پاسخ : فروش ویژه ی سرور مجازی|پورت 1 گیگ اختصاصی|2گیگ رم 100 گیگ هارد 22000 تومن |3گیگ رم 200 گیگ هارد 28000 تومن| وایر وی پی اس| 15% تخفیف ماه اول| آمریکا
سلام مجدد
جناب گنجه..من به هیچ عنوان قصد بدی ندارم
این مشکلات برای همه هست..اگر یادتون باشه هنگام خرید در یاهو خدمتتون عرض کردم که سرور اختصاصی رداستیشن 3 ماهه گرفتم..فقط اینجا پاسخ روشن میخواستم که گرفتم
فقط یک تیکت دیگه هم دادم که اگر لطف کنید و پیگیری کنید ممنون میشم
با سپاس
پاسخ : فروش ویژه ی سرور مجازی|پورت 1 گیگ اختصاصی|2گیگ رم 100 گیگ هارد 22000 تومن |3گیگ رم 200 گیگ هارد 28000 تومن| وایر وی پی اس| 15% تخفیف ماه اول| آمریکا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nihash
سلام مجدد
جناب گنجه..من به هیچ عنوان قصد بدی ندارم
این مشکلات برای همه هست..اگر یادتون باشه هنگام خرید در یاهو خدمتتون عرض کردم که سرور اختصاصی رداستیشن 3 ماهه گرفتم..فقط اینجا پاسخ روشن میخواستم که گرفتم
فقط یک تیکت دیگه هم دادم که اگر لطف کنید و پیگیری کنید ممنون میشم
با سپاس
پاسختون رو دادم
موفق باشید
مشکل تیکت ها هم سر اینه که بنایی دارم
کلا همه چیزم قاطی شده
الان من مشکلی نداشتم تو سرور
ولی اگر میخواد منتقل بشه به جای دیگه ای هزینه من برگرده برام بصرف تره تا از فرانسه استفاده کنم
شما فک کنید ملت میان سرور آمریکا میخرن که حداقل ده نفرشون واقعاً براشون آمریکا می ازه و مهمه بعد شما میاید باز انتقال میدین جای دیگه
نمیدونم وقتی از پس مدیریت سرور برنمیاد چرا اینهمه یوزر جمع میکنید که به مشکل بخوره ! ما تا اینجا راضی بودیم اما انگاری داره به اتفاقاتی میفته که قراره همه کاربرای سرور رو عصبی کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jackmorfy
الان من مشکلی نداشتم تو سرور
ولی اگر میخواد منتقل بشه به جای دیگه ای هزینه من برگرده برام بصرف تره تا از فرانسه استفاده کنم
شما فک کنید ملت میان سرور آمریکا میخرن که حداقل ده نفرشون واقعاً براشون آمریکا می ازه و مهمه بعد شما میاید باز انتقال میدین جای دیگه
نمیدونم وقتی از پس مدیریت سرور برنمیاد چرا اینهمه یوزر جمع میکنید که به مشکل بخوره ! ما تا اینجا راضی بودیم اما انگاری داره به اتفاقاتی میفته که قراره همه کاربرای سرور رو عصبی کنه
شما رو یک سرور آمریکای دیگه میزبانی میشید
نگران نباشید فقط ای پی سرورتون رو تیکت کنید
-------
جالبه
انگار بنده همه جوره بدهکار مشتریام!
مشتری های ایمیلشون + اطلاعیه های سایت رو سریعا چک کنند
ارسال شد . .
منتظر پاسخ هستم .
وقتی سایت بالا نمیاد چطور تیکت کنیم ؟
آی پی من 198.46.129.252 بود
لطفاً برسی کنید و سرور رو run کنید
مرسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jackmorfy
وقتی سایت بالا نمیاد چطور تیکت کنیم ؟
آی پی من 198.46.129.252 بود
لطفاً برسی کنید و سرور رو run کنید
مرسی
عزیز من برادر من گل من!
چند جا؟
ایمیل میدید چرا منتظر جواب نمیمونید؟
سرور رو داریم به انگلیس انتقال میدیم
شما چرا ایمیلی که باهاش تو سایت عضو شدیو چک نمکینی؟
پری روز اطلاعیه دادم!
دوستانی که بدون اطلاع بیان تو تاپیک پست بدن!
از طریق ایمیل پی گیر نباشن به کل سرورشون مسدود میشه!
چرا ایمیل هاشون رو چک نمیکنن مشتری ها؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
عزیز من برادر من گل من!
چند جا؟
ایمیل میدید چرا منتظر جواب نمیمونید؟
سرور رو داریم به انگلیس انتقال میدیم
شما چرا ایمیلی که باهاش تو سایت عضو شدیو چک نمکینی؟
پری روز اطلاعیه دادم!
دوست عزیز تهدید هم میکنید دیگه ؟ دستتون مرسی
سرور رو میبندین ؟
شما با خودتون 1% فرض نکردید بره تو spam ? دوستان بیان اعلام کنن کیا تو اسپم نرفته بوده ایمیلشون
ضمناً من اومدم سرور آمریکا خریدم اگر میخاستم انگلیس بخرم که میرفتم از جای دیگه انگلیس میخریدم. شما عنوان تاپیکو ببین نوشتی آمریکا حالا ده روز شده از خرید باز برم انگلیس ؟
شما میگی اون سرور دیگه بوده منتقل شده حالا پس چرا مال ما به مشکل برخورده ؟
لطفاً یکم پیگیر باشید ممنون میشم