پاسخ : فروش اسکریپت اشتراک vip مخصوص سایت های فیلم و موزیک و ...
دوستان توجه کنید
مثلا کسی مراسم دارد-کلی خرج و....داشته
شب موقع شام بره شام بگیرد بهش بگن برو 6 ماه دیگر بیا-پولش هم قبلا پرداخته باشد
این اقا امده اسکریپت فروخته بعدکلی مشکل دارد از زمان خرید من 7 ماه گذشته-خوب که چی
این اقا موقع خرید چند تا نمونه سایت معرفی کردن-بیشترشان مشکل داشتن
الان من میخواستم لایسنس را بفروشم به هر کی گفتم-گفت=خراب است=مشکل دارد =بدرد نمیخورد
حالاشاید بعدا این اسکرپیت بهترین بشه ولی فعلا کلا رو هوا است
کلا90 درصد مشتری ها ناراضی ان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
درود و تشکر از همراهی شما
لطفاً در طریق تلگرام
https://telegram.me/ltiny با بنده در تماس باشید
در تلگرام ابتدا نام کاربریتون در وب هاتینگ تالک رو ارسال کنید سپس شرح مشکلی که دارید رو عنوان کنید راهنمایی کنم
پیام فرستادم با آی دی @myname_admin بررسی نمایید ...
10/6/2017
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
اسکریپت VipSystem یک سیستم VIP جدید با ساختار متفاوت هست که بیشتر برای سایت هایی که قصد دارند سایتون چند زبانه باشه و امکان اتصال به درگاهای داخلی و خارجی مانند PayPay رو داشته باشه
همچنین سیستم جدید مناسب سایت های ارائه رام موبایل هست به دلیل امکان قرار دادن محدودیت حجم دانلود, محدودیت تعداد دانلود کلی, محدودیت تعداد دانلود روزانه, نمایش لینک های دانلود شده, تراکنش های انجام شده و ...
تصویر پنل مدیریت سیستم جدید :
http://dl.ltiny.ir/1527040397.png
لینک دموی خود سیستم :
http://demo.vipsystem.ir/register
لازم به ذکر هست سیستم جدید کاملاً مستقل از سیستم MegaPlus هست و هیچ تاثیری در فرایند آپدیت و پشتیبانی اون سیستم نداره
امکان پرداخت اقساطی وجود دارد؟
پیشنهاد میدم با این آقا به هیچ عنوان و به هیچ شکلی نه خرید کنید و نه همکاری کنید چون فقط و فقط اعصاب و روانتون نابود میشه
کوچکترین ارزشی برای مشتری و وقتش قائل نیستک.پیشتبانی به طور کامل تعطیل. الان من 2 ماهه تلکرام بهش پیام دادم انگار نه انگار ما ادمیم پول دادیم بهش و یه کار ناقص تحویلمون داده.
هر کاری داری دوست عزیز از سایت های فریلنسری مثل پارس کدرز و پونیشا و انجام میدم تهیه کنید یا اگر هزینه میتونید کنید یه کم بیشتر،با شرکت های برنامه نویسی حرفه ای و متهد کار کنید و منت این ادمهای غیر حرفه ای رو نکشید.اونجا کارو 100 درصد سر وقت تحویل میگیرید و در صورت رضایت پول رو واریز میکنید بهشون تا اینطوری اذیت نشید.کلاً عزیز بهت پیشنهاد میدم هر کاری داری با حرفه ای ها انجام بده طرف ادم بدقول نرو.ادم بدقول=غیر قابل اعتماد و دروغگو.موفق باشی.
جناب seraj654 شما لطف کنید ابتدا مشخص کنید خریدار بودید یا خیر و لایسنس رو ارسال کنید بعد اقدام به تخریب کنید
اون دوستانی که اسکریپتشون مشکل داره در تماس باشند برای انتقال به vipsystem
شما هم اگه خریدار سیستم بودید در تماس باشید وضعیت خرید و مشکل رو مشخص کنید تا در صورتی که مشکل وجود داره منتقل کنم به vipsystem
از طریق تلگرام در تماس باشید
شرایط انتقال به شما اعلام میشه, در صورت موافقت لایسنس اسکریپت VipSystem برای شما صادر میشه
اگه تمایل داشتید از طریق تلگرام پیگیری کنید در غیر این صورت به ارسال پست های خودتون ادامه بدید
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seraj654
اینجوری نمیشه...
اولا باید مشخص کنید اسکریپت فعلی آپدیت میشه یا نه؟ شرایطی که میگید چی هست؟ چون اصلا تمایل ندارم پول دیگه ای به شما پرداخت کنم
دوما همونطور که گفتید پشتیبانی فقط از سایت هست و نه تلگرام. لطف کنید تو تیکت پاسخ بدین.
از فروردین تا الان منتظر سیستم شما هستیم که موفق به استفاده نشدیم... ضرر مالی ما چجوری جبران میشه؟ فقط با انتقال به یه سیستم جدید که معلوم نیست درست کار کنه یا خیر؟
چه تضمینی هست؟ بعد این مدت انتظار دارید اعتماد کنیم؟
جناب یه پیشنهاد بکنم بهتون شاید کمکی باشه.
به نظرم شما یه کم هزینه کنید از اول،بدید یه سیستم از صفر براتون بنویسن (البته به برنامه نویس های حرفه ای و خوش قول،درسته کمن ولی پیدا میشن).فکر میکنم مشکلتون حل بشه
باهاشون قرار داد ببندید که اسکریپت هر زمان دچار مشکل شد و باگی داشت پچ ارائه کنند یا اپدیتش کنن.
البته اگر اماده میخواهید این اسکریپت پیشنهاد میشه که در حال حاضر خیلی اسکریپت خوبیه : http://vip.irprog.com/ (اسکریپتی که در حال حاضر سایت imovies-dl ازش استفاده میکنه)
,و خدا می داند د راین اخرالزمان چه خبر است!!!!!
من هم 800 تومان از جای دیگر ،2 تا اسکریپت خردیم طرف تیکت هارا جواب نمی دهد
خداییش حرف های من جو سازی است!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خداییش پاسخ گو باشد
سلامت باشید
حرف تمامی دوستان تایید میشه
انسان به این بی مسئولیتی به عمرم ندیدم - وقتی میخوای بخری که تیکت ها به دقیقه نشده پاسخ داده میشن ولی وقتی خریدی که دیگه ...
شماره ما رو هم که دوستمون گذاشتن بلک لیست
250 خریدم به کارم نیومد سیستم چون پشتیبانی 0 بود - مجبور شدم بدم یکی برام اختصاصی بنویسه که درگیر همچنین ادم مزخرف ، بی مسئولیت ، عطیقه و حروم خوری نشم ...
دوستان پیشنهاد میکنم از اینمادشون درخواتست شکایت کنین .