واقعا همینطوره
پرداخت دیگری برای ما انجام دادند
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
پرداخت دیگری انجام دادند
نمی دانم چطور توصیف کنم اما سرعت، مسئولیت پذیری ، صداقت و وجدان کاری ویژگی های ایشان هست
موفق باشید
پرداخت فوق العاده حساس و مهمی رو برای بنده انجام دادن.
با توجه به نوع پرداخت ایشون میبایستی تلفنی با یک شرکت آمریکایی هماهنگ میکردن و پای تلفن از طریق وبسایت اون شرکت پرداخت رو انجام میدادن. با اینکه حدودا 1 ساعت این مورد طول کشید ایشون با دقت تمام و حوصله پرداخت رو انجام دادن.
تشکر ویژه میکنم ازشون بابت این مورد.
ضمنا قیمت بسیار مناسبی با توجه به سورس پول دارن. پرداخت بنده توسط دبیت کارت صورت گرفت و قیمت خیلی عالی و به صرف بود.
پرداخت جدید برای من انجام دادن امروز
عالی :)
بهترین شخصی که تا به حال باهاشون در این ضمینه کار شده هستند !
واقعا از شما ممنونیم
ميتونيد از ادسنس انتقال بدين؟
يعني چك دريافت كنيد از گوگل
سلام
با توجه به حضور ما در خارج از ایران می توانیم اکانت اسکریل خود را در اختیار شما قرار دهیم تا سایت های مذکور به آن وجه مورد نظر را واریز کنند.
بعد از واریز با نرخ توافقی قبلی ( که بر اساس مقدار مبلغ شما / تعداد دفعات کار با ما و ... می باشد) با شما تسویه حساب خواهیم کرد.
می توانیم چک دریافت کنیم و یا از طریق وسترن یونیون وجه را دریافت کنیم و با شما تسویه ریالی کنیم
با احترام
سلام
پرداخت آخری که برای من انجام دادید نیاز به تاییدتون داره ...من اسکرین شات و تمام اطلاعات رو تو سایتتون تیکت کردم ...ممنون میشم سریعتر جواب منو بدید چون یک روز بهم فرصت دادن !
من میخواستم عکس از پاسپورت بفرستم بهم گفتن عکس از پاسپورت یا گواهینامه رانندگی حتما به نام کسی که پرداخت رو انجام داده باید باشه...
با سلام قیمت لطفا.