پاسخ : فقط برای طرفداران کیفیت : افر های جدید ما از امریکا با قیمت های بسیار مناسب
خوب با اینکه با من تماس گرفته نشد
قبول می کنم
یه نکته الان نیاز به پشتیبانی دارم
هرچی از دیشب به اون شماره ای که تو سایت زدید تماس میگیریم کسی جواب نمیده ( با اینکه زدید پشتیبانی 24 ساعت )
و از دیشب هم تیکت هام بی جواب مونده
شماره همراه ندارید برای ارتباط ؟
پاسخ : فقط برای طرفداران کیفیت : افر های جدید ما از امریکا با قیمت های بسیار مناسب
خوب مشکل حل شد پشتیبانی تیکت ردیفه
ولی یه فکری به پشتیبانی تلفنی بکنید
ممنون!
سلام دوست عزیز :111:
1- اینجا پشتیبانی نیست ;;)
2- متاسفانه تلفنمون مشکل داره 2 هفته پیگیریم بعضی از دوستان زنگ میزنن متاسفانه زنگ نمیخوره مخابراتم انگار نه انگار
3- بچه های پشتیبانی 80 درصد وقتشون رو به شما اختصاص میدن انقدر تیکت داریم از شما که معروف شدین تو میزبان اول .تیکت جدید میاد همه حدس میزنن شمایین:65:
4- یکم فرصت بدین به دوستان کارتون راه میوفته نگران نباشین حل مشکلات شما معمولا زمانبر هست اگه کسی نباشه من خودم همیشه هستم (:|
5- عرضی نیست موفق باشید :53::53:
سعادت
:-> دیگه چه کنیم از اون مشتریای خوب روزگار هستیم :d
باشه ولی شماره همراه باشه بیتره
نترسید مثل تیکت زیاد زنگ نمیزنم :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zakerweb
:-> دیگه چه کنیم از اون مشتریای خوب روزگار هستیم :d
باشه ولی شماره همراه باشه بیتره
نترسید مثل تیکت زیاد زنگ نمیزنم :d
بروی چشم در فکرش هستیم حتما میزاریم :53:
دوستان فقط یک سرور رم 1 موجوده
:53:
فروش همچنان ادامه دارد.....
یک عدد سرور دیگه هم اضافه شد ...
4 عدد سرور دیگر اضافه شد
دوستان فقط 4 عدد سرور دیگر مانده
سفارش ها تا ساعت 12 امشب تحویل داده میشن بقیه سفارش فردا تحویل داده میشه