یا اینکه پولتون رو بیشتر کنید
با 5هزار تومان 2کیلو شیر نمیتونی بخری!!!!
اونوفت 1 ماه سرویس پر مصرف؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگر طرف بیکار است یا ...!!!
عذر میخوام از دوستان.
ارادت
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا این تاپیک قفل نمیشه !؟ هیچ کس با 5 تومن 10 تومن همچین سرویسی نمیده تاپیک و قفل کنید بره دیگه هی همش میاد بالا الکی
به تو ربطی داره ؟ جای تو رو تنگ کرده این تاپیک ؟ هزاران تاپیک توی این سایت بالا پایین میشه شما مدیری مفتشی چیکاره ای اینجا؟
تو برو هاست بخر صد هزار تومن کسی می یاد بهت بگه خرت به چند من؟
موقعی خواستی تو تاپیک کسی پست بزاری یه نگاه به تاریخ عضویت خودت و اون بنداز یه نگاه به دور و برت بکن
بالاخره خودم خارج از این فروم یه هاست تهیه کردم و هیچ مشکلی هم نداره
با توجه به این فروم و هاست هایی که گرفتم و دوستانی که فقط ادعا داشتند که می تونند سایت بنده رو ویرایش و علی الخصوص یه عده که مدعی بودند که می تونند اون رو اپتیمایز کنند که اصلا نمی تونستند این کار رو بکنند و ملاحظه می کنید این تاپیک چقدر جلو رفته و کاری جزء ساسپند کردن و یا گرفتن هزینه زیاد نداشتند
هزینه زیاد هم نشونده این بود که اصلا اونها نمی تونند مشکل این سایت رو رفع کنند و باز هم سایت به سرور فشار می آورد و ناچار بودند ساسپند کنند
حال مشکل چی بود احتمال زیاد که خودم حدس می زنم و با کارهایی که انجام دادم سایت به خوبی داره کار می کنه
کل افزونه ها و تیبل های اضافی دیتابس رو حذف کردم
افزونه هایی که استاندارد ورد پرس هست و روی سایت های دیگه خودم نصب هست و هیچ مشکلی نداره تک تک فعال کردم
به نظر خودم مشکل از افزونه Delete Duplicate Post بود که می خواست بین 39000 مطلب بگرده و ببینه افزونه های تکراری کدوم ها هستند و به احتمال قوی همین جستجو در دیتابیس باعث میشه که فشاز زیادی ایجاد بشه و در ساعاتی فشار غیر قابل تحمل باشه
ولی با حذف اون و نصب یک پلاگین که به صورت دستی می تونم هر زمان که خواستم بگرده و پست های تکراری رو پیدا و حذف کنه و فعلا مشکلی هم نداره
هزینه هاستی که تهیه کردم برای یک ماه 8000 تومن هست و نه تماس گرفتم نه کار خاصی کردم فقط بک آپ رو که خیلی از دوستان توی ریستورش عاجز بودند با یک تیکت برام ریستور کردن و سایت به خوبی داره کار می کنه
سلام دوست من اگه امکان ادرس سایت که ازش هاست گرفتین پیغام خصوصی کنید ممنون میشوم
اگه میتونی برای من هم ارسال کن ممنون
سلام
بالاخره هاستی که گرفته بودم باز هم فشار آورد و مجدد یک ماهی سایت دوون بود
ولی با تغییرات زیادی که در دیتابیس سایت دادم و اینکه با یک قالب جدید سایت رو بالا آوردم و الان فشار خیلی خیلی کم شده ملاحظه می کنید
در حال حاضر دیتابیس سایت حدود 500 مگابایت هست و سایت رو هم که در لینک زیر مشاهده می کنید:
سایت علمی آموزشی پرشین استارت
هیچ هزینه اضافی نکردم با ماهیانه زیر ده تومن فعلا کار می کنم اگه فشارش کم باشه که هاست ارزونتر هم تهیه میکنم
هاستی که تهیه کردم از .:: Abtin Web Hosting - آبتین وب میزبان مطمئن وب سایت شما ::. هست که خیلی هم راضی هستم و خیلی به من کمک کردند:
در تصویر زیر تاریخ امروز 11/5/2013 رو مشاهده می کنید فشار رو به حداقل رسوندم
الکسای سایت به خاطر چند ماهی یکه سایت دوون بود خیلی افت کرده ولی به کمک دوستان انشاالله دوباره به رتبه زیر 5000 ایران خواهد رسید
با تشکر
http://aksmeg.com/upload/1363916808/cPanel X.jpg
دوست عزیز اگر واقعا درست کردید بهتون تبریک میگم .
من یک ساله همین مشکل رو دارم . هر جا که میرفتم سایت رو میبستند.
متاسفانه نمیدونم چرا متخصص نیستند اصلا یک مشکل مثل این رو واقعا تعجب میکنم که هیچکس نمیتونه حل کنه
من تا روزی 70000 تا ای پی داشتم همیشه هم صفحه اول گوگل هستم ولی به خاطر همین مشکل همه چیز رو دارم از دست میدم
امیدوارم که دیگه سایتت فشاری به سرور نیاره