پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز
رم 2 میخواستم .اگه 1 سفارش بدم بعداً امکان ارتقا هست؟
پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز
بله هیچ مشکلی از بایت ارتقا منابع در اینده وجود نداره ...
دسترسی به کنسول هم میدید؟ چون من ندیدم نوشته باشید پنل ریبوت ارائه میدید
خیر به دلیلی سوء استفاده هایی که از کسنول میشه دسترسی کنسول ارائه نمیشود
پنل تحت وب برای تمامی سرویس ها فعال میباشد
لطفا برای ادامه از طریق سایت در تماس باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
شما عرض کردین
.واقعا اینطوره ؟؟فقط روی این سرور حداثل 80 تا سرویس فعال هست اگر فقط 1 ساعت متمادی سرور قطع بود تاپیک الان غوغا بود چرا فقط برای شما 40 ساعت قطع بود؟؟؟یعنی شما بعد 40 ساعت اومدید میفرمایید سرور من قطغ هست ؟؟چرا از 260 سرویس فعال جز شما کسی اینجا اعلام داون تایم نکرده؟؟؟؟
این چه جمله ایه شما میفرمایید جناب؟
در طی 3 روز گذشته 3 بار سرور قطع شده که کلا زمان داون تایم به 30 دقیقه هم نمیرسه .
30 دقیقه داون تایم باعث میشه سرویستون عملا غیر قابل استفاده بشه؟؟؟
درنهایت هموطنور که در پست قبل و چند صفحه قبل هم عرض کردم لطفا کسانی که فقط ذره ای از سرویس یا پشتیبانی ناراضی هستند همین الان درخواست لغو سرویس و بازگشت هزینه باقی مانده رو بدند و ما علاوه بر هزینه باقی مانده سرویس یک مقدار هزینه اضافی از خودمون هم برای کنسلی سرویس ها شما خواهیم داد - به این درخواست ها با بالاترین اولویت ترتیب عمل داده خواهد شد-حرف نبده اینجا مستند هست
در نهایت دقت کنید که ما به هیچ وجه از ارائه سرویس به مشتری هایی مثل شما که برای 30 دقیقه داون تایم همچین حرف هایی رو به زبون میارند و با ابرو و اعتبار یک مجموعه بازی میکنند راضی نیستیم و ازتون دوستانه خواهش میکنم حداکثر تا چند روز اینده درخواست کنسلی ارسال کنید یا نهایت تا سررسید سرورتون از یک فروشنده دیگه سرویس تهیه کنید و اطللاعاتتون رو منتقل کنید
ایام به کام....
افشار
شما که میگی هزینه لغو سرویس چرا هزینه مارو ندادی یا به ما هم چین چیزی رو نگفتی ؟؟از گلوت رفت پایین بیست تومن؟؟؟ایشالا که نره هیچ وقت چون بیشتر 6 روز استفاده نکردم از سرورت و الان پیام تمدیدش اومد ...اگر شما هزینه لغو رو میدید و واقعا راست میگید بسم الله هزینه مارو برگردونید....
در همون تاپیکی که زده بودید جوب شما داده شد.تا شما باشید وقتی بعد اینکه برای سرور مشکل بوجود اوردید به جای درخواست رفع مشکل طرف مقابلتون رو تهدید نکنید و تهمت نزنید. اسپمتون هم گزارش شد
فروش ادامه دارد...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
در همون تاپیکی که زده بودید جوب شما داده شد.تا شما باشید وقتی بعد اینکه برای سرور مشکل بوجود اوردید به جای درخواست رفع مشکل طرف مقابلتون رو تهدید نکنید و تهمت نزنید. اسپمتون هم گزارش شد
فروش ادامه دارد...
در این مورد با آقای سیروس من از طریق ایمیل حرف زدم مفصلا ...و ایشون هم گفتند برای انجمن این شکایت ها مشکل درست میکنه//من با مدرک گذاشتم هیچ تهمتی هم نزدم تیکت هارو شما یکبار دیگه بزار و بگو کدومش تهمته ..تا در همین تاپیک همه قضاوت کنند بدون اینکه در مورد تیکت بخواهید توضیحی بدهید ..ضمنا کدوم تهدید؟؟تهدید به اینکه در وب هاستینگ پیگیریمیکنم ؟؟مهران فر کارمند شما سرور من رو از دسترس خارج کرد به خاطر مشکلاتی که با شما پیش اومد بعد حرف از تهدید میزنید ...خیلی پر رو هستید
1 فایل پیوست
سرور 24 هسته ای با پورت 10 گیگ اماده شد...
از این تاریخ به بعد تمامی سرویس ها بر روی سرور قدرتمند جدید تحویل خواهند شد.....
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...2%EF-asddd-png
سرور بسیار قدرتمند با2 سی پی یو فیزیکی Hexa Core 2.66Ghz X5650 و قدرت کلی 32 گیگاهرتز
تحویل سرویس های جدید حداکثر 4 ساعته
کیفیت را احساس نمایید
جناب شما اول سرور هایی رو که فروختید پشتیبانی کنید بعد سفارش جدید بگیرید
2 هفته گذشته اطلاعات سرورم رو پاک کردید(با وجود پرداخت فاکتور)
2 روز هم هست که سرور داون شده و هیچ پاسخگویی نمیکنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
davidsoft2
جناب شما اول سرور هایی رو که فروختید پشتیبانی کنید بعد سفارش جدید بگیرید
2 هفته گذشته اطلاعات سرورم رو پاک کردید(با وجود پرداخت فاکتور)
2 روز هم هست که سرور داون شده و هیچ پاسخگویی نمیکنید
1-فروش ما اینجا به شما هیچ ربطی نداره
2- هر بوزر اماتوری میتونه بیاد اینجا هر چرت و پرتی که دلش خواست بگه. سروتون با اینکه تمدید کرده بودید اطلاعاتش رو پاک کردیم؟ !! تیکت هار و اطلاعات رو همینجا قرار بدید
3- دو روز هست سرورتون داون هست تیکت کردید جواب نگرفتید ؟؟؟ تیکت رو همینجا قرار بدید
4-بعد اینکه یوزرتون در سایت مشخص شد به دلیل تهمت و افترا باهاتون برخورد خواهد شد
مشتری های محترم دیگه هم توجه داشته باشیند اینجا پشتیبانی نیست.اگر مشکلی پیش اومده و قبل از در میون گذاشتن با پشتیبانی در اینجا مطرح کنید قطعا برخورد خواهد شد
موفق باشید