پاسخ : █ سرور مجازی با منابع اختصاصی و کیفیت تضمین شده █ [ پشتیبانی نرم افزاری ] [ کانفیگ رایگان ] [ پهناباند نامحدود ] ◄ مـیـهـن وی دی اســ
سلام
دوستان
من تایپیکی را زدم بهت ایمیل شد و بهد حذفش کردم گفتم شاید اشتباه میکنم
من میخام برای اینکه دیر نشه بوسیله پلیس اینترنتی رد طرف را بگیرم ردش را از طریق پرداخت اینترینتی payline را بگیرم ببینم چی میشه
اگه به منظور موافق بودن شما تشکر را بزنید تا شروع کنیم
پاسخ : █ سرور مجازی با منابع اختصاصی و کیفیت تضمین شده █ [ پشتیبانی نرم افزاری ] [ کانفیگ رایگان ] [ پهناباند نامحدود ] ◄ مـیـهـن وی دی اســ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mvasmous
سلام
دوستان
من تایپیکی را زدم بهت ایمیل شد و بهد حذفش کردم گفتم شاید اشتباه میکنم
من میخام برای اینکه دیر نشه بوسیله پلیس اینترنتی رد طرف را بگیرم ردش را از طریق پرداخت اینترینتی payline را بگیرم ببینم چی میشه
اگه به منظور موافق بودن شما تشکر را بزنید تا شروع کنیم
باشید تا ردش رو بزنید پیداش کنید :)
سرور خارج از ایران باشه هیچ سودی جز ضرر نداره براتون :)
قبل از خرید باید برای کیفیت و امنیت 1 تومن بیشتر خرج میکردید
آقای محترم نه سایتت بالا میاد!!نه یاهویی!!نه شماره تلفنی داریم ازت.سرور مارو چرا بستی؟اطلاعات مارو بده.پول دادیم بهت و اطلاعات مشتریا رو سرور هست.من اطلاعات رو نیاز دارم.اگر ندی ازت شکایت میکنم.اینهمه کاربر هم شاهد هستن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shandiz
آقای محترم نه سایتت بالا میاد!!نه یاهویی!!نه شماره تلفنی داریم ازت.سرور مارو چرا بستی؟اطلاعات مارو بده.پول دادیم بهت و اطلاعات مشتریا رو سرور هست.من اطلاعات رو نیاز دارم.اگر ندی ازت شکایت میکنم.اینهمه کاربر هم شاهد هستن.
الان دیدی؟ یه هفتست که طرف ناپدید شده! چند صفحه آخر این تاپیک را بخون!
ن با پی لاین صحبت کردم چندروز قبل.گفتن میشناسنش.زیاد کار کردن باهاش.این wht جای آدمای کلاهبرداری مثل این یارو شده.هر کسی اطلاعات و اسمی ازش داره خواهشا بده تا پیگیری کنیم.
شما از این فرد شکایت کن پلیس اطلاعتش رو از پی لاین خودشون میگیرن و بهت میدن
سلام
دوستان شما شماره پیگیری و تاریخ پرداخت و مبلغ پرداخت و بانک پرداختی (بانکی از درگاهش پول میره تو حساب این کلاه بردار ) بدین من ندارم یادم رفته یاداشت کنم
پیام خصوص کنین
متاسفانه این شخص کلاه بردار هر روز میاد به این انجمن حتی پست ها رو هم نگاه میکنه ولی انگار نه انگار
سلام بر همه کاربران گرامی
بنده 1 هفته هستش به علت تصادف در بیمارستان بستری بودم
لطفا آی یاهو بنده رو به لیستتون اضافه کنین تا باهاتون تصفیه حساب کنیم
بنده به هیچ عنوان حق کسی رو پایمال نمی کنم حتی یک ریال
جناب آید یاهو رو ادد بدید : mihanvds@yahoo.com,
بخاطره بی مسولیتی معذرت می خوام
معذرت خواهی از همه
لطفا انلاين باشید، امید وارم مشکل خاصی براتون رخ نداده باشه و الان خوب باشید