پاسخ : █ مـیـهـن سـرور █ سرور های مجازی قدرتمند انگلیس █ پورت 1 گیگ █ پهناباند نامحدود █ هارد سـاس █ Riad H700 █ شروع قیمت از 11 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
barbod
من براي سايتم يك وي پي اس از ديتاسنتر آمريكا نيازمندم (سافتلاير باشه عالي ميشه)
آپتايم بالايي داشته باشه
4 گيگ رم DDr3 كه شر نباشه
200 گيگ هارد
سي پي يو Xeon
پهناي باند نامحدود
چيزي دارين معرفي كنيد؟
با سلام
منابع 100 % اختصاصی هست
4 گیگ رم Reserve بتون میدیم .
سی پی یو هم Xeon
یک سروی سرور مجازی با قابلیت انتخاب آیپی دلخواه موجود است
از لینک زیر میتوانید مشاهده کنید
سبد خرید - پرتال مشتریان میهن سرور
لازم به ذکر هست این نوع سرور ها 20 % تخفیف دارند . در صورت تمایل سفارش دهید تا تخفیف برایتان لحاظ شود
( توجه داشته باشید که بزودی کد تخفیف اعلام میشود ، اما فعلا بگید دستی اعمال کنیم براتون )
موفق باشید
پاسخ : █ مـیـهـن سـرور █ سرور های مجازی قدرتمند انگلیس █ پورت 1 گیگ █ پهناباند نامحدود █ هارد سـاس █ Riad H700 █ شروع قیمت از 11 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mihan-Server
با سلام
منابع 100 % اختصاصی هست
4 گیگ رم Reserve بتون میدیم .
سی پی یو هم Xeon
یک سروی سرور مجازی با قابلیت انتخاب آیپی دلخواه موجود است
از لینک زیر میتوانید مشاهده کنید
سبد خرید - پرتال مشتریان میهن سرور
لازم به ذکر هست این نوع سرور ها 20 % تخفیف دارند . در صورت تمایل سفارش دهید تا تخفیف برایتان لحاظ شود
( توجه داشته باشید که بزودی کد تخفیف اعلام میشود ، اما فعلا بگید دستی اعمال کنیم براتون )
موفق باشید
دوست عزيز من گفتم از ديتا سنتر آمريكا ميخوام
200 گيگ هارد
4 گيگ رم (نميخوام شر باشه)
پهناي باند نامحدود
چي دارين ؟
مشخصات با قيمت رو بصورت پيغام خصوصي برام ارسال كنيد
برای خرید سرور در سایتتون 2 روز هست تیکت دادم پاسخی دریافت نشده ... ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zerohot
با سلام خدمت دوستان
بنده از سرور های زیادی استفاده کردم و ناگفته نماند تعدادشون کم نیست ، سرور های mihan-server بسیار ضعیف هستند
خودم برای مدتی ازش سرویس میگرفتم
بزار اینطوری بگم که بیشترین حجم رو سرورشون رو بنده داشتم و بیشترین پول رو بنده میدادم
ولی چون سرور ضعیف هستش قابلیت دانلود و آپلود بالا رو نداره واگر توی روز بخواید با سرویسی که در اختیار دارید به کارتون برسید ایشون میان سرویس شما رو قطع میکنند که استفاده نکنید
اگر هم قرار بر انتقال باشه یعنی بخواید برید رو یه سرور دیگه ایشون با تهدید مبنی بر این که <<<اطلاعاتتون رو پاک میکنم اگر از روی سرورم بخواید برید و اجازه نمیدم انتقالش بدید>>> اجازه ی انجام کار رو نمیدن
اگر با یه آینده نگری کوچیک بخواید سرویس تهیه کنید از ایشون نمیگیرید
تجربه ثابت کرده /:)
دوستان بنده قبلا عرض کردم
اگه توجه میکردید این اتفاقا نمی افتاد
خوش باشید
من دیروز سفارش دادم ولی هنوز سرور رو تحویل ندادید تو تیکت هم گفتم که کارم ضروریه ولی هنوز تحویل ندادید لطفا رسیدگی بکنید
کسی شماره تلفن داره از ایشون ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
__coma__
کسی شماره تلفن داره از ایشون ؟
امری دارید ؟
ارسال درخواست - پرتال مشتریان میهن سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mihan-Server
در مورد خرید سوال داشم . پ . خ شد