پاسخ : فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miskoolak
دوست عزیز پس یا سیستمتون مشکل داره یا ....
چون من 10 دقیقه قبل از این پست هم چک کرده بودم و شما جوابی نداده بودین اینو 100% مطمئنم . ولی الان یهو جواب داده شده و ساعتش هم 5:29 هست . قطعا من مشکل بینایی ندارم و کلا آنلاین هستم و مرتبا چک میکردم.
این داستان Call Back هم اینجا مطرح کردین نه در پاسخ تیکت .
..!
بنده قصد توهین نداشتم عزیز
هرکی میاد مشکل داره بدون اینکه تیکت بده میگه جواب نمیدن جوری انگار ما علم غیب داریم...
شما لطفا در سایت تیکت ثبت کنید... چون مشکلی در سیستم تیکت دهی سایت نیست چون یوزر ها تیکت میدن و پاسخ میگیرند.
پاسخ : فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
coloserver
بنده قصد توهین نداشتم عزیز
هرکی میاد مشکل داره بدون اینکه تیکت بده میگه جواب نمیدن جوری انگار ما علم غیب داریم...
شما لطفا در سایت تیکت ثبت کنید... چون مشکلی در سیستم تیکت دهی سایت نیست چون یوزر ها تیکت میدن و پاسخ میگیرند.
حالا قصدتون چی بوده رو خودتون میدونین ولی دقیقا توهین کردین
مگه من میدونم که شما توی چه سطح از دانش و تجربه قرار دارین یا شما میدونین که من در چه سطحی هستم !؟ مگه از سوابق هم خبر داریم که به این راحتی برای خودتون تعیین سطح میکنین و به خودتون اجازه میدین بصورت عمومی مطرح کنین ؟؟
مگه من چیزی بجز واقعیت نوشتم ؟ مگه ......؟؟؟؟
به هر حال طبق فرمایش شما تیکت هم زدم انشا الله بتونم سرویس خوبی ازتون بگیرم .
موفق باشین
تشکر میکنم از مدیریت جناب آقای رادمنش بابت سرور ها من رضایت کاملی نسبت به سرور های ایشون دارم و به همه پیشنهاد میکنم
بازم تشکر و قدردانی میکنم از شما آقای رادمنش مدیریت سایتcoloserver
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miskoolak
حالا قصدتون...
موفق باشین
عزیز شما باید اینقدر بدونید که اینجا یه مکان عمومیه ... خیلی ها از اینجا بازدید میکنند.. بعد اینکه مطمن شدید بایستی اینجا تاپیک بزنید.
اگر سیستم تیکت ما مشکل داره تو سایت شماره ثابت شرکت قرار داره به راحتی میتونید تماس بگیرید.
اینجا جای پشتیبانی نیست عزیز من ما نه تنها با شما با خیلی ها سر این مشکل داشتیم از دوستان خواهش کردیم که اینجا مسایل پشتیبانی رو مطرح نکنند...این تاپیک مکان پشتیبانی نیست ...اینجا جایی است که نظرتون و انتقاد ها و پیشنهاد هاتون ر در مورد سرویس ما میدین.
اگه صحبت بنده باعث ناراحتی شما گشته من پوزش میخوام..
شاد و سربلند باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
coloserver
عزیز شما باید اینقدر بدونید که اینجا یه مکان عمومیه ... خیلی ها از اینجا بازدید میکنند.. بعد اینکه مطمن شدید بایستی اینجا تاپیک بزنید.
اگر سیستم تیکت ما مشکل داره تو سایت شماره ثابت شرکت قرار داره به راحتی میتونید تماس بگیرید.
اینجا جای پشتیبانی نیست عزیز من ما نه تنها با شما با خیلی ها سر این مشکل داشتیم از دوستان خواهش کردیم که اینجا مسایل پشتیبانی رو مطرح نکنند...این تاپیک مکان پشتیبانی نیست ...اینجا جایی است که نظرتون و انتقاد ها و پیشنهاد هاتون ر در مورد سرویس ما میدین.
اگه صحبت بنده باعث ناراحتی شما گشته من پوزش میخوام..
شاد و سربلند باشید.
اگه خوب بررسی کنین من مشکلات پشتیبانی و مطرح نکردم ! خیلی از دوستان که ماشا الله تعدادشونم کم نیست رضایت خودشونو اعلام کردن ! من هم نارضایتمو ! حالا اگه دوستان دیگه براتون به ناحق مشکلی درست کردن برید با خودشون مشکل را بطور منطقی حل کنید ! اینجا همه فنی و متخصص هستن و این به شما کمک میکنه تا باکمک این زبان مشترک مشکلات و سو تفاهم ها زودتر و راحت تر حل بشه!
در نهایت هم اگه انتظار دارین فقط تمجید ازتون بشه بهتون برادرانه میگم تو این سایت این خبرا نیست و به شدت بچه ها نکته بین ، دقیق و رک هستن ! پس ظرفیتمونو ببریم بالا تر !
شب خوبی داشته باشین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi-110
دوستمون کاملا تایید میشن من ازشون یه سرویس گرفتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alilok
تشکر میکنم از مدیریت جناب آقای رادمنش بابت سرور ها من رضایت کاملی نسبت به سرور های ایشون دارم و به همه پیشنهاد میکنم
بازم تشکر و قدردانی میکنم از شما آقای رادمنش مدیریت سایتcoloserver
دوستان لطف دارند... هر کاری انجام شده وظیفه بوده...
همین رضایت شما مایه دلگرمی ماست.
تشکر از همه دوستان به دلیل اعتماد به ما و امید واریم لایق این اعتماد باشیم.:53:
تخفیفات برداشته شد!
و قیمت ها به روز شدند.
سرور ما هم داون شد اگه ای قطعی ادامه داشته باشه از رو سرور میریم
1 فایل پیوست
دوستان عزیز مشکل سرور انگلستان و داون شدنش به دلیل ابیوز یکی از آی پی ها بود که حل شد.
این آی طی دو روز 7 ابیوزر داشت و به همین دلیل دیتاسنتر سرور رو ساپسند کرده بود ولی خوشبختانه مشکل حل شد.
فایل پیوست 10635