اگر مدارک شما کامل باشه که نخوان چند بار چک بکنن و همون بار اول بررسی کنن پنج شش روز طول میکشه. چک کردن مدارک من حدود هشت روزه طول کشید و الانم منتظرم نماد داخل سایتم نمایان بشه فعلا سفید هست و گفتن باید تائید بشه مکانش داخل سایت.
نمایش نسخه قابل چاپ
از دوم اقدام کردیم. یک ایراد مسخره گرفتند که چند پست قبل نوشته بود. اصلاح کردم اما دیگه باز خبری نشده....
فروشگاه شيوا هاست با سلام
فرايند صدور نماد اعتماد الکترونيکي فروشگاه شما در دست انجام است و هنوز به اتمام نرسيده است. از آن جايي که وب سايت شما در اين مرحله، صلاحيت دريافت نماد اعتماد الکترونيکي موقت را دارا مي باشد، ميتوانيد تا زمان پايان فرآيند و رسيدن پاسخ استعلام، از نماد اعتماد الکترونيکي موقت که داراي اعتبار سه ماه است استفاده نماييد.
تو رو خدا ببین کیا میخوان نماد اعتماد بدن!
حداقل اون سایت لامصبتونُ درست کنید!
http://www.enamad.ir/Images/enter_768_new.jpg
:))
بابا بیخیال عجله نکنید
اول مهر وقتی بانک ها ایمیل زدند 72 تا سایت نماد کامل داشتند
امروز 25 مهر هستش و 5 روز دیگه مهلتی که دادند تموم میشه و 8 سایت تونستند نماد کامل رو بگیرد
کلا هم از اول مهر تا به امروز 101 سایت تونستند نماد موقت و کامل رو بگیرند!
یه حساب سرانگشتی کنید میشه ماهی حدود 10 سایت نماد کامل
خوب بانک های دیگه امارشو ندارم اما وقتی بانک ملت میگه 3020 تا پذیرنده داره حدودا یه 300 ماهی طول میکشه :d
هیچ بانکی نمیاد سودشو بخوابونه به خاطر همچنی چیزی
تا این نماد واقعا برای بانک ها عملی بشه حداقل شش ماهی میطوله
پس راحت باشید
معلوم نیست دارن دقیقا توی این وب سایت که به عنوان مجری این طرح در نطر گرفتن اوپراتور ها چه کار می کنن!
وقتی یه چیزی کم بود 2 روزه ایمیل دادن یه لیست بلند که فلان چیز هم ضیمه کن!
خونشون آباد جایی برای ضمیمه کردن فایل نداشتن باید 5 تا اسنکن در قالب 1 عکس بکنیم بزاریم کنار هم بعدش هم حداکثر حجم بشود 600KB ! آخه یه عکسی 1600*2500 pix چطوری میشه با کیفیت باشه با حجم 600kb !
حتما بعد از 2 هفته ای هست جوابی هنوز به نماد ما ندادن میخوان بگن کیفیت اسکن ها کم هست!
نماد موقت در سایت ما به نمایش درآمد: شیوا هاست : ثبت دامنه ، وب هاستینگ ، طراحی سایت
تاریخ پیگیری من برای دریافت نماد 12 فروردين 1391
تاریخ که تنوستم نماد یک ستاره و تایید شده رو بگیرم همین دیروز (25 مهر 1391)
دیگه خودتون حساب کنید چند ماه هست!!!!!!!!!!/:)