-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
سلام.یه ساعتی میشه که سرورو تحویل دادن ولی هرچی تیکت میزنم پاسخ نمیدن!
دوست عزیز مگه اینجا اخبار هواشناسیه ؟!
اصولا در ایران همه چیز باید فرهنگ سازی بشه یا اینکه کلا خراب کنند از اول بسازند !
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
سه روزه میخواییم بکاپ سایتمون رو ریستور کنیم سرعت سرور کنده
من کلکسو نصب کردم صفحه لوگین برام بعضی وقتها سریع باز میشه بعضی وقتام باید 10 دقیقه وایسم
پینگ پایینی داره ولی دستور که میدم پاسخ دهی خیلی کنده
میخواستم سایتم رو لود کنم که پست بزنم شما قضاوت کنید ولی چیکار کنم نمیشه و کنده سرعت
تیکتم زده خود مدیرت ریستور کنند که جواب تیکت از دیروز ندادن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
only-only
سه روزه میخواییم بکاپ سایتمون رو ریستور کنیم سرعت سرور کنده
من کلکسو نصب کردم صفحه لوگین برام بعضی وقتها سریع باز میشه بعضی وقتام باید 10 دقیقه وایسم
پینگ پایینی داره ولی دستور که میدم پاسخ دهی خیلی کنده
میخواستم سایتم رو لود کنم که پست بزنم شما قضاوت کنید ولی چیکار کنم نمیشه و کنده سرعت
تیکتم زده خود مدیرت ریستور کنند که جواب تیکت از دیروز ندادن
جناب SV24.CO بفرمایید.اونوقت میان میگن مگه اینجا اخبار هواشناسیه!!!
-
تاپیک من با شما فرق میکنه شما سرورتون رو دادن که دادن چرا دقیقه به دقیقه داری شرح میدی
من مشکلموبیان کردم که اگه کاربری سرور از ایشون گرفته و تونسته مشکل کند بودن رو رفع کنه راهنمایی کنه
من تیکتم رو جواب ندادن از دیروز مجبور شدم اینجا پست بزنم کاربرا راهنمایی کنند
-
سلام.عزیز دل من دقیقه دقیقه کجا بوده . اگه توجه کنی گفتم 1 روزو نیم میشه که جواب تیکت منو ندادن!
-
عزیزان روزی 50 تیکیت دارید باز میکنید ، تیکت هایی که 45 تاش به مشکلات سرور مربوط نمیشه و فقط درخواست کمک و راهنمایی میکنید که گاها تا 10 15 پاسخ پیش میره . کار ساده ای نیست اونم تو شرایطی که همکار بنده چند روزیه نیست و دست تنها هستم . بعضی از دوستان فکر میکنند 20 نفر نشستند که فقط پاسخ تیکت ایشون رو بدند .
قبول دارم باید تیم رو خیلی قوی تر کنیم اما واقعا بعضی کاربرها واسه هر کار بیخودی تیکت میزنند تا ما انجام بدیم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
عزیزان روزی 50 تیکیت دارید باز میکنید ، تیکت هایی که 45 تاش به مشکلات سرور مربوط نمیشه و فقط درخواست کمک و راهنمایی میکنید که گاها تا 10 15 پاسخ پیش میره . کار ساده ای نیست اونم تو شرایطی که همکار بنده چند روزیه نیست و دست تنها هستم . بعضی از دوستان فکر میکنند 20 نفر نشستند که فقط پاسخ تیکت ایشون رو بدند .
قبول دارم باید تیم رو خیلی قوی تر کنیم اما واقعا بعضی کاربرها واسه هر کار بیخودی تیکت میزنند تا ما انجام بدیم .
سلام.از تلاشهای بی وقفه شما برای راضی نگه داشتن مشتریان ممنونم.ولی چه میشه کرد.مشتریان حق دارن.روی این درگیری ها و شلوغ بازی ها چرا همکارتونو ول کردین.بهتره یک گرون حد اقل 4-5 نفری تشکیل بدین.امید وارم موفق باشید...
-
این یکی از تیکت هاست ببینید :
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
این یکی از تیکت هاست ببینید :
خدا صبر بده :d
چه تحملی داری شما !!
-
سلام
اگر ممکنه تیکتها رو جواب بدید سرور هنگ کرده با ابزارهایی که تو پنل هست درست نمیشه
با تشکر از شما
-
اعصابم خورده این پنل کلوکسو براتون لود میشه
و چقدر طول میکشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
-
-
الان خوب شد تا نیم ساعت قبل 10 دقیقه طول میکشید تا لود بشه :-?
-
سلام.کیفیتشون خوبه پشتیبانیشون هم حرف نداره.بیست بیسته.امید وارم موفق باشن
-
با سلام
وی پی اس آفر 4 گیگ رم رو از ایشون خریداری کردم و بعد از یک ساعت تحویل داده شد
-
دوستان افت سرعت نداره؟قطعی؟
فروش تا کی ادامه داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AHF-victory
دوستان افت سرعت نداره؟قطعی؟
فروش تا کی ادامه داره
سلام.خیر دوست گرامی.بنده ازشون رم 4 دارم.عالیه.قطعی و افت سرعن هم نداشته.یه دونه دیگه بیشتر رم 4 ندارن.عجله کنید!موفق باشید
-
سلام خسته نباشید
ببخشید سرور مشکل با فایل وارز نداره ؟ و همچنین تورنت؟
اماکن نصب پنل هست ؟ مثل Zpanel ? و لیچر؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fusion
سلام خسته نباشید
ببخشید سرور مشکل با فایل وارز نداره ؟ و همچنین تورنت؟
اماکن نصب پنل هست ؟ مثل Zpanel ? و لیچر؟
سلام.
با اجازه sv24
دوست گرامی سرور مجازی واسه همینه دیگه.کنترل پنل روش نصب کنی و میشه به عنوان هاست دانلود و آپلود سنتر نیز ازش استفاده کنی.موفق باشید
-
فروش هنوز ادامه داره؟
قیمت ثابت؟29,900
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
سلام.
با اجازه sv24
دوست گرامی سرور مجازی واسه همینه دیگه.کنترل پنل روش نصب کنی و میشه به عنوان هاست دانلود و آپلود سنتر نیز ازش استفاده کنی.موفق باشید
درست ولی وارز چی؟ مشکل نیست ؟ بیشتر برای لیچر شخصی میخوام ؟
-
دوست عزیز من یه سرور 2 گیگ میخوام باید چی کار کنم؟
-
باسلام
بنده تازه با وی پی اس آشنا شدم و آفر های پیشنهادیتون با توجه به نظرات کاربران که همشون راضی فوق العاده س
چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
1- با وی پی اس فایل با سرعت خیلی بالاتر از سرعت نت رو دانلود میکنن ؟؟؟
2- یه سایت دانلود فیلم و سریال دارم چجوری لینک دانلود درست کنم؟؟؟ باید مثل هاست دانلود لیچر نصب بشه یا راه دیگه ای هم داره؟؟؟
3- وی پی اس این امکان داره که هم فایل دانلود کرد و هم لینک دانلود رو برای سایت استفاده کرد؟؟؟
4- چجوری باید با وی پی اس دانلود کرد ؟؟؟ idm و...
باتشکر .
-
-
سلام سرور برای تورنت خصوصی میخوام
سرور شما با تورنت خصوصی مشکل داره ؟
-
نقل قول:
باسلام
بنده تازه با وی پی اس آشنا شدم و آفر های پیشنهادیتون با توجه به نظرات کاربران که همشون راضی فوق العاده س
چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
1- با وی پی اس فایل با سرعت خیلی بالاتر از سرعت نت رو دانلود میکنن ؟؟؟
2- یه سایت دانلود فیلم و سریال دارم چجوری لینک دانلود درست کنم؟؟؟ باید مثل هاست دانلود لیچر نصب بشه یا راه دیگه ای هم داره؟؟؟
3- وی پی اس این امکان داره که هم فایل دانلود کرد و هم لینک دانلود رو برای سایت استفاده کرد؟؟؟
4- چجوری باید با وی پی اس دانلود کرد ؟؟؟ idm و...
باتشکر .
سلام
1-بله من دیدم تا سرعت 40 مگ بر ثانیه هم میشه دانلود کرد........البته بستگی به هاستی که ازش دانلود میکنی هم داره اگه محدودیت سرعت نداشته باشه شاید تا 100 مگ هم بشه دانلود کرد
2-باید روی سرور iis نصب کنی بعدا فایلهایی که دانلود میکنی رو توی یه پوشه میزاری میشه لینک مستقیم بعدا لینکش رو میزاری تو سایتت.خیلی راحته یه کمی کار کنی زود یاد میگیری
3-بله.بالا توضیح دادم
4-بله با idm بهتره....سرور مجازی مثل ویندوز عادی هست.....یعنی از راه دور به یه ویندوز وصل میشی که هرچی ویندوز خودت داره میشه رو اونم نصب کرد.مثلا میتونی موزیلا هم نصب کنی.فقط یه تفاوتهایی با ویندوز عادی داره که نمیشه توش ویدئو پخش کرد
-
آقایون من این سرور مجازیمو میخوام بفروشم.5 روز ازش گذشته فک کنم(اگه کمتر نباشه.)هر کی خواست 25 بهش میدم
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tohid5180
فروش هنوز ادامه داره؟
سلام دوست عزیز.بنده رم 4 دارم.دیدم استفاده نمیکنم گفتم بدم به کسی که نیاز داره.4-5 روز ازش گذشته 25 هزار میدم.خواستی پی ام بده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
سلام دوست عزیز.بنده رم 4 دارم.دیدم استفاده نمیکنم گفتم بدم به کسی که نیاز داره.4-5 روز ازش گذشته 25 هزار میدم.خواستی پی ام بده.
پورتش واقعا 10 گیگه؟
پنلشم میدید؟
و این که مشکلی داشت سرور که قصد فروش کردید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kinder
پورتش واقعا 10 گیگه؟
پنلشم میدید؟
و این که مشکلی داشت سرور که قصد فروش کردید؟
سلام.بله پورتش واقعا دهه.پنلشو کامل مشخصات میزنم به نام خودتون.خیر سرور مشکل نداشت.بنده میخواستم هاستینگ باهاش بزنم که یه دفعه پشیمون شدم و الان قصد خرید سرور اختصاصی دارم.پشتیبانیشون هم عالیه.خواستین بگین.موفق باشید
-
سلام
من خریدارم به قیمت کمتر
ولی اول اپی + پسورد میگیرم
5 مین تست میکنم اکی بود میگیرم ازتون
البته اگه win باشه !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0o0
سلام
من خریدارم به قیمت کمتر
ولی اول اپی + پسورد میگیرم
5 مین تست میکنم اکی بود میگیرم ازتون
البته اگه win باشه !
سلام.یعنی کمتر از 25 هزار میخواین؟!شرمنده تست نداریم!!!مشکلی نداره مطمئن باشید
-
سرعت سرور و ریموت رو باید ببینم
در هر صورت اگه خواستین پ.خ بدید
تست کمتر از 5 مین هست
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0o0
سرعت سرور و ریموت رو باید ببینم
در هر صورت اگه خواستین پ.خ بدید
تست کمتر از 5 مین هست
موفق باشید
اگه میشه یاهو رو پ.خ کنین یا اد کنین:
ali_es@ymail.com
-
سلام ...
فروش هنوز ادامه داره ؟
اقا سرور جدید نداری .افرها تموم شده .؟
-
سلام
عزیز سرور ما به مشکل خورده لود cpu 100 درصد شده حتی وقتی هیچ برنامه ای ران نیست توی پروکسس ها هم هیچ چیزی نیست
25 ساعت پیش تیکت دادم شماره تیکت 843446 اما جواب ندادید خواهشمندم پیگیری بفرمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
database
سلام
عزیز سرور ما به مشکل خورده لود cpu 100 درصد شده حتی وقتی هیچ برنامه ای ران نیست توی پروکسس ها هم هیچ چیزی نیست
25 ساعت پیش تیکت دادم شماره تیکت 843446 اما جواب ندادید خواهشمندم پیگیری بفرمایید
با سلام
کافی بود یه ریست بکنید تا مشکلتون حل بشه !
بفرمایید چک کنید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
با سلام
کافی بود یه ریست بکنید تا مشکلتون حل بشه !
بفرمایید چک کنید .
سلام
البته ریست کرده بودم اما حل نشده بود اما الان که زحمتشو کشیدید مشکل حل شد ظاهرا
با سپاس