پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
آخر شانس هستم .
منم شامل میشم : 88.150.181.235
آخه اتصال ندارم !!
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
ایشون تایید میشون , بنده از ایشون چند ماهی سرویس داشتم کاملا راضی بودم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ali-baba
آخر شانس هستم .
منم شامل میشم : 88.150.181.235
آخه اتصال ندارم !!
میشه بگید چجوری شامل میشید؟ کجای ایپی شما 176 داره؟
شما نیستید
منظورش اینه که وی پی اس من هم قطع شده
منم شامل انتقال میشم یا مشکل از سرویس منه....
یه همچین چیزی
سلام
منم تو این رنج هستم
176.227.212
حدود نیم ساعت پیش رفتم تو سرور دیدم سرعتش کمه ریست کردم ولی دیگه بالا نیومد
مشکل مالی هم دارم نمیتونم منتقل بشم.اگه این رنج مشکل داره اگه میشه منتقلش کن روی همین انگلیس که قیمتش تغییر نکنه
پورت ایمیل هم مهم نیست باز یا بسته باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
منظورش اینه که وی پی اس من هم قطع شده
منم شامل انتقال میشم یا مشکل از سرویس منه....
یه همچین چیزی
ای قربون ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
من همین رنج آی پی هستم. چند روز پیش تمدید کردم ۲۵ روز بقیش چی میشه؟ حداکثر تا چند روز دیگه وقت دارم بکاپ بگیرم؟
اقا این نصب ویندوز ما چی شد ؟ 5 تومن پول دادم بابتش !!
سلام
هزینه هر ip اضافی روی دیتاشک چقدره؟ اصلا ارائه میشه؟
آقا شایان سرعت آپلود در سرویس 2 گیگ رم چرا اینقدر پایینه ؟؟
سرعت دانلود 3 الی 5 مگابایت اما آپلود 6 الی 10 کیلوبایت !!!
دانلود که مشخصا بیشتر از میزان هارد نمیتونیم دانلود داشته باشیم که ظرف چند روز پر میشه . اما اپلود چرا محدود شده ؟ من از سایتهای پولی دانلود دارم و باید حتما آپلود هم داشته باشم وگرنه اکانتم غیر فعال میشه .
تیکت هم ارسال گردید