پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی از دیتاسنتر محبوب OVH - میزبانی بر روی سرور های 32 هسته ای +SSD +HW Raid - رم 1گیگابایت فقط 14000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid67
سلام
من دیروز یک سرویس خریدم ولی هنوز تحویل داده نشده ...
سلام و احترام
تا ساعتی دیگر سفارش برای شما ارسال میشود.
پوزش بابت تاخیر
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی از دیتاسنتر محبوب OVH - میزبانی بر روی سرور های 32 هسته ای +SSD +HW Raid - رم 1گیگابایت فقط 14000 تومان
سلام خدمت مدیریت محترم دوریس وب.
میخواستم یدونم واکنش دیتاسنتر ovh ، بعد از دریافت شکایات کپی رایت مختلف، چیه مثلا dmca و غیره؟؟؟؟
یا تا حالا تجربه دریافت شکایت رو نداشتید؟.
من بعد از تحقیقات بسیار، با مطالب متضادی مواجه شدم. بعضی ها میگنovh با سایت های ناقض کپی رایت برخورد میکنه. بعضی میگن با نقض کپی رایت مشکلی نداره؟!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
30SecondToMars
سلام خدمت مدیریت محترم دوریس وب.
میخواستم یدونم واکنش دیتاسنتر ovh ، بعد از دریافت شکایات کپی رایت مختلف، چیه مثلا dmca و غیره؟؟؟؟
یا تا حالا تجربه دریافت شکایت رو نداشتید؟.
من بعد از تحقیقات بسیار، با مطالب متضادی مواجه شدم. بعضی ها میگنovh با سایت های ناقض کپی رایت برخورد میکنه. بعضی میگن با نقض کپی رایت مشکلی نداره؟!!!
سلام و احترام
راستش از نظر کپی رایت ( فایل مثل فیلم های هالیوودی ) در دیتاسنتر ovh تا بحال ابیوز نداشتیم و بیشتر ابیوز ها به 2 موضوع ربط پیدا میکرد
1 - اسپم
2- هک مثل هک سرور های ویندوز با پورت ریموت دسکتاپ
و فکر نمیکنم بابت این موضوع به مشکل برخورد کنیم
با احترام