پاسخ : آفر ویژه سرور مجازی از کولوکراسینگ آمریکا|رم 1گیگ|پورت 1گیگ|پهنای باند نامحدود|منابع کاملا اختصاصی همراه با ارائه کنسول|ماهیانه 25هز
ممنون از پاسخ
من به نظر سنجی نگاهم نکردم چون اینگونه نظر سنجی ها همانطور که خودتون هم گفتید معمولا غیر واقعی است
پس ایجاد تعدادی زیاد vps روی یک سرور بسیار قدرتمند تاثیری خاصی بر کیفیت vps نمیذاره البته فکر کنم تقسیم بندی ها و نوع استفاده از وی پی اس ها هم مهم باشه در مورد سی پی یو 23 گیگاهرتزی آیا این عدد نتیجه جمع فرکانس کلاک سی پی یو هاست یا نتیجه جمع فرکانس کلاک هسته ها؟
با تشکر
پاسخ : آفر ویژه سرور مجازی از کولوکراسینگ آمریکا|رم 1گیگ|پورت 1گیگ|پهنای باند نامحدود|منابع کاملا اختصاصی همراه با ارائه کنسول|ماهیانه 25هز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman24x
ممنون از پاسخ
من به نظر سنجی نگاهم نکردم چون اینگونه نظر سنجی ها همانطور که خودتون هم گفتید معمولا غیر واقعی است
پس ایجاد تعدادی زیاد vps روی یک سرور بسیار قدرتمند تاثیری خاصی بر کیفیت vps نمیذاره البته فکر کنم تقسیم بندی ها و نوع استفاده از وی پی اس ها هم مهم باشه در مورد سی پی یو 23 گیگاهرتزی آیا این عدد نتیجه جمع فرکانس کلاک سی پی یو هاست یا نتیجه جمع فرکانس کلاک هسته ها؟
با تشکر
بله مدیریت I/O سرور و تقسیم بندی ها خیلی مهم هست.
23 گیگاهرتز قدرت پردازش 12 هسته واقعی هست و با اورکلاک سی پی یو 29 گیگاهرتز خواهد بود.
اطلاعات بیشتر در اینجا
موجودی سرور آمریکا:
4 عدد رم 256
4 عدد رم 512
6 عدد رم 1 گیگ
2 عدد رم 2 گیگ
موجودی سرور آلمان:
2 عدد رم 1 گیگ
2 عدد رم 2 گیگ
همچنین پست اول آپدیت شد.
- - - Updated - - -
دوستانی که درخواست تست دارن یا تمایل به صحبت قبل از خرید دارن عرض شود که یاهو مسنجر بنده دی اکتیو شده و فعلا دسترسی بهش ندارم پس توو یاهو درخواست ندید.
میتونید تماس بگیرید یا تیکت باز کنید توی سایت ، در کمترین زمان ممکن پاسخ داده خواهد شد.