مسئولین محترم ServerDL
متن زیر احتمالا توی تیکتهای شما آشنا نیست ؟
(از شنبه 92/5/12 مبلغ 47 هزار تومان واریز کردم . هنوز سرور مورد نظر تحویل اینجانب نشده . . .)
در صورت نیاز بگویید تا توضیحات تکمیلی را اعلام کنم
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
مسئولین محترم ServerDL
متن زیر احتمالا توی تیکتهای شما آشنا نیست ؟
(از شنبه 92/5/12 مبلغ 47 هزار تومان واریز کردم . هنوز سرور مورد نظر تحویل اینجانب نشده . . .)
در صورت نیاز بگویید تا توضیحات تکمیلی را اعلام کنم
با تشکر
کلا اینها پاسخگویی خیلی ضعیفی دارند.
مسئولین محترم ServerDL
متن زیر احتمالا توی تیکتهای شما آشنا نیست ؟ کسی پاسخگو نیست ؟
جناب هزینه منو برگردونید همه مشکلات حل میشه .
من با این وضعیت اگه از شما سرویس هم بگیرم برای هر تیکت زدن باید3 روز منتظر پاسخ باشم
لطفا هزینه را به شماره اعلام شده در تیکت عودت دهید
توی این مدت 8 تا تیکت زدم ، همه تیکتها بدون پاسخ بسته شده ، دلیل این کار چیه ؟
من هیچ سرویسی نمیخوام از شما فقط هزینه رو برگردونید
شاید مشکلی براشون پیش اومده !
سلام
از اينكه چند روز در خدمت دوستان در وب هاستينگ تالك نبودم شرمنده هستم ولي جست و گريخته تيكتهاي دوستان رو ١٠٠٪ ( حالا شايد با چند ساعت تاخير توسط من و همكارم ) پاسخ داديم .
ولي نتونستيم به پستها و حاشيه اي كه چند نفر بدون دليل ايجاد مي كنند جوابيه ارسال كنيم ولي اين موضوع فكر نمي كنم چيزي از سرور دي ال كم كند هر شركت هر سازماني مستريان ناراضي دارد و اين حق طبيعي هست و نظر و ايده انها براي ما بسيار مهم هست و در سازندگي بيشتر به ما كمك مي كند .
دوست محترم كه درباره هزينه ٤٧ تومان صحبت كرده بودند !
در صورتيكه هيچ گونه كنسلي اي از طرف اين كاربر به تيم ما ارسال نشده بود ! و فقط در تيكت اعلام كنسلي كرده هستند كه اصلا درست تيست .
دوستاني در همين تاپيك هستند كه هزينه به ما داده اند بعد كنسل كرده اند و ما نيز هزينه رو به حسابشون واريز كرديم ولطفا اگر اين تاپيك و پست براشون ارسال مي شود لطفا اعلام كنند تا صداقت سرور دي ال زبر سوال نرود .
اميدوارم هفته خوبي داشته باشيد
باتشكر
احسان افشار
آقای افشار ، مسئول ServerDL
واقعا از شما بعیده جناب ، شما اصلا به من سرویسی تحویل ندادین که من بخوام کنسل کنم . واقعا چه توجیحی وجود داره که از تاریخ 92/5/12 به من سرویس تحویل ندادین ؟؟؟؟؟؟ بعد میگین طبیعیه بعضی ها ناراضی باشن ؟ عزیز من اسم این کار فقط "کلاه برداریه" و حرفهای دیگه فقط توجیحه . من حاضرم تمام تیکتها رو اینجا بذارم که همه مطلع شوند متن زیر را شما توی تیکت 2 هفته بعد از واریز وجه به من دادین :
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام
به دلیل یک سری مشکلات شخصی من شرمنده شما شدیم
امروز سرویس شما بروز می شود و بابت این بدقولی نیز جبران خسارت می کنیم
-------------------
با تشکر - احسان افشار
در صورت هرگونه سوال و مشکل می توانید با شماره تماس های زیر برای پشتیبانی تماس بگیرید .
6089 510 939 98 +
www.ServerDL.com
-------------------------------------------------------
شرکت سرور پردازان پرنیان شرق
شماره ثبت : 46342
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به من تا این لحظه 29/5/92 هیچ سرویسی از ServerDL تحویل نشده و تیکت هم میزنم فقط تیکت را بدون پاسخ میبندین ، ایمیل و شماره تماس هم جواب نمیدین . بنده باید چکار کنم ؟ طبیعیه که بخوام هزینه 47 تومن عودت داده شود .
لطفا بررسی فرمایید
فروش همچنان ادامه دارد و ما نیز برای هرگونه سوال و مسائل دیگر در خدمت دوستان هستیم .
ویرایش شد توسط خود بنده دلایل در پاسخ بعدی شرح داده شده است.
دوست خوب و کابر محترم آقای alimoazzez نظریه ای راجب ما منتقدانه ارسال کرده بودند که حالا وقتی با صحبت تلفنی که طی تماس از طرف خود ایشان با بنده شد متوجه اشتباه خود شده اند . و تصمیم به رفع مشکل و حذف پست خود گرفته اند .
اگر دوستانی راجب این پست سوالی دارند می توانند مراتب رو از خود اینجانب بپرسند مستندات بصورت عکس هست و فعلا برای عموم پابلیک نخواهد شد .
فقط لازم به ذکر می دونم اینجا اعلام کنم
برگشت هزینه فقط در صورت دلیل منطقی و مستند هست . به اما و اگر و شاید ... ها برگشت هزینه داده نخواهد شد .
مراحل بدین صورت هست
1- ابتدا سرور دیگری به کاربر داده خواهد شد تا بررسی کنند .
و اگر در مرحله آخر تیم سرور دی ال نتوانست مشکل رو حل کنید هزینه کاربر با کسر هزینه کانفیگ به حساب بانکی کاربر برگشت داده می شود .
با تشکر
احسان افشار