با بدبختی یه سایتو رسوندم به ترافیک 900 هزار Ip درماه . با یه آگهی بنری که میزاشتم پول سرور در می اومد ولی اینطوری انگارباید تعطیل کنم... خیلی نگران هستم.
نمایش نسخه قابل چاپ
با بدبختی یه سایتو رسوندم به ترافیک 900 هزار Ip درماه . با یه آگهی بنری که میزاشتم پول سرور در می اومد ولی اینطوری انگارباید تعطیل کنم... خیلی نگران هستم.
وای خدا دلار رو ببین
نرخ دلار پی پال در این لحظه : 3560 تومان
اجیب این ها میخوان درو کنن مردم رو خیلی مسقره هست یاد دوستم میفیتم گفت دلار گرون شده که میگفت 1200 شده نمیرم الان ایران نیست ببینه دلار چقدر شده چند روز پیش زنگ زده وضعیت ارز اونجا چطور گفتم بهش نیستی ببینی دلار 500 تومان میدن بدبخت باورش شده بود =))=))
من هم به زودی دارم میرم المان یا کانادا ...
ضمن تبریک به همه ی دوستان
اول اینکه مثقال ترکید
بدش اینکه : Least valued currency unit - Wikipedia, the free encyclopedia
بدون شرح....
..................................
.....................................
....................................
....................................
هرکی گرفت چی میگم بزن تشکر قشنگرو
:67:
الان تازه می فهمم اصحاب کهف چه حالی داشتن وقتی بیدار شدن دیدن پولشون دیگه ارزش نداره!!!! فقط فرقش اینه که اونا سیصد سال خوابشون برد ولی من هر 30 دقیقه این حس بهم دست میده .
احتمالا فردا نیستم، نرخ دلار فردا رو جلو جلو اعلام میکنم 3820 :78:
خدای من 3500 امشب خریدم وای ..............
با اين وضعيت خيلي از كاربرا سرور مجازي احتمالا تمديد نمي كنن و سايت جمع مي كنن يا ميرن سمت هاست اشتراكي و ...
ديگه توي اين شرايط رقابت معنايي نداره .
تنها راه بهبود وضعيت مي تونه ايجاد يك اتحاد هاستينگ داران باشه .
به صورتي كه به صورت مشاركتي منابع تهيه كنند تا هزينه پرداختي به ديتا سنتر و ... با هزينه دريافتي از مشتريان جبران بشه.
يعني مثلا عرض مي كنم فلان شركت ظرفيت خالي داره ديگري نداره .
منظورم همپوشاني ظرفيت هاست.
كه با توجه به عدم درست مشاركت ايراني در هر نوع اتحاد يا عدم اعتماد به يكديگر گروه ها نميان اين كار رو بكنن.
در حقيقت اينجوري منابع مالي كم جمع ميشه و منابع بيشتري رو به وجود مياره و در نهايت كالا هايي با ظرفيت بالا تر تامين ميشه .
و هر كس نيز با توجه به مشاركتش سود مناسبي مي بره .
( البته توي ايران فكر كنم فقط شعارش و بشه داد )