خب اگر شفاف سازی بشه خیلی راحت منم میگم اوکی ، ولی وقتی میگن " امشب حتما " ، " تا آخر شب " ، " چند ساعت دیگه " یه مقداری ناجوره . حال که مشکل از دیتاسنتره ، من منتظر هستم فقط خواهشا در اولین فرصت اوکی کنید .. ممنون :)
نمایش نسخه قابل چاپ
خب اگر شفاف سازی بشه خیلی راحت منم میگم اوکی ، ولی وقتی میگن " امشب حتما " ، " تا آخر شب " ، " چند ساعت دیگه " یه مقداری ناجوره . حال که مشکل از دیتاسنتره ، من منتظر هستم فقط خواهشا در اولین فرصت اوکی کنید .. ممنون :)
یه سوال؟
میتونیم فایل هامون رو توش ذخیره کنیم؟
امکان آرشیو فایل یعنی وجود داره؟
دوست من ، سرویس شما حاضر هستش فقط باید مسولی که ویندوزی که نصب کرده باید بیاد پسورد بهتون ارسال کنه
ویندوز شما بنده الا چک کردم نصب شده
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------
تمامی سفارشات به جز یکی از سفارشات که بالا دلیلش گفتم تحویل داده شد
باز هم بابت این تاخیر عذر خواهی میکنیم
چون با تیم جدیدی شروع به کار کردیم ، و کارها داره منتقل میشه به پرسنل جدید هرچند از بدنه شرکت هستنداز طرفی سفارشات واقعا بالا هستش کمی بی نظمی رخ داده باز هم عذر خواهی میکنم
اقا دهن ما رو سرویس کردن ، نه ساپورت خوب ، نه حرف درست
من به شرط نصب برنامه گرفتم ، به شرط تحویل سریع ، بعد از 4 5 ساعت تحویل دادن ، بدون هیچ چیزی ، فرداشم همینطور ، وقتیم سوال می پرسیم میگن این توی حیطه کاری ما نیست ، یا میگن این رو ما کار نکردیم و نمیدونیم
واقعا جای تاسف داره ، کاش مدیران از تاپیک هایی که مشخص میشه اعتبار ندارن و طرز کارشون به این شکل هست جلوگیری کنند
سلام
دوست گرامی اول از همه ذکر کنم من نمی دونم شما کی هستید و کدوم کلاینت ما هستید
به یاد داشته باشید شما تنها مشتری ما نیستید ما در طول روز سفارش های متعددی داریم به نظر شما تحویل دادن بعد از 4-5 ساعت خوب نیست ؟
نظر شما رو به بند 12 قانون شرکت جلب میکنم
و در مورد مشکل دومتوننقل قول:
12 : تحویل سرور ها در صورت امکان در کمتر از یک ساعت انجام خواهد شد البته زمان حداکثر آن برای سیسستم عامل های پیشفرض ارائه شده توسط ما 24 ساعت است ، همچنین برای سیستم عامل های دیگر 48 ساعت در نظر گرفته شده است و چنان چه در زمان های ذکر شده ارسال مشخصات انجام نپذیرد هزینه پرداختی توسط کاربر حداکثر ظرف مدت 24 ساعت به حساب اعلام شده از طرف وی واریز خواهد شد .
باز هم نظرتون رو به قانون 11 ام شرکت
نتیجه :نقل قول:
11 : انجام نصب و تنظیمات تمام برنامه های درون سیستم اعم از وب سرور ، فایل سرور ، مدیریت سرور ، پنل هاست و غیره به عهده مشتری بوده و اصولا سرور ها مدیریت نشده تحویل داده میشوند . مانند ماده 10 نصب این برنامه ها توسط کارشناسان ما صرفا برای همکاری هرچه بیشتر با کاربر بوده و هیچ گونه مسئولیتی برای ما در قبال کار انجام شده نخواهد آورد .
این مشکل خود مشتری هستش که قبل از خرید قانون رو با دقت میخونه و خیلی سریع تیک agree to your Terms of Service رو میزنه و سفارش رو تکمیل میکنه
مچکرم
حمید بهلولی
من اطلاعي از مشكلات دوستان بالا اصلا ندارم اما از اين شركت novinvps سرور مجازي گرفتم و راضي هم هستم و تا الان دان هم نداشته .
البته تحويل آن 3 - 4 روزي زمان برد كه با ارسال تيكت و يكبار تلفن مشكل منرا حل كردند .
اين توضيح هم فقط نظر شخصيم بوده و بس
موفق باشيد
سلام بنده من هم از این شرکت سرویس میگیرم راضی هستم سرویس من هم 3ساعته تحویل دادند و تا الان مشکلی نداشتم به همشون خسته نباشید میگم
سلام
منم که تا الان که سرویس داشتم راضی بود و ممنونم ازشون حدود 1 ماه نیم هست که یه سرویس 256 دارم و راضی بودم
امیدوارم همینجوری ادامه داشته باشه
بازم ازشون ممنونم
سلام منم ازشون سرویس گرفتم منتظرم تا ببینم چطوریاست
امیدوارم که همه چی مرتب باشه