پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
اقای محسن بهتر هست توی همون تاپیک پیگیر باشید
پست های اینجای شما گزارش داده شد
موفق باشید
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
رم ۵۱۲ ندارم ولی ۱گیگ با قیمت مناسب از امریکا هست
تجویل به احتمال زیاد فردا هست
مرسی داداش
لینک پرداخت رو بفرست واسم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
net4dl
مرسی داداش
لینک پرداخت رو بفرست واسم
وی پی اس فارس - سبد خرید
از این قسمت میتونید سفارش بدید
آقا شایان هم که اساسی تایید میشن
البته قسمت نشد از ایشون vps بگیرم ُ ولی از نظر اخلاق و اطلاع رسانی ۱۰۰٪تایید میشن
ممنون از نظرات دوستان
و بابت تاخیر در تحویل سرور امریکا از دوستان پوزش میخوام
سرور جدید امروز دستمون میسه و تمامی سفارش های دوستان رو تحویل میدیم
باتشکر
سرور فرانسه بهتره یا انگلیس؟ (از نظر پینگ برای بازی میگم)
چقدر طول می کشه تحویل بدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladkiaei
سرور فرانسه بهتره یا انگلیس؟ (از نظر پینگ برای بازی میگم)
چقدر طول می کشه تحویل بدید؟
سلام
سرور فرانسه
فرانسه سرور جدید سفارش دادیم برای همین تا دستمون برسه 48 ساعت طول میکشه و ماهم 48 ساعته تحویل میدیم
سفارش های آمریکا کی تحویل می دید ؟ سفاش دادم خیلی ضروری نیاز دارم .
سرور من قطع شده لطفآ ریستارت کنید ، تیکت هم زدم ولی ظاهرا اینجا زودتر جواب میدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
سفارش های آمریکا کی تحویل می دید ؟ سفاش دادم خیلی ضروری نیاز دارم .
سلام
سرور رو ۲روز پیش سفارش دادیم ولی هنوز تحویل ندادن
نهایت ۲۴ ساعت دیگه دستمون هست