پاسخ : افر استثنائی دیگر از لایوسرور×سرور های مجازی انگلستان با سخت افزار فوق قوی× منابع کاملا اختصاصی×پنل ریبوت حرفه ای×رم 512 فقط 19هزار ت
تنها ایرادی که می تونم به لایو سرور بگیرم اینه که سایت خودش در دسترس نیست .امیدوارم به فکر این مشکل باشند وگرنه از نظر کیفیت پشتیبانی و پاسخگویی تا الان جایی رو مثل اینجا ندیدم.
امیدوارم مشکشون حل بشه تا ما هم اینقدر ناراحتی نکشیم و اینجا اعتراض نکینم.
من با همه این مشکلات یک ماه اخیر هنوز هم از اینجا سرویس خواهم گرفت.
اما انتظار دارم واقعا تکرار نشه.اپ نگه داشتن سایت پشتیبانی خیلی هم سخت نیست.
پاسخ : افر استثنائی دیگر از لایوسرور×سرور های مجازی انگلستان با سخت افزار فوق قوی× منابع کاملا اختصاصی×پنل ریبوت حرفه ای×رم 512 فقط 19هزار ت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
liveserver
واقعا به یوزر هایی منثل شما باید ۱۰۰ افرین گفت چون تو جنگ روانی واقعا تبهر دارید و ابرو مردم به راحتی باز میکنید.
اقای عزیز لازم نیست هر دقیقه بیای اینجا پست بدی.
با بنده تماس بگیر اگه جواب ندادم بیا پست بزن
هم یاهو هستم هم گوشی جواب میدم
بنده زا دیشب تا الان خواب به چشمام نیومده.. هسات مشکلش حل شده کامل فقط منتظر دی ان اس ها هستم که ست بشه.
ایمیل مجدد ارسال شد
لطفا انجام دهید
من ایمیل زدم ؛ تکلیف این روزهای قطع down بودن چی میشه؟
سلام
امروز ایمیلی ارسال کردم، بظاهر آنلاین بودند و دقایقی بعد IP جدید را دارند.
برای من دیتابیس های SQLServer ای که در vps داشتم بسیار اهمیت داشت.
((
دراین چندساله انواع بلاهای مختلف سرمان درآمده!
یکبار فروشنده ای بدون هیچ اخطار قبلی(!)، دیتاسنتر را عوض کرد و دراین بین اطلاعات ما و چند نفر دیگر را اشتباهاً در دیتاسنتر قبلی جا گذاشت(!) و هرچه داشتیم پرید! البته backup یک ماه داشتم ولی بازهم واقعه خیلی بدی بود.
))
گرچه BACKUP چند هفته قبل را داشتم ولی بهرحال خوشحالم که از مجموع این اتفاق ناگوار، اطلاعاتی که داشتم از دست نرفت و جای شکر و تشکر دارد.
آقا تو این دو ماه پدر من رو که در آوردن.زمانی که سرور در دست رس هست جواب میدن ولی زمانی که مشکل هست و باید جواب بدن نیستن.الان هم که باز باز کلاً تعطیل شدن.واقعا مسخره شو در آوردن......
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrvani
آقا تو این دو ماه پدر من رو که در آوردن.زمانی که سرور در دست رس هست جواب میدن ولی زمانی که مشکل هست و باید جواب بدن نیستن.الان هم که باز باز کلاً تعطیل شدن.واقعا مسخره شو در آوردن......
دوست عزیز لطفآ درست صحبت کنید !
این همه راه ارتباطی با ما وجود داره میتونید تماس بگیرید !
سایت هم تا چند دقیقه دیگر بالا میاد !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
liveserver
دوست عزیز لطفآ درست صحبت کنید !
این همه راه ارتباطی با ما وجود داره میتونید تماس بگیرید !
سایت هم تا چند دقیقه دیگر بالا میاد !
سلام امیر جان لطفا جواب پ.خ بدید
ممنون
ایمیل ساعتی پیش ارسال شد ..
ممنون میشم سریعتر پاسخ بدید که حدود 3 الی 4 روز که سرور دانلود از کار افتاده :|
درود
مشکل سایت برطرف شده دوستان من بهتر هست که در سایت مشکلتون رو بگید!
با تشکر بدرود
با سلام
دوستان مشکل سایت برطرف شد.
دوستانی که مشکل دارند لطف کنند داخل سایت تیکت بدند.