پاسخ : فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور
نقل قول:
افر ویژه این هفته پرشیا سرور به مدتی محدود و تعدادی محدود !!
رم: 1024 مگابایت
هارد: 50 گیگ
ای پی: 1 عدد اختصاصی
پهنای باند : نامحدود
دیتا سنتر redstation uk
cpu : 2 ghz 1 core
پورت : 1000 مگابایت
اپتایم : 99.9
این افر فقط برای 6 ماه این قیمت میباشد بعد 6 ماه قیمت ثابت سایت میشود
قیمت : 20،000
لینک سفارش ==>سبد خرید - پرشیا سرور | سرور مجازی | سرور مجازی ارزان | سرور مجازی ویندوز | سرور مجازی لینوکس | سرور مجازی میکروتیک |سرور|هاستینگ|هاست|سرور ای�
رم: 2048 مگابایت
هارد: 80 گیگ
ای پی: 1 عدد اختصاصی
پهنای باند : نامحدود
دیتا سنتر redstation uk
cpu : 2 ghz 1 core
پورت : 1000 مگابایت
اپتایم : 99.9
این افر فقط برای 6 ماه این قیمت میباشد بعد 6 ماه قیمت ثابت سایت میشود
قیمت : 25،000
به دلیل بالا بودن حجم سفارش ها زمان تحویل 1 الی 24 ساعته میباشد !!!!
لینک سفارش ==>سبد خرید - پرشیا سرور | سرور مجازی | سرور مجازی ارزان | سرور مجازی ویندوز | سرور مجازی لینوکس | سرور مجازی میکروتیک |سرور|هاستینگ|هاست|سرور ای�
ادرس سایت : خدمات ميزباني و ثبت دامنه پرشیا سرور| سرور اختصاصي | سرور مجازي | ميزباني وب | ثبت دامنه - صفحه نخست
پرشیا سرور - ارسال درخواست
id: persiaserver2@yahoo.com
persiaserver2
0933-702-5159
ارادتمند شما زارعی
موفق باشید.
پاسخ : فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور
والا ؟
من رو یکی از دوستان به پرشیا سرور معرفی کرد ! مدیر سایت قاچاقی و ی پ ............. ا ن هستم .
من تازه با آقای زارعی آشنا شدم .
واقعا خداوکیلی کارشون عالیه . مخصوصا من که حصاصیت خاصی به پشتیبانی میدم !
از نظر پشتیبانی عالی هستن .
سرورهاشون هم که هم از نظر سرعت و کیفیت و قیمت یه سر و گردن از تمام سایت های دیگه بهتره .
دستت طلا داش . واقعا حال میکنم باهات :69:
اگر قصد خرید سرور ، هاست، دامنه و هر چیز دیگه ای در این مورد داشته باشین ؟ فقط و فقط من پرشیا سرور رو پیشنهاد میکنم . دمتون گرم :111::69:
واقعا عالیه !
من همین الان یک سرور با رم 4 خریدم .
واقعا توپه توپه
تو یه کلمه : عاااااااااااااااالی
کیفیت سرور ها بسیار عالی پشتیبانی آپ تایم سرور ها... همه چی عالی هست
من 2 تا سرور رم 2 دارم از ایشون 2 تا سرور رم 1 و یک سرور رم 4 . واقعا عالی هستن همه شون .
برای منی که سایت فیلم و سریال و موزیک دارم و سی پی یو و سرعت ترنسفر برام مهمه سرور هاشون بر خلاف خیلی ها خیلی خوب جواب گوی نیاز من بود .
پینشهاد میکنم اگر سایت دانلود دارید امتحان کنید سرور های ایشون رو پشیمون نمیشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghachaghi
والا ؟
من رو یکی از دوستان به پرشیا سرور معرفی کرد ! مدیر سایت قاچاقی و ی پ ............. ا ن هستم .
من تازه با آقای زارعی آشنا شدم .
واقعا خداوکیلی کارشون عالیه . مخصوصا من که حصاصیت خاصی به پشتیبانی میدم !
از نظر پشتیبانی عالی هستن .
سرورهاشون هم که هم از نظر سرعت و کیفیت و قیمت یه سر و گردن از تمام سایت های دیگه بهتره .
دستت طلا داش . واقعا حال میکنم باهات :69:
اگر قصد خرید سرور ، هاست، دامنه و هر چیز دیگه ای در این مورد داشته باشین ؟ فقط و فقط من پرشیا سرور رو پیشنهاد میکنم . دمتون گرم :111::69:
ممنون از شما.لطف دارید به بنده نظر لطفتون رو میرسونه
این شالله همکاری خوبی داشته باشیم
قبلا ازشون یدونه سرور کانادا داشتم. تا الان که مشکلی نبوده و کیفیتش خوب بوده.
یدونه انگلیس 2گیگ هم سفارش دادم. اینم کیفیتش امیدوارم خوب باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghachaghi
واقعا عالیه !
من همین الان یک سرور با رم 4 خریدم .
واقعا توپه توپه
تشکر بله ثبت شده .ممنون از سفارش شما
یک سرور 2 گیگ سفارش داده شد . منتظریم عجله هم داریم اما گفتن بین 1 تا 24 ساعت :-< امیدوارم سرویس هاشون خوب باشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lilramin
تو یه کلمه : عاااااااااااااااالی
کیفیت سرور ها بسیار عالی پشتیبانی آپ تایم سرور ها... همه چی عالی هست
من 2 تا سرور رم 2 دارم از ایشون 2 تا سرور رم 1 و یک سرور رم 4 . واقعا عالی هستن همه شون .
برای منی که سایت فیلم و سریال و موزیک دارم و سی پی یو و سرعت ترنسفر برام مهمه سرور هاشون بر خلاف خیلی ها خیلی خوب جواب گوی نیاز من بود .
پینشهاد میکنم اگر سایت دانلود دارید امتحان کنید سرور های ایشون رو پشیمون نمیشید .
مرسی رامین جان .شما همیشه لطف داشتید و همکاری داشتید با ما
موفق باشید
همچنان منتظر 24 ساعت گذشت هنوز سرور ما را تحویل ندادن....