پاسخ : تجربه شما در مورد رد استیشن !؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dan6
بله من پیش از این دیده بودم:
کد:
how many emails can i send via the premium mail relay with my dedicated server?
Redstation provides a free premium relay with 500 daily emails for your primary ip and 100 daily emails for additional ips with every dedicated server ordered from april 2013
چیزی بود که من از صفحه faq متوجه شدم چون کمی عجیب بود دوباره پرسیدم. من خودم به شخصه بعضی روزها نزدیک ۱۰۰ ایمیل میفرستم!
طبق این بند شما 500 ایمیل در روز با ip اصلی سرور و به ازای هر ip اضافی 100 ایمیل می توانید ارسال کنید. البته این یک قانون کلی است و همانطور که قبلا گفته ام راهکار اختصاصی برای افرادی که ارسال بیشتر دارند وجود دارد. بدین صورت که شما با ارایه ضمانت و بستن قرارداد رسمی ضمن تضمین عدم ارسال spam می توانید تعداد ایمیل بیشتری را ارسال کنید.
تجربه شخصی بنده با حدود 6 سرور از رداستیشن :
در کیفیت سخت افزاری سرورها شک نکنید واقعا عالی است .
پورت سرورها به دلیل آفرهای متعدد و عجیب غریب دیتاسنتر همیشه تغییر میکند و در این مورد بنده به هیچ عنوان راضی نیستم و اصلا قابل توجیه نیست .
سرور را "حتما" مستقیم از خود دیتاسنتر تهیه کنید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
پورت سرورها به دلیل آفرهای متعدد و عجیب غریب دیتاسنتر همیشه تغییر میکند و در این مورد بنده به هیچ عنوان راضی نیستم و اصلا قابل توجیه نیست .
سلام
با قسمت دوم و مخصوصا سوم موافقم
ولی در مورد فطعات حتما بعد از تحویل هارد ها را چک کنید
یکی از دوستان روی سرورش 24 تا هارد داشت چون در حالت رید بود متوجه نبود که 5 تاشون fail هستند !
برای خود بنده هم هارد ها دو بار Fail بودند !
من وقتی میبینم کسی قصد تخریب شرکتی رو داره هر چقدر هم بار علمی شون زیاد باشه نمیتونم با حرفاشون موافق باشم
شما چطور ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdi.gh
من وقتی میبینم کسی قصد تخریب شرکتی رو داره هر چقدر هم بار علمی شون زیاد باشه نمیتونم با حرفاشون موافق باشم
شما چطور ؟
در مورد برخی شرکت ها در webhostingtalk.ir نمیتوان صریح صحبت کرد :)
آزمون و خطا هم یک روش علمی و اثبات شده هست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
چرا مستقیم تهیه شود؟ خرید مستقیم مخصوصا از یک دیتاسنتر انگلیسی برای ما که ایرانی هستیم حتی با وجود وریفای مدارک بازهم ممکن مشکل ساز شود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
چرا مستقیم تهیه شود؟ خرید مستقیم مخصوصا از یک دیتاسنتر انگلیسی برای ما که ایرانی هستیم حتی با وجود وریفای مدارک بازهم ممکن مشکل ساز شود.
به دنبال راه حل باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
به دنبال راه حل باشید .
شما پیشنهاد داید >>> حتما مستقیم خریداری شود
بنده سوال پرسیدم به این دلیل که گمان کردم اطلاعات خاصی در مورد این جمله وجود دارد
اگر دلیل خاصی دارید بگید
من تعصبی فکر نمیکنم
دلیل منتطقی باشه قبول میکنم
بقیه دوستان و همکاران هم همینطور هستند 100%
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
شما پیشنهاد داید >>> حتما مستقیم خریداری شود
بنده سوال پرسیدم به این دلیل که گمان کردم اطلاعات خاصی در مورد این جمله وجود دارد
از طریق راه های ارتباطی در امضا میتوانیم به شما کمک کنیم همکار گرامی .