پاسخ : تحریم ایرانیان توسط ریسلو از 18 جولای ( 27 تیر 96 ) + جایگزین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Z.eus
درود
دوستانی که جوکر و هگزونت را پیشنهاد میدید، ما به هر دو این شرکت ها ایمیل فرستادیم و همچنان با توجه به اینکه روزکاری شروع شده است پاسخگو نیستند!
ضمنا جوکر شماره تماسی هم تو سایتش پیدا نشد که حداقل تماس بگیریم باهاشون!
ما با پشتیبان جکر حرف زدیم با ایرانی ها مشکل نداره ( به گفته خودشون ) و جوری هم که گفته بودن خیلی خوشحال میشن که ازشون نماینگی بگیریم برای مشتریهامون ...
اما خب فک نکنم بدونه اگه این همه یوزر بهش حمله بکنن چیکار میکنن ....
سیستم جالبی هم در ظاهر نداره انگاری برای یه کسب و کار کوچک طراحی شده ...
فکر نمیکنم مناسب باشه ... ( یه چیزی بد تر از اوایل ریسلو مواجه هستیم )
چرا هیچ کس شرکتهای روسی و چینی رو امتحان نمیکنه؟ آیا به جز مشکل زبان، مشکل خاصّ دیگری هم دارند که ما بی خبریم؟ من میگم شرکتهای هندی هم میتوانند جایگزین خوبی باشند. درسته که ResellerClub تحریم کرد. ولی خوب اون به آمریکاییها فروخته شد. کسی تا حالا شرکتهای هندی رو امتحان نکرده؟ منظورم شرکتهایی هستند که در خود هند ثبت شدهاند. اون ResellerClub هم که تحریم کرد، علتش این بود که به آمریکاییها فروخته شد وگرنه این کار رو نمیکرد. به جز ResellerClub شرکت هندی خوب چی سراغ دارید؟ لظفاً نگویید همین Resello هندی بود. این از لحاظ قانونی هلندی بود نه هندی.
- - - Updated - - -
من میگم شرکت آلمانی رو نروید سراغش. اینها الان یک قولی میدهند. ولی آلمان حتّی از هلند هم میتونه بدتر باشه در زمینه تحریمها. فردا دوباره همگی باید اسباب کشی کنید. یادتون باشه که قوانین تحریم در اروپا رو اتحّادیه اروپا و نه خود کشورها وضع میکنند. ستون اصلی اتّحادیه اروپا هم آلمان و فرانسه هستند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mri_6889
چرا هیچ کس شرکتهای روسی و چینی رو امتحان نمیکنه؟ آیا به جز مشکل زبان، مشکل خاصّ دیگری هم دارند که ما بی خبریم؟ من میگم شرکتهای هندی هم میتوانند جایگزین خوبی باشند. درسته که ResellerClub تحریم کرد. ولی خوب اون به آمریکاییها فروخته شد. کسی تا حالا شرکتهای هندی رو امتحان نکرده؟ منظورم شرکتهایی هستند که در خود هند ثبت شدهاند. اون ResellerClub هم که تحریم کرد، علتش این بود که به آمریکاییها فروخته شد وگرنه این کار رو نمیکرد. به جز ResellerClub شرکت هندی خوب چی سراغ دارید؟ لظفاً نگویید همین Resello هندی بود. این از لحاظ قانونی هلندی بود نه هندی.
- - - Updated - - -
من میگم شرکت آلمانی رو نروید سراغش. اینها الان یک قولی میدهند. ولی آلمان حتّی از هلند هم میتونه بدتر باشه در زمینه تحریمها. فردا دوباره همگی باید اسباب کشی کنید. یادتون باشه که قوانین تحریم در اروپا رو اتحّادیه اروپا و نه خود کشورها وضع میکنند. ستون اصلی اتّحادیه اروپا هم آلمان و فرانسه هستند.
عزیز شرکت روسی خوبه مشکلی نیست
فقط آیا پرداخت ها رو توسط پی پال تایید میکنند؟
و کدوم شرکت روسی رو معرفی میکنید؟
لطفا چند مورد معرفی کنید تست کنیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mri_6889
آقا فکر جایگزین
من با این reg.com روسی دارم مذاکره میکنم. ولی پشتیبانیشون واقعاً یک چیزیاش میشه. به گفت و گوی من و پشتیبانی reg.com یا همون reg.ru دقّت کنید:
من: لطفآً در سایت انگلیسی خودتان هم مانند سایت روسی، علاوه بر روشهای پرداخت PayPal و Credit Card روشهای پرداختی WebMoney و Yandex Money را اضافه کنید.
پشتیبانی: چون سیستم پرداخت ما با روبل کار میکنه، متاسّفانه فقط در سایت reg.ru که به زبان روسی هست، این امکان وجود داره و ما نمیتوانیم به سایت انگلیسی این امکان رو اضافه کنیم.
من: چه ربطی داره؟ زبان و واحد پولی چه ربطی به هم دارن؟ الان خود Yandex Money و WebMoney هم واحد پولی روبل رو دارند ولی انگلیسی هم هستند. من فکر میکنم اگر شما مشکل رو با مدیران شرکت در میان بگذارید، اونها راهی پیدا کنند.
پشتیبانی: آخه بیشتر مشتریهای ما در سایت انگلیسی پرداختهاشون به دلار و یورو هست. به همین دلیل ما نمیتوانیم سیستم پرداخت روبل رو اضافه کنیم به سایت انگلیسی و فقط با Credit Card و PayPal کار میکنیم.
من: خوب اگر پرداختها در سایت انگلیسی به دلار و یورو هست، حداقل گزینه وبمانی رو به سایت انگلیسی اضافه کنید. وبمانی کیف پول WMZ و WME رو به همین منظور دلار و یورو داره.
پشتیبانی: متاسفانه ما فقط با روبل و کیف پول WMR کار میکنیم. نمیتوانیم گزینههای WMZ و WME رو اضافه کنیم. بخاطر ناراحتی پیش آمده عذر خواهی میکنیم.
ولي من از سايت انگليسيش استفاده ميكنم مشكلي نداشته تا اينجا، براي پرداخت خودش صورت حساب رو انتقال ميده و ارز رو تبديل ميكنه به روبل فقط بايد روي وبماني كيف پول روبل داشته باشيد براي تبديل دلار وبماني به روبل .
البته بخش Knowledge base سايتشون انگليسي نداره كلن اگر با سايت هاي روسي كار كنيد سره اين ماجرا به مشكل ميخوريد و بهتره از گوگل ترنزليت استفاده كنيد.
پ.ن: اگر با ادرس امريكا ثبت كنيد وبماني براتون فعال نميشه با ادرس ايران ثبت نام كنيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
توی internic.net شرکتها رو معرّفی کرده. ولی شما میتوانید با reg.com و nic.ru کار کنید. PayPal هم دارند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
سلام
در حال حاظر کدام شرکت ها با ایران مشکلی ندارند؟
و میشه از طریق پی پال پرداخت انجام داد
لطفا معرفی کنید.
1- شرکت هایی که امریکایی و یا جزو اتحادیه اروپا نباشند.
2- بله، میشه
3- اجازه بدید ابتدا صحت عملکرد رو اطمینان پیدا کنیم بعدش چشم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
speednet
هیچ شرکتی قابل اعتماد نیست و قول های شرکت ها مثل سراب میمونه
همچین قولی از یه شرکتی داشتیم که فک و فراون توش دامنه ثبت کرده بودیم که زودتر از ریسللو تحریم اغاز کرد نزدیک یکی دو سال پیش
بله، صحبت شما صحیح هستش. ولی این شرکت نه عضو اتحادیه اروپاست، نه آمریکایی و من بارها جمله شما رو به مدیران ارشدش طی جلسه ذکر کردم که اونها هم اطمینان دادند که هیچ وابستگی به اتحادیه اروپا و آمریکا ندارند و مشکلی برای میزبانی از ایرانیان.
برای همین خاطر، اول با تعدادی از دومین های خودم این ریسک رو کردم که به پنل اونها انتقال بدم، هنوز روند انتقال شروع نکردم ولی نتیجه رو در همین تاپیک و یا تاپیک جدید به زودی اعلام خواهم کرد.
روش های پرداخت:
- Alipay (قابلیت شارژ علی پی با وب مانی میسر است)
- مستر کارت، ویزا، و انواع کارت های بانکی
- پی پل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
Reg.com يا Reg.ru
Nic.ru
Nic.ua (اوكراينيه)
من خودم از اولي استفاده ميكنم و تا جايي كه ميدونم پي پال هم قبول ميكنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tpark
1
- Alipay (قابلیت شارژ علی پی با وب مانی میسر است.
چطوری میسّر هست شارژ علی پی با وب مانی؟ سایت AliExpress وب مانی رو میپذیره. ولی AliPay رو تا اونجایی که من میدونم فقط با واحد پولی چین (يوآن) کار میکند. ضمن اینکه پنل انگلیسی هم بصورت خیلی محدود داره و بقیش به زبان چینی هست.
پنل انگلیسیاش هم فقط جهت پذیرندگان جهانی هست که قصد دارند از چینیها در سایت خودشون یوآن دریافت کرده و به ارزهای دیگه اون پول را دریافت کنند. در این مورد هم پذیرندگیاش محدود به کشورهای خاصّی هست که ایران جزئش نیست.
حالا آیا شما تجربه خاصّی در شارژ علی پی با وبمانی دارید؟ اگر بله، لطفاً در صورت امکان تشریح کنید تا دیگران هم بهره ببرند.
- - - Updated - - -
دوستان، شرکتهای کشورهای اروپای شرقی چطور هستند؟ دوستمان یک مورد اوکراینی معرّفی کردند. شما موردی سراغ ندارید؟
۲ تا مسئله هست که میخواستم بگم
اولیش اینه که میتونید از سایت ICANN لیست رجیسترار هارو ببینید و انتخاب کنید با توجه به کشور ثبت شدشون https://www.icann.org/registrar-repo...ited-list.html
دومین مسئله هم راجبه جوکر هست میخواستم بدونم با توجه به نظرات کاربر ها توی انجمن وب هاستینگ تاک خارجی فکر نکنم زیاد چیزه جالبی باشه حالا اگر کسی از اینجا گرفته و مشکلی نداشته اگر میشه تجربشو در میون بذاره
با سلام
دوستان من ساکن آلمان هستم و مشکلی از بابت پرداخت یا آدرس سکونت ندارم . اما طبیعتا به خاطر مالیات ارزش افزوده ( 19% ) پنل با آدرس ایران باز کرده بودم . حالا سوالم اینه :
1- اگر یک پنل با مشخصات آلمانم در ریسلو باز کنم ، و دامنه ها رو به پنل جدید انتقال بدم باز مشکل دارند ؟؟
2- آیا میتونم با Reserclub کار کنم یا کلا به ایرانی جماعت گیر میده ؟
3- کلا با شرایطی که دارم ( سکونت خارج از ایران و پرداخت با مشخصات خودم ) شما کجا را پیشنهاد میدین ؟