پاسخ : فروش ویژه سرورمجازی از هلند| مناسب برای کسانی که از دست abuse خسته شدند.|
سلام خدمت تمامی دوستان گل و مخصوصا تیم با تجربه نوین وی پی اس
همون طوری که داداش عزیزم آقا مسعود گفتند سرعت نت تو شهر ما واقعا چند وقتی هست که افتضاح شده
متاسفانه ADSL که مخابرات ارائه داده به گفته خود مخابرات دارای مشکلات فنی شده با وجود اعتراض باز هم هیچ رسیدگی نمیشه متاسفانه !
خود منم واقعا دیگه بیخیال اینترنت از این شرکت شدم و ترجیح دادم با وایمکس که پینگ روی 1000 هست آنلاین بشم ! حد اقل قطع نیست و سرعت به 4 کیلوبات میرسه!
متاسفانه مشکلی که پیش اوومده باعث شده روند کاری سختتر طی بشه و این مشکل که هم من هم تیم novinvps دچارش شده وقعا از عهده ما خارج هست
با این وجود هم خود من کلی در تلاشم که کارهای عقب افتاده ام را به پیش ببرم و هم شاهد این بودم که تیم شرکت novinvps تمام تلاش خودش رو میکنه که کارهای شما یوزهای عزیز عقب نمونه
من این پست رو زدم برای اینکه کاربران عزیز از این موضوع مطلع بشوند و همچنین تایید و حمایتی بشه برای گروه پر تلاش novinvps
همانطوری که من صبر کرده ام شما کاربران هم باید صبر کنید که به مشکل Adsl فارغ بشیم :)
با این وجود نه من نه تیمnovinvps برای کاربرانمون از هیچ تلاشی دریغ نکنیم
پیروز و موفق باشید
پاسخ : فروش ویژه سرورمجازی از هلند| مناسب برای کسانی که از دست abuse خسته شدند.|
سلام
لطفا افر بدین :
رم 2 گیگ
هارد پر سرعت 300 گیگ
پردازنده 2 هزار
پورت قوی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepiddownload.com
سلام
لطفا افر بدین :
رم 2 گیگ
هارد پر سرعت 300 گیگ
پردازنده 2 هزار
پورت قوی
سلام
برای سرویس فوق با توجه به هارد raid شده میتونم 80 تومان تقدیم کنم
در مورد افت شدید سرعت اینترنت مخابرات ما درسته واقعا این مخابرات دهنمون رو سرویس کرده الان یک ماهه افت سرعت داره حدود دو هفته ای هم هست که افت خیلی زیادی کرده صفحات همین سایت نوین وی پی اس هم به زور باز میشه
هیچ مسئولی هم پاسخگو نیست دیروز رفتم گفتن احتمالا تا آخر هفته درست میشه ولی...
الان دوازده ساعته كه سرور من از دسترس خارج شده اما تا حالا هيچ كمكي براي راه اندازي دوباره بمن نكردن . نمي دونم چرا؟؟؟
نام كاربري من هم علي رضايي هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sr25
الان دوازده ساعته كه سرور من از دسترس خارج شده اما تا حالا هيچ كمكي براي راه اندازي دوباره بمن نكردن . نمي دونم چرا؟؟؟
نام كاربري من هم علي رضايي هست
سلام
ممنون که نام کاربریتون اعلام کردید
مشکلی هست که خودتون برای خودتون به وجود آوردید و نه ما:):
http://img4up.com/up2/41803250553331753642.jpg
و ما طبق قوانینمون کنسول میدیم که رفع مشکل کنید که تا 1-2 ساعت اینده ارسال میشه و دلیل تاخیر هم که بالا ذکر شده و اقای starpars که ظاهرا همشهری ما هستند هم فرمودند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starpars
در مورد افت شدید سرعت اینترنت مخابرات ما درسته واقعا این مخابرات دهنمون رو سرویس کرده الان یک ماهه افت سرعت داره حدود دو هفته ای هم هست که افت خیلی زیادی کرده صفحات همین سایت نوین وی پی اس هم به زور باز میشه
هیچ مسئولی هم پاسخگو نیست دیروز رفتم گفتن احتمالا تا آخر هفته درست میشه ولی...
سلام
هنوز آفر هلند باقی هست؟ می خواست بدونم برای کارهای وارز و zip و unzip کردن فایل های 10 گیگی رم 512 کافی هست؟
اگر می شه یک تست از سرعت دانلودتون بزارید و اگر امکانش هست یک آی پی تست هم بدید!
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i7mercurial
سلام
هنوز آفر هلند باقی هست؟ می خواست بدونم برای کارهای وارز و zip و unzip کردن فایل های 10 گیگی رم 512 کافی هست؟
اگر می شه یک تست از سرعت دانلودتون بزارید و اگر امکانش هست یک آی پی تست هم بدید!
با تشکر
سلام
بله افر سرویس 512 موجوده اما ، برای حفظ کیفیت مشترکینمون مشترکینی که متمرکز هستند به امر فشرده سازی ، قبول نمیکنیم که کیفیت سرعت هارد نیاد پایین.
سلام
سرور جدیدی از هلند تهیه گردید مختص پلن :
CPU:XEON E5620 4CORE
دارای ۲ پردازشگر فیزیکی سرور مرکزی
فضای هارد دیسک : ۵۰ گیگ
ترافیک : نامحدود
رم: ۱ GB
سی پی یو: Xeon 4 core
پنل ریبوت : بله
میزبانی بر روی سرور مخصوص
دارای ۲ پردازشگر فیزیکی همراه با ۳۲ گیگ رم با هارد بسیار پرسرعت
برای مقاصد سنگین
۳۵,۰۰۰ ماهانه
سلام
شرمنده نبودیم این مدت به شدت درگیر پشتیبانی مشترکین حاضر هستیم در عکس زیر نمونه اپ تایم یکی از VPS ها مشاهده میکنید که 1507 ساعت از تاریخ شروع سرویس ! اپ تایم داشته
نکته فابل ذکر این است که : تمامی مشترکین این پنل رو دارا می باشند و در هر زمان که تمایل داشته باشند میتوانند مشاهده نمایند.