پاسخ : آفر جدید دوریس وب - فروش ویژه سرور مجازی ovh شروع شد! - رم گیگابایت ماهانه فقط ۱۳۰۰۰ تومان!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rapian
یک سرور اگه دارین الان میخوام . پس از واریز چه مدت طول میکشه تحویل داده بشه ؟
سلامافر های این تاپیک فعلا ۴۸ ساعته تحویل میدیم .
پاسخ : آفر جدید دوریس وب - فروش ویژه سرور مجازی ovh شروع شد! - رم گیگابایت ماهانه فقط ۱۳۰۰۰ تومان!
لطفا یکم سریعتر تحویل بدید خیلی وقته منتظر هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi-relax
لطفا یکم سریعتر تحویل بدید خیلی وقته منتظر هستم
امروز براتون ارسال میشه
---------------------------------------
دوستان عزیز تلفن شرکت امروز خراب شده است در صورت پاسخ گو نبودن تلفنی مشکل از سمت مخابرات ما هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ms96
یه سفارش 2003 هم من دادم منتظرم :x
امروز به دستتون میرسونم
-------------------------------------
مشکل تلفن شرکت برطرف شد
۱۶ عدد سرور کانادا موجود شد
تخفیف به صورت دائمی هست ؟ یا برای ماه اول؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezams
تخفیف به صورت دائمی هست ؟ یا برای ماه اول؟
دائمی هست دوست عزیز
- - - Updated - - -
سلام و درود
تعداد ۸ عدد سرویس کانادا موجود هست
سفارشات انجام شده درحال تحویل هست
و به سفارش های ۳ماهه امروز ۱عدد هاست ایران ۲گیگابایت رایگان تقدیم میکنیم .
2 فایل پیوست
دوستانی که از این شرکت خرید میکنید، به عنوان یک همکار عرض میکنم ایشون فرد قابل اعتمادی نیستن. ایشون پول دو سرور مجازی رو گرفتن و بعد از سه روز هر دوی اون سرورها داون شدن و امروز بعد از گذشت تقریباً سه هفته وجه رو برگشت نمیزنن!
و به ما پیشنهاد دادن از هر راهی که مایلیم پیگیر باشیم و آرزوی موفقیت هم برامون کردن! به هر حال نه من دشمنی با ایشون دارم و نه مشکلی. برای پرداخت پول یک هفته زمان خواستند ما سه هفته زمان دادیم، اما ظاهراً تمایلی به پس دادن پول ندارند و دائماً بهونه میارن.
فایل پیوست 22307فایل پیوست 22308
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zigma4000
دوستانی که از این شرکت خرید میکنید، به عنوان یک همکار عرض میکنم ایشون فرد قابل اعتمادی نیستن. ایشون پول دو سرور مجازی رو گرفتن و بعد از سه روز هر دوی اون سرورها داون شدن و امروز بعد از گذشت تقریباً سه هفته وجه رو برگشت نمیزنن!
و به ما پیشنهاد دادن از هر راهی که مایلیم پیگیر باشیم و آرزوی موفقیت هم برامون کردن! به هر حال نه من دشمنی با ایشون دارم و نه مشکلی. برای پرداخت پول یک هفته زمان خواستند ما سه هفته زمان دادیم، اما ظاهراً تمایلی به پس دادن پول ندارند و دائماً بهونه میارن.
فایل پیوست 22307فایل پیوست 22308
سلام
قبلا هم بهتون گفتم مشکل مالی داریم سر ضرر های او وی اچ
متاسفانه تا اطلاع ثانوی نمیتونیم مبلغی برگشت بدیم خواستید میتونیث سرور جایگزین تهیه کنید یا صبر کنید مشکلمون برطرف بشه.
موفق باشید.
1 فایل پیوست
دوست عزیز ما دیگه نیازی به سرور مجازی هایی که از شما تهیه کردیم نداریم.
بعد از چند روز قطعی تقاضای برگشت وجه رو دادیم که متاسفانه بعد از گذشت نزدیک به سه هفته شما وجه رو برگشت نمیزنید و بهونه میارین.
بعد از قطعی شما به همه ایمیل فرستادید که :
نقل قول:
شرکت دوریس طبق جلسه ای برای رفع این موضوع تشکیل شده بود داشتیم نظر بر این شد که به ۲ روش به کاربر ها خسارت بدیم
1- روی ۲ماه بعدی به کاربران تخفیف ۴۰ درصدی بدیم و سرور جدید به کاربر بدیم .
2- هزینه کاربر را برگشت بدیم + ۴۰ درصد اضافه تر برای جبران خسارت .
یا اگر شما کاربران عزیز نظر دیگری دارید برای خسارت لطفا از طریق تیکت ارسال کنید.
ما نیازی به خسارت 40 درصدی شما نداریم و لطف کنید اصل پول رو برگردونین. مشکلات مالی شما ربطی به مشتری های شما نداره هرچند که سعی کردیم تا حد امکان مدارا کنیم.
در ضمن شاید مشکل مالی شما تا ابد حل نشه این کار شما کاملاً غیرحرفه ای محسوب میشه.
آخرین تیکت ارسالیتون هم به دستم رسید :
فایل پیوست 22320
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zigma4000
دوست عزیز ما دیگه نیازی به سرور مجازی هایی که از شما تهیه کردیم نداریم.
بعد از چند روز قطعی تقاضای برگشت وجه رو دادیم که متاسفانه بعد از گذشت نزدیک به سه هفته شما وجه رو برگشت نمیزنید و بهونه میارین.
بعد از قطعی شما به همه ایمیل فرستادید که :
ما نیازی به خسارت 40 درصدی شما نداریم و لطف کنید اصل پول رو برگردونین. مشکلات مالی شما ربطی به مشتری های شما نداره هرچند که سعی کردیم تا حد امکان مدارا کنیم.
در ضمن شاید مشکل مالی شما تا ابد حل نشه این کار شما کاملاً غیرحرفه ای محسوب میشه.
آخرین تیکت ارسالیتون هم به دستم رسید :
فایل پیوست 22320
مبلغ بیشتر کسایی که درخواست کرده بودن برگشت داده شده
شما و چند نفر دیگر باقی ماندید که این هم منتظریم پولی که دست او وی اچ داریم برای ما برگشت بزنه!
ایمیلش هست خواستید بگید نشون بدم.