سلام
یه vps از ovh گرفتم ازتون
پرداخت انجام شده
ولی دیگه سایتتون بالا نمیاد
مشکلی پیش اومده؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
یه vps از ovh گرفتم ازتون
پرداخت انجام شده
ولی دیگه سایتتون بالا نمیاد
مشکلی پیش اومده؟
تیکت زده بودم ولی دیدم سایتتون داون شده الان!
سلام
سایت تا 5 دقیقه دیگه درست میشه
هر سوالی دارید از تیکت پیگیر باشید
آقا شایان لطفا برگشت بده مبلغ رو , این سرور اصلا به کارم نمیاد باهاش 10 تا کلاینت باز کنی هنگ میکنه !
فعلا ویرایش شود
عزیز به تیکت چرا جواب نمیدی ؟ در رابطه با تعویض ویندوز ؟
اگه بحث تضمین هس شما تضمین داده بودی تو یاهو به من 1 روزه حالا شده 3-4 روزه این مورد رو چی میگی ؟ خوب سرور باید قابل استفاده باشه یا نه ؟ من 4 تا آی دی گارنا توش ای اف کا میکنم هنگ میکنه ! گناه من چیه این وسط ؟ مگه ای اف کا گارنا چه قدر منابع میخواد که این نمیکشه ؟
چون تیکت ها زیاد هست و توی ضفحه اول گفتیم پشتیبانیمون مشکل داره و میانگین پاسخ ۴ ساعت هست
تیکت بدید اگر حرف شما درست باشه ۴روز ادد میشه
سرور قابل استفاده هست
روی رم ۴گیگ فراسنه ۱گیگاهرتز سی پی یو هست
روی ۶گیگ ۱.۴ گیگاهرتز سی پی یو هست
روی رم ۸گیگ ۲گیگاهرتز سی پی یو هست
میتونید کنسو ببینید خودتون مصرفتون رو توی کنسول چک کنید و ببینید دروغ میگم یا نه
سرور هیچ مشکلی نداره
همونطور که گفتم چیزی که تضمین دادیم رو بهتون تحویل دادم
هزینه نصب مجدد ویندوز هم ۵۰۰۰ تومان هست
توی تیکت بگید فاکتور کنم ۲۴ ساعته نصب میشه
هر سوالی دارید از تیکت پیگیر باشید
کمتر از ۲۴ ساعت جواب شما داده میشه
موفق باشید
بله فوقش 12% از cpu رو درگیر میکنه ولی نمیدونم چرا کلاینت جدید باز نیمکنه ! خواستم خودتون چک کنین که ماشالا تو یاهو که اصلا جواب نمیدین , تیکت هم که معلومه.عزیز اگه میانگین جوابتون 4 ساعته ؟ خوب موردی نیست حداقل جواب کامل بفرستین نه 1 خطی یعنی بنده یه بار تیکت بدم مشکل از ویندوز هست فکر کنم بعد 4 ساعت دیگه بیام ببینم شما گفتین 5 تومن هزینه تعویض ویندوز بعدش بنده بیام بگم فاکتور کنین , 4 ساعت دیگه بیام فاکتور ایجاد شده رو پرداخت کنم و بعد از پرداخت 24 ساعت بعد بیام تحویل بگیرم سرویسمو ؟ :))
بله پشتیبانی ما فعلا مشکل داره و ضعیف هست
خوب شما که دراید سفارش میدید سیستم عامل رو درست انتخاب کنید تا نیازی به پشتیبانی من نداشته باشید
به هرحال اگر خواستید تیکت بدید درخواستتون انجام میشه
روز خوش