پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
بعد از مدتی سعی و تلاش برای تخریب که نتیجه ای نداشت خواستم در نقش یک مشتری پلید ( از اینا که شبیه دایناسورن ) ظاهر بشم بزنم تنظیمات شبکه رو خراب کنم بعدش بگم ای وای من سرورم رو میخوام ولی خب اینم نشد
در کل همچین محدود شده که نمیشه تکون خرد
ولی همیشه گفتم بازم میگم تو اینترنت همه چیز شدنیه :دی
ممنون به خاطره تستی که در اختیار ما گذاشتید
اگر کسی خواست بدید بهش اگه نه که بازم بزنیم تو سر و کلش
پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
سلام
ایده جدید و خوبی هست اما با توجه به داکیومنتهای vmware مشکلاتی وجود داره
اگر شما توی بخش resource management مقدار reservation رو صفر گذاشته باشید (که حتما گذاشتید!)، موقع روشن شدن سرور مجازی، vmkernel به اندازه کل رم که ۴۸ گیگابایته فایل swap برای سرور مجازی ایجاد می کنه!
سرور شما شروع می کنه به استفاده از رم تا جایی که فضای خالی روی رم اصلی وجود داره اما همین که رم پر بشه vmkernel از فایل swap به جای رم استفاده می کنه.
مشکل این قضیه اینه که سرور مجازی فکر می کنه ۴۸ گیگ رم داره و اصلا متوجه نیست که همش داره swap می شه. سیستم عامل گول این ۴۸ گیگ رو می خوره و برای اینکه کارایی بالاتری داشته باشه شروع می کنه فایلهایی رو که بیشتر استفاده می شن رو روی رم لود می کنه و رم رو اسراف می کنه. این رو توی لینوکس می بینیم که با کش کردن رم رو پر می کنه. تو ویندوز هم چنین چیزی وجود داره. در ضمن سیستم عامل توی باز کردن فایلهای حجیم نگرانی از بابت رم نداره و همه اون رو لود می کنه توی رم. نتیجه این می شه که سرورهای مجازی خیلی بیشتر از میزان مورد نیازشون رم مصرف می کنند و رم شما خیلی سریعتر از حالت معمولی پر می شه و سرور رو به سمت swap کردن هدایت می کنه.
همین که سرور شما swap کردن رو شروع کنه هم سرعت سرورهای مجازی به خاطر استفاده از هارد به جای رم شدیدا افت می کنه (چون سرعت هارد پایین تر از رم هست) هم به خاطر I/O بالا به هارد، latancy هارد بالاتر می ره. نتیجه می شه سرورهای مجازی بسیار کند. عمر هارد هم کم می شه و احتمال fail کردنش بالا می ره.
با توجه به چیزی که گفتم لینوکس بدترین سیستم عامل برای سرورهای شما خواهد بود. دلیلش هم اینه که نسبت به ویندوز توی کش کردن فایل های توی رم قویتر عمل می کنه و سرورهای لینوکسی توی یه چشم به هم زدن کل رم ۴۸ گیگابایتی رو مصرف می کنند.
شما که دارید تست می کنید، پس لطف کنید تصاویر مربوط به مصرف رم رو از روی vcenter با جزییات کامل قرار بدید تا بتونیم روش بحث کنیم. البته به یوزرهاتون بگید تا سعی کنند به سرور فشار بیارن که نتایج کار مشخص باشه.
موفق باشید
سلام و خسته نباشید خدمت شما،
من هم در حد یه تست سرعت کوچیک از سروری که میخواستم انجام دادم خیلی خوب جواب داد، در کل چون استفاده من فقط دانلود و آپلود هست با بخش ها و نرم افزارهای دیگه کاری نداشتم. سرعت کار با خود وی پی اس هم مشکلی نداشت و البته خوشبختانه با محدودیت هایی که هست امکان اینکه یوزری با هدف تخریب تمام منابع سی پی یو و رم سیستم رو بتونه اشغال کنه کم هست...
خیلی ممنون بابت تست، اکانت من رو به دوستان دیگه بدید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
سلام
ایده جدید و خوبی هست اما با توجه به داکیومنتهای vmware مشکلاتی وجود داره
اگر شما توی بخش resource management مقدار reservation رو صفر گذاشته باشید (که حتما گذاشتید!)، موقع روشن شدن سرور مجازی، vmkernel به اندازه کل رم که ۴۸ گیگابایته فایل swap برای سرور مجازی ایجاد می کنه!
سرور شما شروع می کنه به استفاده از رم تا جایی که فضای خالی روی رم اصلی وجود داره اما همین که رم پر بشه vmkernel از فایل swap به جای رم استفاده می کنه.
مشکل این قضیه اینه که سرور مجازی فکر می کنه ۴۸ گیگ رم داره و اصلا متوجه نیست که همش داره swap می شه. سیستم عامل گول این ۴۸ گیگ رو می خوره و برای اینکه کارایی بالاتری داشته باشه شروع می کنه فایلهایی رو که بیشتر استفاده می شن رو روی رم لود می کنه و رم رو اسراف می کنه. این رو توی لینوکس می بینیم که با کش کردن رم رو پر می کنه. تو ویندوز هم چنین چیزی وجود داره. در ضمن سیستم عامل توی باز کردن فایلهای حجیم نگرانی از بابت رم نداره و همه اون رو لود می کنه توی رم. نتیجه این می شه که سرورهای مجازی خیلی بیشتر از میزان مورد نیازشون رم مصرف می کنند و رم شما خیلی سریعتر از حالت معمولی پر می شه و سرور رو به سمت swap کردن هدایت می کنه.
همین که سرور شما swap کردن رو شروع کنه هم سرعت سرورهای مجازی به خاطر استفاده از هارد به جای رم شدیدا افت می کنه (چون سرعت هارد پایین تر از رم هست) هم به خاطر I/O بالا به هارد، latancy هارد بالاتر می ره. نتیجه می شه سرورهای مجازی بسیار کند. عمر هارد هم کم می شه و احتمال fail کردنش بالا می ره.
با توجه به چیزی که گفتم لینوکس بدترین سیستم عامل برای سرورهای شما خواهد بود. دلیلش هم اینه که نسبت به ویندوز توی کش کردن فایل های توی رم قویتر عمل می کنه و سرورهای لینوکسی توی یه چشم به هم زدن کل رم ۴۸ گیگابایتی رو مصرف می کنند.
شما که دارید تست می کنید، پس لطف کنید تصاویر مربوط به مصرف رم رو از روی vcenter با جزییات کامل قرار بدید تا بتونیم روش بحث کنیم. البته به یوزرهاتون بگید تا سعی کنند به سرور فشار بیارن که نتایج کار مشخص باشه.
موفق باشید
با سلام خدمت شما همکار عزیز
والله چندن و چند بار بار اعلام کردم توی پستها که کالا این قضیه بصورت کاملا مستقیم هستش و اصلا مجازی سازی در کار نخواهد بود و روی سرور اختصاصی بصورت مستقیم ویندوز نصب میشود و باقی ماجرا
در حال حاضر هم فقط به این دلیل که روی سرور ابتدا مجازی ساز نصب بود و سرور ازاد نبود که تست انجام بشه برای همین الان روی مجازی ساز ویندوز نصب شده و بالا اورده شده که فقط موارد نرمافزاری سطح دسترسی و مشکلات برسی بشه که تا این لحضه هرکی تست کرده راضی بوده همچنین امنیت و سطح دسترسی راضی کنند بوده از این نظر که به این راحتی نیمشه نفوذ کرد به فولدرهای دیگران و یا سیستم را الوده کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iman00
پس ما چي من جلوتر از اين بدم :d
خواستم بفرستم پیام خصویتون غیر فعال هست
باسلام
بنده و دیگر همکاران که خبر دارم چند دفعه پست اول شما رو خوندیم! ولی چیزی متوجه نشدیم که هدف از این کار چه میباشد؟! چه چیزی قرار است ثابت شود؟ این کار برای شما چه سودی دارد؟ برای مشتری ها شما چه سودی دارد؟ برای افردای که تست میکنند چه سودی دارد؟
موفق باشید
اگر میشه برای من هم تست بفرتسید ؟
بعد از تست هارد 50 گیگ برای فروش قرار نمی دید ؟
سلام
متاسفانه این روش امنیت زیاد جالبی برای یوزر نداره
چون سطح دسترسی Administrator
می تونه به پسورد های فایر فکس و دیگر نرم افزار ها دسترسی داشته باشه
با سلام
لطفا برای بنده نیز یک تست ارسال کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باسلام
بنده و دیگر همکاران که خبر دارم چند دفعه پست اول شما رو خوندیم! ولی چیزی متوجه نشدیم که هدف از این کار چه میباشد؟! چه چیزی قرار است ثابت شود؟ این کار برای شما چه سودی دارد؟ برای مشتری ها شما چه سودی دارد؟ برای افردای که تست میکنند چه سودی دارد؟
موفق باشید
عزیز گفتم که هدف جهت تست و رفع مشکلات احتمالی و باگهای این سییتم و بعدش هم اماده سرویدهی بصورت رسمی
این حرف از شما بعید هست من کجا گفتم که قرار هست چیزی ثابت شود .چیزی قررا نیست ثابت شود
نقل قول:
د؟ این کار برای شما چه سودی دارد
باز هم حرف عجیبی بود سودش بعداز اینکه بصورت رسمی شروع به فروش میشود این سرویس سود دهی دارد
نقل قول:
برای مشتری ها شما چه سودی دارد
مشتریان مثل همیشه همنطور یکه به سرویسهای دیگر نیاز دارند این سرویس هم مشتری خاص خودش داره و بهش نیاز دارند
نقل قول:
برای افردای که تست میکنند چه سودی دارد؟
اشنایی با این نوع سرویس درصورتی که بدردشون بخوره نسبت بهتهیه این سوریس اقدام میکنند
در کل حرفهاتون خیلی عجیب بودن هرچی فکرمیکنم دلیلش متوجه نشدم ولی در کل اینمدل سرویس سایتهای خارجی دارن ارایه میدن خیلی از دوستان و همکارن هم ممکنه استفاده کرده باشن حالا ما داریم برای اولین بار بین همکاران و شرکتهای ایرانی این سرویس ارایه میدم
موفق باشید