پاسخ : فروش سرور با کیفیت از انگلستان - شروع قیمت از 13 هزارتومان - همراه با پنل مدیریت - دوریس وب
وب سایت پنل ویا پلسک با یک دامنه بشه روش کار کنیم ؟
پاسخ : فروش سرور با کیفیت از انگلستان - شروع قیمت از 13 هزارتومان - همراه با پنل مدیریت - دوریس وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezakhani
وب سایت پنل ویا پلسک با یک دامنه بشه روش کار کنیم ؟
مشکلی نداره براتون نصب میکنم ولی کانفیگ کردنش با شما هست ما فقط نصب اولیه رو براتون انجام میدیم ( نصب پی اچ پی -میل سرور - تنظیم دی ان اس و...... با شما هست )
قیمت آفر ویژه 4 گیگ از ماه آینده چقدر میشه؟
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TeenArcher
قیمت آفر ویژه 4 گیگ از ماه آینده چقدر میشه؟
سلام و درود
از ماهانه اینده ماهانه ۴۰ هزارتومان خواهد شد
- - - Updated - - -
سلام
سرور جدید فرانسه از دیتاسنتر او وی اج اماده سرویس دهی میباشد با قیمت ثابت ماهانه ( رم ۱گیگابایت ۱۳ هزارتومان )
سرعت پورت :
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...%D8%A8-ovh-jpg
سلام خسته نباشید من قصد دارم از شما وی پی اس دریافت کنم و به مشتری های خودم تحویل بدم آیا امکان داره به من کد تخفیف هم بدید؟
سوال بعدیم اینه که این وی پی اس رم 1 گیگ فرانسه آیا واسه همیشه قیمتش همون 13 تومن هست ؟؟؟!
بعد اگه من مثلا واسه بعضی وی پی اس ها که مقدار هاردشو کمتر کنید آیا قیمتش کمتر هم میشه؟
لطفا شماره موبایل تون رو هم بدید که باهاتون در ارتباط باشم با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi-relax
سلام خسته نباشید من قصد دارم از شما وی پی اس دریافت کنم و به مشتری های خودم تحویل بدم آیا امکان داره به من کد تخفیف هم بدید؟
سوال بعدیم اینه که این وی پی اس رم 1 گیگ فرانسه آیا واسه همیشه قیمتش همون 13 تومن هست ؟؟؟!
بعد اگه من مثلا واسه بعضی وی پی اس ها که مقدار هاردشو کمتر کنید آیا قیمتش کمتر هم میشه؟
لطفا شماره موبایل تون رو هم بدید که باهاتون در ارتباط باشم با تشکر
سلام
از طریق تیکت بهتون پاسخ دادم
دوست عزیز یک سرور مجازی برای ارسال ایمیل مارکتینگ میخواستم آیا روی سرور های شما میشه ارسا ل ایمیل تبلیغاتی داشت ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezakhani
دوست عزیز یک سرور مجازی برای ارسال ایمیل مارکتینگ میخواستم آیا روی سرور های شما میشه ارسا ل ایمیل تبلیغاتی داشت ؟
سلام
ببخشید بابت تاخیر دیروز کمی سایت شلوغ بود وقت نشد بیام انجمن
از سرور های ایران ما میتونید استفاده کنید
سلام
پنل تحت وب برای مدیریت سرور دارین؟
دسترسی vmware چطور؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad2002
سلام
پنل تحت وب برای مدیریت سرور دارین؟
دسترسی vmware چطور؟
سلام
پنل وی سنتر هم تحت وب و هم تحت ویندوز بهتون میدیم
فقط سرور های انگلیس ما پر هستند!
از فرانسه سفارش بدید
- - - Updated - - -
سلام