پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
رم 2گیگ امریکا با هارد 60 گیگ ماهانه 18000تومان
هنوز فروش دارین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezams
هنوز فروش دارین؟
از انگلیس دارم ماهانه 17000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
4 تا سرور جدید امشب دستم رسیده
دارم سفارش هارو ستاپ میکنم
بزودی براتون ارسال میشه
آقا شایان سرویس های رم 2 گیگ را امروز تحویل میدید یا اگر نمیدید یه زمانی بگید که بدونیم.والا من یکی دیگه خسته شدم از بس به تیکتم نگاه کردم که اطلاعات سرور رو بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mgh1368
آقا شایان سرویس های رم 2 گیگ را امروز تحویل میدید یا اگر نمیدید یه زمانی بگید که بدونیم.والا من یکی دیگه خسته شدم از بس به تیکتم نگاه کردم که اطلاعات سرور رو بدید
تعداد زیادی امروز تحویل داده شده
مابقی هم امروز ارسال میشه
سلام چرا این پلنتون ارزون هستش ؟ آیا مربوط به کیفیت میشه یا سرعت دانلود و اپلودش پایینه ؟ (شرمنده تخصص ندارم به همین جهت سوال رو اینطور مطرح کردم )
رم 512 انگلیس redstation (56 موجود است) - رم 512
هارد 60 گیگ
پهنای باند نا محدود
پورت 1گیگ
تحویل 12 ساعته
برا شما پیغام ارسال کردم . بر اساس اون پیغام این پلن برای بنده خوب است یا خیر ؟
ممنونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ali-baba
سلام چرا این پلنتون ارزون هستش ؟ آیا مربوط به کیفیت میشه یا سرعت دانلود و اپلودش پایینه ؟ (شرمنده تخصص ندارم به همین جهت سوال رو اینطور مطرح کردم )
رم 512 انگلیس redstation (56 موجود است) - رم 512
هارد 60 گیگ
پهنای باند نا محدود
پورت 1گیگ
تحویل 12 ساعته
برا شما پیغام ارسال کردم . بر اساس اون پیغام این پلن برای بنده خوب است یا خیر ؟
ممنونم
سلام
رم پایین قیمت کمتر دلیل خاصی نداره
جوابتون رو دادم
سرور با کیفیت میخواهید رم 2گیگ سفارش بدید
چون خلوت تر از همه سرور ها هست
خیلی ممنونم
متاسفانه جوابی از شما دریافت نکردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ali-baba
خیلی ممنونم
متاسفانه جوابی از شما دریافت نکردم
توی پیغام های خودم جوابتون رو دادم
امروز یک سرور مجازی انگلیس 2 گیگ رم سفارش دادم که خیلی سریع فعال شد. با تشکر از شایان عزیز