سلام
این هم چند اسکرین شات از نسخه جدید
دقت کنید که از همه بخش ها تهیه نشده است و بخش هایی خاص در تصاویر قرار داده نشده است
بعد از تکمیل به صورت تاپیک جدید همراه توضیحات کامل ارائه خواهد شد
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
این هم چند اسکرین شات از نسخه جدید
دقت کنید که از همه بخش ها تهیه نشده است و بخش هایی خاص در تصاویر قرار داده نشده است
بعد از تکمیل به صورت تاپیک جدید همراه توضیحات کامل ارائه خواهد شد
موفق باشید
مرسی از اطلاع رسانی رحمان جان ..فقط اینکه واسه کسایی که خریدن ورژن جدید رو ایمیل میکنین؟؟؟ و اینکه kvm نداره ؟
سلام رحمان جان
در نسخه قبل دیده بودم که برای Encode کردن ماژول از 1بار ioncube نسخه قدیمی و حدود 42 بار base64 o gzinflate o str_rot13 استفاده کرده بودید و قسمت لایسنس هم بصورت الگوریتم نوشته شده بود و براحتی کرک میشد . توی پیج های قبل گفته بودی سیستم لایسنس گذاری تغییر کرده ؟ الان از سرور خودتون چک میشه یا بازم الگوریتم هست ؟ و اگر از سرور چک میشه از چه سروری برای سیستم لایسنس استفاده کردید ؟ اگر سرور داون بشه ماژول هم بالا نمیاد ؟ یا اگر مثلا چک کنه سرور داون بود اجازه بده ماژول ران بشه ؟ اگر مورد آخر باشه که بازم مشکل داره .
خوشحال میشم همکاری گسترده ای در این زمینه با هم داشته باشیم . موفق باشید .
سلام
آقا رحمان من از سایتتون خرید کردم اما فعال نشده برام شماره ثابت رو جواب نمیدین شماره های موبایل هم خاموشن ایمیل هم زدم ای دی یاهو هم اد کردم کسی جواب نداده لطفا پیگیری کنید
Mail : eghbali.korosh@yahoo.com
سلامنقل قول:
مرسی از اطلاع رسانی رحمان جان ..فقط اینکه واسه کسایی که خریدن ورژن جدید رو ایمیل میکنین؟؟؟ و اینکه kvm نداره ؟
مبین جان نسخه جدید برای تمام کسانی که از قبل خرید کرده اند ارسال خواهد شد
در مورد دومی هم قبلاً توضیح دادم
100% تقدیم شدهنقل قول:
سلام
آقا رحمان من از سایتتون خرید کردم اما فعال نشده برام شماره ثابت رو جواب نمیدین شماره های موبایل هم خاموشن ایمیل هم زدم ای دی یاهو هم اد کردم کسی جواب نداده لطفا پیگیری کنید
Mail : eghbali.korosh@yahoo.com
سلامنقل قول:
سلام رحمان جان
در نسخه قبل دیده بودم که برای Encode کردن ماژول از 1بار ioncube نسخه قدیمی و حدود 42 بار base64 o gzinflate o str_rot13 استفاده کرده بودید و قسمت لایسنس هم بصورت الگوریتم نوشته شده بود و براحتی کرک میشد . توی پیج های قبل گفته بودی سیستم لایسنس گذاری تغییر کرده ؟ الان از سرور خودتون چک میشه یا بازم الگوریتم هست ؟ و اگر از سرور چک میشه از چه سروری برای سیستم لایسنس استفاده کردید ؟ اگر سرور داون بشه ماژول هم بالا نمیاد ؟ یا اگر مثلا چک کنه سرور داون بود اجازه بده ماژول ران بشه ؟ اگر مورد آخر باشه که بازم مشکل داره .
خوشحال میشم همکاری گسترده ای در این زمینه با هم داشته باشیم . موفق باشید .
در نسخه های 0.7.0 و 0.7.1 برای بخش لایسنس و فایلهای کد شده در دو قسمت اشتباه عمل کرده بود که در نسخه 0.7.2 اصلاح کردیم و در نسخه جدید همه موارد را مجدد نوشتیم که بعد از اتمام این نسخه برای نسخه های بعدی تنها بخش هایی که نیاز داریم را اضافه کنیم
در مورد سیستم لایسنس هم در صورتی که اطلاعات کاملتری نیاز دارید پیغام خصوصی ارسال کنید در خدمت هستم
سلامنقل قول:
رحمان که خیلی وقت هست یاهو آنلاین نمیشه
به نظرم شما اگه توی سایتشون تیکت میزنید خیلی بهتر بود ! اینجا یه فروم عمومی هست و نه بخش پشتیبانی وارز هاست
ممنون رضا جان
100% تایید میشه
دوستان دقت کنند که تصاویر از تمام بخش ها نیست
بعد از تکمیل بخش های بعدی تصاویر را قرار خواهم داد
موفق باشید
بنده هم یک عدد لیسانس خریداری کردم
پشتیبانی همونطور که شنیده بودم خیلی خوب و عالی بود
سلامنقل قول:
نده هم یک عدد لیسانس خریداری کردم
پشتیبانی همونطور که شنیده بودم خیلی خوب و عالی بود
ممنون از لطف شما
موفق باشید