکر می کنم از ایشون
/o
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
trueenzo
اوکی پرداخت دوم هم با موفقیت انجام شد
اندکی مشکلات بود در پرداخت که تاخیری ایجاد شد اما در کل اوکی بود و همین جا تشکر می کنم از ایشون
/o
در پرداخت ها با ویزا کمی مشکلات هست هنوز که با راه اندازی وبسایت رفته رفته درست خواهد شد. مشکل این دوستمون هم تایید میشه چون از آمریکا هست خوب ما باید کمی احتیاط در پداخت داشتیم. دوستان اطلاع دارند که من همیشه در برخود اول سوال های زیادی رو میپرسم و همه اینها باور کنید به نفع شخصی هست که داریم براش پرداخت انجام میدیم تا بعدا به مشکل برخود نکنه.
قیمت روز دلار که پرداخت میکنید برای پرداخت 400 هزار تومان به یورو یا دلار به صورت مستقیم چنده ؟ ( پیپال )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
قیمت روز دلار که پرداخت میکنید برای پرداخت 400 هزار تومان به یورو یا دلار به صورت مستقیم چنده ؟ ( پیپال )
تا افتتاح سایت (در همین هفته آینده انشاالله) فعلا پرداختی به اون صورت نداریم. پی پال رو داریم ارتقا میدیم به همین منظور فعلا پی پال امکان پذیر نیست اما اگر بشه از طریق ویزا به پی پال پرداخت کرد در خدمتم.
سلام مهندس
میخواستم از آمازون چند تا کتاب بخرم شما پرداخت میکنید ؟ اگه پرداخت بشه برا ایران میفرستن ؟
عزیز 130 Euro , Pappal می خواستم ، دارید الان ؟ البته Credit هم می شه اما Paypal بهتره اگه باشه .
نقل قول:
سلام مهندس
میخواستم از آمازون چند تا کتاب بخرم شما پرداخت میکنید ؟ اگه پرداخت بشه برا ایران میفرستن ؟
هیچ کشوری جز چین و هنگ کنگ و ... به ایران محصولاتشون رو نیفرستن. کشورهای آسیای شرقی هم که تا بندر عباس ارسال میکنن.