جالب بود!
فکر کنم تایپیک
http://www.webhostingtalk.ir/f118/58959/#post546086
هم توسط بچه های امنیتی سایتتون ایجاد شده
البته برای توجیه کاری که انجام دادید!
و با لحنی متفاوت برای جلوگیری از شک کردن!
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
جالب بود!
فکر کنم تایپیک
http://www.webhostingtalk.ir/f118/58959/#post546086
هم توسط بچه های امنیتی سایتتون ایجاد شده
البته برای توجیه کاری که انجام دادید!
و با لحنی متفاوت برای جلوگیری از شک کردن!
موفق باشید
ایرانی جماعت!
مگه شما جزوشون نیستین؟!
جالبه
"چون شک داشتید خرید نکردید"
جالبتر اینه که کسی که اون تایپیک رو زده،تایپیک"فرانتورک چی شد" که دائم up هست رو ندیده!
و اینکه دقیق بعد از هک شدن سایت تایپیک زده شد
شما هم بهتره به جای هک کردن و دستور هک صادر کردن به فکر پس گرفتن مبلغ ناچیزتون باشید
با تشکر
تیم امنیتی ...;)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
دوست عزیز، برای من چه فایده ای داره که بیام پست بزنم و بگم که سایتش هک شده؟
من یک بار سر یک نفر که ... بن شدم، دیگه نمیخوام باز بن شم، لطفا به کار دیگرون دخالت نکنید
همه بخدندُ یک نفر نخنده، معلومه که مشکل از اون یک نفره، نه همه!
به تعداد پست
زمان ثبت نام و ...
توجه کنید لطفا
پس بهتره قوانین سایت رو مطالعه کنید
بحث در مورد هک شدن سايت ها و گذاشتن اطلاعيه هک شدن سايت ها نيز ممنوع است.
دیگه بحثی نیست
کلا تاپیک به انحراف کشیده شد. :)
بس کنید همکاران ایشون این کار رو انجام دادند! جنجال و جنگ که نیست ایشون هم مال باخته مثل بقیه! ولی همچنان هیچ کس پاسخگو نیست دیتاسنتر هم بهش گفته بودیم 10 روز پیش روت سرور رو چند دقیقه باز کن باز نکرد!! گفت سرور دو ماهه تمدید نشده!! آقای پارسیان گفت لینک پرداخت میدم ولی خبری نشد خلاصه که .. هر کی یک جور ضربه خورده هر کی هم تونسته از هر راهی که خواسته عمل کرده
به آقای پارسیان 24 ساعت وقت میدم که مدارک رو ارائه بدهند در غیر اینصورت ما دست به کار خواهیم شد.
دوستان از روش های زیادی مانند شکایت، با زبان خوش، ... استفاده کردند نتیجه نداد. دیگه باید نتیجه معلوم بشه
ای وای
چخبره تو این انجمن این تاپیک هر چند دقیقه میاد بالا تمومم نمیشه تازه یکی دیگه هم الان دیدم :
http://www.webhostingtalk.ir/f118/37334/index5.html
واقعا چی میشه گفت ؟
فقط متاسفم واقعا متاسفم ...
این تابستونا همیشه دردسر ساز بوده مخصوصا امسال ...
بازم با اینکه میدونم مشکلتون حل شدنش 10 به 90 هست ولی امیدوارم اون 10 درصده به 100 درصد تبدیل شه
اگه قوانین انجمن رو نقص کرده بودم 4 ساعته پیش که اولین پست رو زدم با من باید برخورد میشد
نیازی نیست که دوستان تایین تکلیف کنند. انجمن مدیر داره، خیلی هم خوب وظیفه شناس هستند و رسیدگی میکنه.
خود مدیریت انجمن نیز با آقای پارسیان برخورد کردند، همچنین بنده در حال حاظر هیچ کاره خلافی نکرده ام و فقط سایت ایشون رو بسته ام تا تکلیف روشن بشه.
غیر فعال کردن قسمت فروش چیزی رو ثابت نمیکنه . ولی الافی و کتمان حقیقت دردسر ساز شده است . متاسفانه کل دنیا نیاز به مختار شماره 2 دارد تا کسانی که حق رو ناحق میکند سر از تن جدا کند کسی با پول کسی خوردن به جای نرسیده نامشخص نکردن تکلیف ملت هم فرقی با خوردن پول ندارد . تاپیک را به سمت منفی نکشید . هک و تهمت به آقای x و به خانوادش و برملا کردن حقایقت آتش دوستان و مشتریان زخم خورده را تشدید میکنید و چون دستشان کوتاه هست باید حرص بخورند و..
کسی بیاد بگه هک کردن بده .. که خودش سابقه نداشته باشه با کیلاگر بیاد تو سیستم یکی ؛ 3تا هارد از دو سرور یکیو پاک کنه !!!! @vp_server
دلتون خوشه ها
من موندم این کلمه تابستون چه ربطی به اینجا داره؟مبین پارسیان که تابستون اینجا نیومده.الان بحث سر چیز دیگری هست.
--------------------------
خسته شدم به خدا
الان 3هفته هست من منتظرم اقای پارسیان بیاد یک سرور جدید بده یا پولم رو پس بده
هی امروز فردا کردند .دو روز بعد اومدن میگن پول ما تموم شده.برید از...بگیرید
الان یکی از وی پی اس ها پینگ نداره.مشتری اومده میگه
حالا بقیه سرور ها معلوم نیست
موندم چی کنم
دسترسی نداریم بک اپ بگیریم.هیچی نداریم
این تاپیکم به تاپیکهای زیر خاکی میپیونده نه کسی شکایت میکنه نه کسی حقشو میگیره نمونه های زیادی قبلا بودن
آقای حمید عسگری ( جاست سرور )
دکتر وی پی اس :))
خانی پور ( ابیت هاست ) لعنه الله علیه
و ...
نه کسی شکایت کرد نه کسی پولشو پس گرفت ، اگه میخواستید شکایت کنید الان 10 روز منتظر این نوجوون نمیموندید خودتون رو گول نمیزدید .
دیتای شما پرید ، پول شما پرید ، اعتبار شما پرید .... نشستید از صبح تا شب این تاپیک رو اپ میکنید متاسفانه به جایی نمیرسید اون آقا هم خدا میدونه الان کجاست ، احتمال زیاد با شورلتش توی بیابونای مکزیکو داره بنزین میسوزونه :)
بنده که با اکثر فروشنده های این انجمن همکاری داشتم و دارم خداروشکر هیچوقت طرف این آقا نرفتم چون شخصیت درست حسابی نداشت ولی وقتی این تاپیک که دنبال میکردیم واقعا تاسف میخوردم و متعجب میشدم برای بعضی از این دوستان که انسانهای درستی هستن ولی با این اقا کار کردن و حالا هم ضربه شو خوردن .
امیدوارم از این به بعد از تجارب دیگران استفاده کنیم و خودمون اینقد دنبال تجربه کردن نباشیم.
موف و پیروز باشد
شخصیت که قربونش بره نمیدونست چی هست. هر موقع سرویس قطع بود جواب نمیداد هر موقع وصل می شد میگفت اصلا کی قطع بوده . کلا طرز حرفش همیشه طلبکار بود از مشتری.
یک بنده خدایی هاست مار و انتقال داد به این در عرض یک ماه 10-15 روز قطعی داشتیم. بیخیال پول شدم رفتم رو هاست دیگه. که واقعا از این کارم خوشحال که اطاعاتم از دست نرفت.
نفوذ شما از طریق هاست آقای خوشنویس citycala بود که بسته شده.....در مورد ایمیل هم دوست عزیز نکنه فکر کردین با یک ایمیل همه کار ها رو میکنیم؟؟ نه عزیزم با یک ایمیل دیگه به دیتاسنتر ایمیل بدیم....در مورد هک کردن هم دستتون درد نکنه واقعا لطف کردین! چون کار ما رو سبک تر کردین! برای پرونده آقای جلودار اسم شما و آقای خوشنویس هم به عنوان کسایی که صدمه زدن بعد از حل مشکل میره تو پرونده
دوستان به خدا داریم مشکل رو حل میکنیم! تو رو خدا صبر کنید ما مشکل رو حل کنیم!
شما بفرمایید اسم ما رو هم ببرید توی پرونده. مهم نیست برای ما، همون پولی که به ما ضرر زدید کافی بود
همچنین دوست عزیز چرا وقت دوستان رو میگیرید؟!!
شما که به ایمیل ها رسیدگی نمیکنید پس چرا میگید بچه ها ایمیل بزنند؟!!
همچنین همانطور که اعلام کردیم ما در حال حاظر به اطلاعات شما نفوذ نکرده ایم و بابت ایمیل هم گفتم که شما میل دیگه دارید
همچنین بهتره بگم که ما در حال حاظر نیز به سایت شما دسترسی داریم و دیشب خود بنده سایت رو بالا آوردیم
برای نمونه به بخش سفارش دامین مراجعه کنید ;)
لطفا سریع تر قبل از پخش شدن اطلاعت، مدارک رو قرار دهید (اگه پیگیر هستید قرار بدید)
خدا رو هم قسم نگیرید لطفا چون برای کسی که مدرکی ارائه نمیده ولی قسم میخوره که پیگیره، معلومه که ...
موفق باشید
این همه هاستینگ و شخص سرویس داشتن از ایشون؟
من نصف تاپیک رو خوندم خیلی جالب بود واسم...
همه کسانی که طلبکار هستند جدا از این که 100% حق دارند.. اما بک اپ نداشتند؟ خوب پر واضح هست که فکر کردن به امروز که واسط پرداخت سرور اینطوری بشه دور از ذهن نبود مخصوصا بعد اتفاقاتی که برای پرداخت کنندگان سرورهای هتزنر افتاد مدتی پیش. و همین بساط بود در فروم
با یه بک آپ مشکل خیلی ها حل میشد درسته شاید سرورها دیگه باز نشوند اما مالی ضرر میشد نه به قیمت از دست دادن اطلاعات و یوزرهاتون.
چه بدبختی شده این مشکل کریدیت کارت و پرداخت به دیتا سنتر برای هاستینگ ماها...
این اتفاقات تبعات خوب و بد داره تو بازار واسه هر کسی یه طوری.
من نمی دونم خیلی از همکاران چطوری بدون بک آپ خاست میدن؟
واقعا شرم آور هست از این باید بترسین که مشتری هاتون بدونن بدون بک آپ هاست میدادین
هشدار اول: 12 ساعت:
cpanel hacked
جالبه. نسخه تریال!!!
آقای پارسیان الکی مارو بد نام نکنید میخواید پول رو بخورید بخورید ولی با اعتبار ما بازی نکنید مثل شما نیستیم کار کردیم زحمت کشیدیم هاست بک آپ که شما دادید یک شب وصل بود بعدش قطع یا بالا نمیامد یا کند بود پریروز هم هاست توسط emperor security team هک شد که ایمیل یک آقایی روش بود پایینش هم نوشته بود a security problem on this server دیگه من چیکار کنم ضمنا اگر ما هکر بودیم وقتی سرورمون رو عربا هک کردن نمیامدیم اینجا تاپیک بزنیم میرفتیم عربارو هک میکردیم خوبه روزی که هک شدیم به شما زنگ زدیم که یک نفر رو برای کانفیگ معرفی کنید!! که بعدش با آقای cold یا cyrus_blackhat که کمک کردند سرور رو از لحاظ امنیتی درستش کردیم اگر اشتباه نکنم ایمیل هکری که هاست مارو زد : sir.m0hsen@yahoo.com بود اگر اشتباه نکنم!
فرانتوروک پس کلاه بردار شد؟!
ممنون از اطلاع رسانی .
اصلا ادمهارو از شخصیتشون میشه شناخت.
یه جوری بودن ...........!
شانس اوردم به خاطر رفتار تندی که باهام داشت ازش نخریدم.
اصلا مشتری مدار نبود.
هاست و سرور و پرداختهاش به یک انقلاب نیاز داره
تا چشم کار میکنه مشکلاتی میبینم که با پی پال به وجود امده
و مدیرای سرورایی که تصور . تصور تصور میکنن که سرور اونها وارزه
نه دوستان آلمان وارز نیست
فرانسه وارز نیست
حتی هلند وارز نیست
فقط سوئد وارزه /
پی پال یک کلاه برداره
پرفکت مانی و لبرتی رزرو ایران رو کاملا ساپورت میکنن/
دلم میسوزه واسه ی لیمیت شده های پی پالی که گاهی با بیش از 10 هزار دلار سرمایه لیمیت شدن
اگر مدیر مدیر باشه
با این سرمایه ، خودش برای دیتاسنتر تعیین تکلیف میکنه
و میگه من میخوام با لیبرتی پرداخت کنم
یا میخوام با پرفکت مانی پرداخت کنم
و میگه با پی پال پرداخت نمیکنم
اگر اروپا نداد برین از روسیه بگیرن
حالا یه ذره پینگ این ور ، یا اون ور ، کسی نمیمیره
سرعت 20 مگ که در ایران نداریم
اغلب ای دی اس ال 128 کیلو هستند که اونم شیر شده بر هشت نفر. یعنی دانلودشون میشه 16 کیلو بایت در ثانیه
درورد بر ایرانی ♥
نمیخوام تاپیک رو منحرف کنم اما بهتره بگم اطلاعاتتون رو تکمیل کنید لطفا
سرعت 128 اختصاصی باید 16 کیلو بایت بر ثانیه بده چرا که شما 128 کیلو بیت میگیرین و برای اینکه این رو به کیلو بایت تبدیل بشه باید تقسیم بر 8 بشه
شما که میگین 128 بین 8 نفر شیر میشه حرفیست غیر قابل درک زیرا که مخابرات یا شرکت های اینتر نتی طبق قوانینی سرعت 1024 کیلو بیت رو به چند نفر تقسیم میکنند که حداقل 16 تا به یک نفر برسه و این که شما ثابت16 تا داشته باشین یعنی شیر نیست و نیمه اختصاصی هستش چون اختصاصی اگه باشه حتی یک صدم ثانبه هم افت نخواهید داشت
مبین پارسیان عزیز خیلی وقت سرور بنده داون شده و حتی از پنل دیتا سنتر هم حذف شده !!
اما شما هنوز پول ما را برگشت نزدید !
شما مشکل را برای دوستانی که میخواهند حل بشه سرور باز بشه حل کنید نه ما که طالب پولمون هستیم !!!
لطفا پول ما را برگشت بزنید با تشکر.
خيلي جالبه
يارو اومده پول كلي آدم رو خورده هي هروز امروز فردا ميكنه
و هنوز دقيق كسي نمي دونه مشكل چيه
نشستن درباره كي هك كرد - چرا هك كرد - سرعت اينترنت - اينا صحبت مي كنند=))
فقط چند نفر هستن كه واقعا دلشون واسه آبروشونو پولشون سوخته كه واقعا دارند پيگيري مي كندد
فقط يك چيزو يادتون باشه اگر سر سري از اين مضوع رد بشين پس فردا شخصي ديگر اين كارو مي كند و باز 20 روز همين تاپيك هست و از ياد ها فراموش ميشه
و هين فرد با اسم جديد دوباره بر مي گرده.
دوست من کسائی که پیگیر هستند آقای پارسیان دلیل پیدا میکنند ماده میارند پیگیری میکنند حکم میزنند اعدام میکنند تا نتونن پیگیری کنند!! خودشون میگن از طریق هاست ما نفوذ شده!! چون از طریق هاست ما نفوذ شده ما مقصریم؟ ما باید امنیت سرورتون رو بالا میبردیم که مبادا هک بشید؟؟ هکر اومده خودش رو معرفی کرده اینجا آقای پارسیان مارو اسم میبرند!!!
آقای پارسیان دیدی که من تا حالا زیاد شلوغ نمیکردم چون احترام میگذاشتم
پول ما رو میدی یا نه؟
من گفتم واست ارزش قائل بشم اما نه انگار ارزش نداره واسه شما ارزش قائل بشم
پولم رو میدی یا قاطی کنم؟