1- name.com ایران رو تحریم نکرده ؟
2- یا باید برای ورود به نیم.کام از وی چی ان یا چیلتر شگن استفاده کنیم ؟
3- چطوری میشه پول واریز کرد به نیم ؟
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
1- name.com ایران رو تحریم نکرده ؟
2- یا باید برای ورود به نیم.کام از وی چی ان یا چیلتر شگن استفاده کنیم ؟
3- چطوری میشه پول واریز کرد به نیم ؟
ممنون
کلا جواب تیکت نمیدنا !
ازشون پرسیدم چرا امکان انتقال دامنه در پنل غیرفعاله و کی فعال میشه که جوابی نمیدن
دوستان بگن الان مشکل پارسی نیک الان برطرف شده ؟ آیا ممکنه مجدد چنین مشکلی بر بخورن ؟
فقط تغییر ایمیل در هوئیز به ایمل خودمون مشکل حل میشه ؟
من تلفنی دیروز حرف زدم گفتن که انتقال میدیم و هزینه انتقال برای هر دمین 6 هزار تومانه ، و اگه میخواید تیکت بزنید تا کد انتقال بهتون ایمیل بشه ، من تیکت زدم ولی خورده به تعطیلیه اقایون و تا شنبه باید صبر کرد.
همین طوری وقت از دست میره و اگه مهلت 48 ساعته درست باشه تا شنبه وقت تمومه ( فکر کنم مهلت 48 ساعته شایعه باشه ، اینطورکه پارسی نیک خیالش راحته ، نه اطلاعیه میده و نه پاسخ تیکت)
دوستان من درخواست انتقال دادم و دارم به میهن وبهاست منتقل میکنم. در حین انتقال ممکنه دی ان اس ها بپرن ؟ و سایت دوباره نیاز به تنظیم دی ان اس داشته باشد؟ میهن وب میگه 6 روز طول میکشه تا کامل منتقل شه!
پارسی نیک کد انتقال بهم داده و مراحل رو انجام دادم و ظاهرا پروسه انتقال شش روزه شروع شده. شرکت طرف قرار داد میهن وبهاست www.onlinenic.com است. مشکل نداره این شرکت با ایرانی ها؟
ایران رو تحریم کرده
ولی ایرانیهای زیادی با Name کار میکنن. یا با مشخصات خارجی درست و حسابی یا فیک
Name گیری به ایرانی بودن نمیده یا اگه هم گیر بده راحت میشه با پشتیبانیش صحبت کرد و راضی بشن
پرداخت پیپل یا کردیت کارت
برای لاگین هم ترجیحاً با آیپی خارج ایران (من کلاً با آیپی ایران لاگین میکنم به جز پرداخت، مشکلی هم نداشتم تو 8 سال کار کردن باهاشون)
من موندم چرا همه دوست دارن برعكس جريان آب شنا كنن و مدام ريسك كنند.
وقتي در resello ميشه خيلي راحت يك پنل باز كرد اونم با مشخصات خودتون چرا بايد از جاي خريد كنيد كه حتي نميتونيد با مشخصات خودتون و نام كشور تون ثبت نام كنيد حالا اگر جايگزيني نبود اشكالي نداشت اما وقتي هست چرا ؟؟؟
اگر فردا دامنه شما به هر دليلي به مشكل بخوره و از شما مدرك بخوان چي ميخواهيد براشون ارسال كنيد؟
یه مسیله ای.
می گه بابد ۶۰ روز از روزی که تمدید کردی دامنه رو گذشته باشه بتونی منتقل کنی.
درسته؟