چه ذات پاکی؟!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
نمایش نسخه قابل چاپ
چه ذات پاکی؟!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
ببخشید من خیلی وقته (حدود چندماه) به این تاپیک سر نزده بودم دیروز اومدم دیدم چه خبره و صفحه رو سیو کردم تا ببینم پایانش چی میشه. یه چیزی ذهنمو مشغول کره این که این آقا چرا از سیستم خودش و با آیپی خودش!!! شارژ رو زده و بعد وارد سیم کارت خودش کرده!!!!؟؟؟؟؟؟ اگه اینقدر مهارت داشته که هک کرده چرا این همه سهل انگاری کرده:دی ؟
دوست عزیز از قدیم تو فیلمها داستانها و دادگاه ها گفتند هیچ کار خلاف و جنایتی کامل نیست
این آقای مهرداد شاید شارژ هارو نصف قیمت خریدن استفاده کردن آخه دیدید این شارژ هایی که نصف قیمت میدن تو انجمن ها شاید این هم اومده از اینها خریده(بی احترامی نشه خیلیا یه چیزی رو یه ریال ارزونتر بدن می خرن به منبعش کاری ندارن) آخه این هکرهای باهوش!!!!! :دی نمیدونستن هر شارژی که وارد کنی شمارش تو سیستم ایرانسل سیو میشه؟
در هرحال ممنون از پیگیری شما حالا این آقایون میرن دادگاه و زندان؟یا میگن جریمه بدید؟
حالا یعنی این اسکریپت دسترسی داشته یا به اصطلاح بک در داشته. آخه منم یه مدت با این اسکریپت کار کردم با درگاه پی لاین. بعدش از اسکریپت میکر استفاده کردم همونی که شبیه اینه.
به هر حال ناراحت شدم اینطور شد دیگه به هیچی نباید اعتماد کرد از زمانی که جریان خرید با کارت هکی رو شنیدم دیگه تو نت فعالیت نمی کنم و نخواهم کرد.موفق باشید ایشالا خسارتتون رو پس بگیرید مگه کارت شارز چقدر سود داره که میان از شما میزنن.....
فعلا دوستان
سلام دوستان.
خوبه من هنوز سایتم رو راه اندازی نکرده بودم (اسکریپت نصب شده اما شارژ داخلش نذاشتم)
منتظر ورژن جدید بودم. فریر هم که خوب نیست. همین اسکریپت هم بخوایم بخریم حدود 30 تا 50 هزار تومان بود. الانو نمی دونم.
شما چی پیشنهاد میکنید که به جز ایرانسل و همراه اول و تالیا خودمون بتونیم بهش اکانت اضافه کنیم؟
در ضمن الهی نخوری آقای بی ذات. الکی 500 تومان دادم واسه دانلود نسخه تجاریت. ماه پشت ابر نمی مونه عزیزم.
ممنون
عزیز آقا مهرداد خرمی تبار از اسکریپت قبلی من که اسکریپتی کاملا اختصاصی نوشته شده بود ***ی کرد
مهرداد خرمی تبار ربطی به پاکزاد نداره و واسه پارسال هست - اقای پاکزاد تقریبا 5 - 6 ماه پیش این کار رو کرده بودند، من تا الان صبر کردم و نمیخواستم اینها رو رو کنم، چون خودش زنگ زد به من و گفتند که من تو دبیرستان آبرو و اعتبار دارم خواهشا به کسی نگید و من هم شرایطی گذاشتم تا نگم اما به تعهدش عمل نکرد و من هم مجبور شدم همه چیز رو بگم! پول د ز د ی خوردن نداره عزیزم!!!
معذرت نمی دونستم فقط حدس زده بودم آخه تو پی تی از این موارد زیاد دیدم:-?
3 ماه منتظر بودیم چی شد!:((
سلام دوستان شما که اینارو بیان کردید پس چرا اطلاع نمی دید که سایت ایشون رو مسدود کنن؟!!!
بریم از سایت edelivery.maker.ir یک اسکریپت بخریم، با خیال راحت کار کنیم دیگه! :-b
به این اسکریپت های مجانی اعتباری نیست اصلا.:-<
دوستان به جز فریر و ام پی سی دیگه هیچ اسکریپت رایگانی نیست؟
یا حداقل یه اسکریپتی که قیمتش 10 ، 20 تومن باشه...نه 100 هزار تومن
سلام دوستان
بنده هم اسکریپت MPC را برای فروش شارژ به آدرس http://vanak08.ir/charge نصب کردم. البته برای شروع کار تعداد خیلی محدود کارت (6 تا) برای فروش گذاشتم. متاسفانه امروز متوجه شدم به کارت شارژهای من دستبرد زده شده و قبلا توسط فرد دیگری استفاده شده. واقعیتش اینه که من برای فروش کارت اینترنت یک اسکریپت ازسایت deviran.com دانلود کردم و به آدرس http://vanak08.ir/internet-card نصب کردم. مشکلی که این اسکریت داشت فعال نبودن درگاه پرداخت زرین پال بود. به همین منظور به آقای محمد پاکزاد ایمیل زدم و از ایشون خواستم درگاه پرداخت زرین پال را برای این اسکریپت فعال کند. ایشون هم از بنده خواست مبلغ 10 تومن به حساب بانک ملی واریز کنم. البته اطلاعات ورود به پنل سایت و زرین پال خودم را در اختیارش قرار دادم. متاسفانه درگاه زرین پال را ناقص برای من فعال کردند. چندبار هم بهش ایمیل زدم جواب نداد.میخوام مشکل خودم را به پلیس فتا به آدرس http://www.cyberpolice.ir گزارش بدم.
شما هم بهتره به هرکسی اعتماد نکنید.
با سلام به دوستان
من هم از این اسکریپت استفاده کردم. البته کارت شارژ زیاد نداشتم. ولی برای من هیچ مشکلی پیش نیومد.
به سفارش مسئول سرور خود من تغییراتی در دسترسی فایلهای این اسکریپت دادم که در ذیل بیان میکنم. امیدوارم بتونید شماها هم استفاده کنید و مشکلاتتان رفع بشه.
Template و plugin ها را از منابع مطمین دانلود نمایید.
دسترسی تمام فایل های php را 444 و دیگر فایل ها را 555 تنظیم کنید. دسترسی به تمام پوشه ها 555 و فایل index.php را 400 تنظیم نمایید.
اگر این تنظیمات را انجام دهید دسترسی هکرها به فایلهای سرور و سایت خود را بسیار بسیار پایین میاورید. یعنی بطوری که قادر به نوشتن بر روی فایلهای شما نیستند.
موفق باشید.
دوسنان قابل توجه همتون ایشون محمد پاکزاد آذری به بهانه طراحی یک اسکریپت مبلغ 40 هزار تومن کلاه منو برداشته
اگه مدارک میخوید فیش ها موجوده
با تشکر
سلام. آقا حالا ما که تا نسخه تجاری پیش اومدیم. فقط چند روز مونده بود تا این آقای پاکزاد اسکریپت جدید رو بیاره بالا. حالا مشکل اسکریپت حل بشه. شارژ ارزون از کجا گیر بیاریم. شماها کمترین مبلغ شارژ که میخرید چنده؟
من مبالغ بالا 970 - 1935 - 4830 - 9665 تومان. شما ارزون تر سراغ ندارید؟ یا نحوه خرید ارزون تر چیه؟ من از دوستان تا 930 1915 4800 9555 هم قبلا قیمت داشتم.