ایشان به معنای واقعی کلاهبردار هستند
نمایش نسخه قابل چاپ
ایشان به معنای واقعی کلاهبردار هستند
همونطور که ۱۰ بار به عرض رسید با توجه به افزایش بی رویه قیمت ارز توان پرداخت سرور فرانسه رو نداشتیم. لذا تصمیم به عدم تمدید اون سرور گرفتیم. (مشکلی که اکثر ارائه دهنده ها تو این سایت باهاش مواجه هستند)
به همین جهت ما ۳ بار میل زدیم و ایمیل چهارمی هم زدیم که توش تمام ماجرا رو شرح دادیم.
گفتیم که دوستانی هم که زیر ۱۵ روز از سرویس ها استفاده کردند درخواست وجه کنن.
شما سروری که ۴ روز مونده تموم شه رو هم میخوای کل پولش رو بگیری در حالی که هنوز سرویست آپ هست.
همونطور که گفتیم آرشیو چتمون رو ضبط کردین بگذارید بقیه هم ببینن قضاوت کنن.
من به شما پیشنهاد دادم که :
۱ - سرویس های زیر ۱۵ روز رو هزینش رو بهتون برگردونم و سرویس هایی که بیش از ۱۵ روز از عمر اونا میگذره به صورت روز شمار در سرور دیگری به شما سرویس وی پی اس ارائه کنم
۲ - مبلغی به عنوان خسارت به شما پرداخت بشه و ۲ عدد وی پی اس نیز در اختیار شما قرار بگیره.
در هر صورت شما قبول نکردی. شما انتظار داری کل وجه پرداختی تمامی سرویس ها به شما بگرده که این مقدور نیست. بالاخره از سرویس هات استفاده کردی. الانم که هنوز سرویس های شما فعال هستند جلو جلو اومدی اینجا این پست رو ارسال کردی.
به هر حال طبق قانون ۹ سایت هاست وارز اشتراک شما به جهت عدم رعایت قوانین لغو و سرویس دهی به شما منتفی گردید. و طبق قانون ۸ به جهت اخراج از سایت هیچگونه وجهی بازگشت داده نمیشود.
24 هزار تومن چی شد؟؟
همه حرف های یاهو شما با برنامه اسکرین رکوردر سیو شده و انشالله شعبه 31 به جرم کلاه برداری از شما شکایت میکنم امروز هم مطرح کردم شنبه هم پیشگیرش میشم
نه شرکت ثبت شده داری که باهاش بفروشی نه چیز دیگه زمانی که جریمه و راهی زندان شدید میبینمتون
همه من را میشناسن حرف نمیزنم عمل میکنم
دوست عزیز نیازی به این همه تهدید نیست. به حرفی که زدی عمل کن. منم بدم نمیاد از شما به جهت تهمت و افترا شکایت کنم. در حالی که سرویستون هنوز فعال بود به من اتهام ***ی زدین. الانم سرویستون به علت نقض قوانین سایت (اتهام کلاهبرداری و ***ی) فسخ شده اگه مشکلی با این موضوع داری از طریق مراجع قضایی پیگیری کن.
امده میگه 30 هزار تومان کلا پول دادم بهت بدم اینم عکس پنل ببینم 7 سرویس دیگه چیه تا کی وقت داره
اینها مدارکی هست که به پلیس فتا میفرستم
فکر کردی با حذف پنل و .... اطلاعات میپره؟
فکر میکردم اینطور باشی همه چیز را مستند کردم
http://up.iranblog.com/images/clmtmvtszt0i7g42bfk.jpg
به جز یک سرویس اولین سرویس یعدی پرداختش 3/12/91 هست یعنی 15 روز و مبلغ 104000تومان را پس ندادن
وقتی امدی دادگاه و جواب پس دادی دیگه دنبال کلاه برداری نخواهی یود
هر کسی مشکلی داره با این اقا پخ بده که شنبه با هم بریم دادسرای شعبه 31
امدید زدید شرکت ؟
اصلا شرکت ثبت شده ای به نام شما نیست و کلا فرار مالیاتی و ....
همه این ها را روز شنبه اعلام میکنم