پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa73
یعنی مقدار 1500 تا سی پی یو اختصاصی هست ؟
و دیگر کانفینگ ها هم رایگان ؟ منظورم کانفینگ های ( ک.و و ... ) هست
سلام
بله. اختصاصی 1500 هست.
تمامی کانفیگ ها رایگان است. (- از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ ، پروتکل های تونلینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)
پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
به نام خدا
با سلام
کاربر محترم بنا به تغییرات جدید، شرکت از تاریخ یکشنبه 17 آذرماه 1392 ساعت 22 شب الی دوشنبه 18 اذرماه 1392 ساعت 22 شب با اختلال و انتقال مواجه هست. لذا خواهشمند است دقت کنید که این مدت برای سرور مشکلی پیش نیاید و نیاز به پشتیبانی نداشته باشید.
باتشکر
گروه فنی کلون سرور
دوستانی که تمایل به خرید دارند تا قبل ساعت 8 شب اقدام نمایند...
به زودی با خدمات میزبانی وب در خدمت شما هستیم...
با سلام و خسته نباشید،
اینجا تو تبلیغاتتون نوشتین: گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز ولی در بخش قوانین سایتتون 5 یا 6 روز نوشته شده آنهم تحت شرایطی! (البته الان سایتتون از دسترس خارج شده) کدومش درسته؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Prime
با سلام و خسته نباشید،
اینجا تو تبلیغاتتون نوشتین: گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز ولی در بخش قوانین سایتتون 5 یا 6 روز نوشته شده آنهم تحت شرایطی! (البته الان سایتتون از دسترس خارج شده) کدومش درسته؟
گزینه صحیح است :)
قوانین بعد از مدتی تغییر کرد و متاسفانه نتونسیتم تعویض کنیم در تاپیک.
سایت هم درحال انتقال به سرورهای کلون سرور هست که به زودی به صورت پابلیک شروع به میزبانی وب هم میکنیم.
تا یک روز کاری آینده سایت در دسترس خواهد بود.
اگر برای دریافت سرور عجله دارید، پیام خصوصی بدهید.
ارداتمند.
با تشکر از جوابتون
1 سوال دیگه هم دارم
ببخشید هی سوال میپرسم چون از قدیم میگن جنگ اول بهتر از صلح اخر هست
ایا می تونم 24 ساعته از تمام سی پی یو استفاده کنم ؟
الان سایتتون بالا نمیاد
لطفا بگید برای خرید سرور چیکار کنم ؟
من نمیتونم تا فردا صبر کنم
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa73
با تشکر از جوابتون
1 سوال دیگه هم دارم
ببخشید هی سوال میپرسم چون از قدیم میگن جنگ اول بهتر از صلح اخر هست
ایا می تونم 24 ساعته از تمام سی پی یو استفاده کنم ؟
الان سایتتون بالا نمیاد
لطفا بگید برای خرید سرور چیکار کنم ؟
من نمیتونم تا فردا صبر کنم
با تشکر
سلام
بله.
پیام خصوصی بدید بهتون میگم چی کار کنید.
ساعت 10 امشب سایت درست میشه.
دوستان سایت منتقل شده و امکان سفارش هست از هم اکنون...