فقط برای مدت کوتاهی برای سرور های مجازی اجرا میشود و در صورت رضایت کاربران به طور کامل در انجمن قرار میگیرد و تصمیمات لازم را برای این موضوع انجام میشود. همانطور که در پست های پیشین عرض نمودم ابتدا در سطح محدود سپس فراگیر ...
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر بنده اگه به جای اینکه اینهمه آدم به صورت شخصی کار بکنن چند تا گروه تشکیل میدادیم و به صورت گروهی کار میکردیم هم کیفیت پشتیبانی بالا میرفت هم اینقدر قیمت ها شکسته نمیشد
یک مورد دیگه میمونه که در تاپیک لحاظ بشه بهتر هست.
دوستانی که از سختافزار دسکتاپ برای میزبانی استفاده میکنند، کیفیت بسیار پایینتری نسبت به دوستانی که از سختافزار با کیفیت سرور استفاده میکنند، خواهند داشت.;)
دوستان لطفا شعی کنید نظرات خود را در رابطه با پست داده شده ارائه نمایید. با تشکر
ایده خوبی اگه عملی شه!!!!
والا ما که کلا معرفی کردیم...نقل قول:
هر کس با نظر آگاه نمودن مشتری موافق میباشد خود را معرفی کند
با تشکر
شماره شناسنامه هم بدم خدمتتون/؟؟؟
آخه بد بختی اینجاست اون آدم های تازه به دوران رسیده میان افر میدن این شکلی:نقل قول:
ببین وقتی مشتری براش قیمتی از کیفیت مهمتر باشه چی؟
همین تاپیک های بخش درخواست رو چک کنید احتمالا برخورد می کنید
که مثلا طرف میگه هرکی ارزون تر داد میخوام یا میگه فقط تا فلان قیمت باشه کیفیت و ... مهم نیست
هارد فلان گیگ
رم فلان گیگ
امکانات فلان گیگ
شرکت با سابقه حداقل 2 سال سابقه کاری
آپتایم 99%
از فلان قیمت بالا نره
.....
با این مشتری میشه جمع کرد؟؟؟؟:-o
اینا از اون دسته آدمایی هستن که میان و آدمو اذیت میکنن آخرشم هیچی نمیخرنننقل قول:
نه خب شما به اینجا نگاه نکنید
بیشتر مشتری ها دنبال کیفیت هستند تا قیمت کم
اونایی که دنبال قیمت کم هستند بعد از مدتی یا کلا سایت رو جمع میکنند یا میان و میگن یه هاست با کیفیت بده
به هر حال
در این مورد من تقریبا با همه ی مشتری هام درگیر شدم:dنقل قول:
دوستان واقع ببین باشن
وقتی کسی در خواست سرور میده و دوستان میان آفر میدن
مشتری به اولین چیزی که نگا میکنه قیمته
نمیشه انکارش کرد
و یک چیز دیگه
راجع افزایش معلومات مشتری
من همچین طرحی رو پیاده کردم! جواب نداد
بعشی هاشون میگفتن وقت ندارم به خدا آمادش کن زود میرم و میام!==>اصلا واسشون مهم نیست
بعضی ها هم که قبول میکنند ولی بازم پیشه خودشون میگن ارزش هزینه اضافی رو نداره !
تعداد کمی قبول میکنن
مشکلمون اینه که ما الان به حداقل پولی که در میاریم قانع شدیم!!!
میگیم اگه ارزون ندم از یکی دیگه میگیره ضرر می کنم!!!
90% مشتری ها درک پایینی دارند
یکی از دوستان اومده بود گفت سرور می خرم رم 3 =>15 تومن
گفتم مشکلی نداره من رم 4 بهت میدم=> 15 تومن
خب میتونیم یه سایت بزنیم که کلا قوانین رو توش بزنیم بعد هر کی میخواد اول از هر سایتی بخره شرط اول این باشه بره از این سایت اطلاعات کسب کنه بعدا بیاد والا سرویسی بهش تعلق نمیگیره چطور بود؟؟؟نقل قول:
از دوستان خواهشمندم از این پس فقط در رابطه با طرح آزمایشی آگاهی مشتری نظر بدهند تا بهترین نظرات را انتخاب کنیمو پرچم را بالا خوایم برد
از دادن نظرات در غیر این رابطه خود داری کنید که بحث تایپک تا همینجا رسیده ادامه بیابد. تا اینجا خیلی خوب پیش رفتیم
باتشکر فراوان
البته یه خورده ضعیف شاید عمل کنه؟؟؟
این قسمت یه مشکلی هستش:نقل قول:
1-1: سرویس رم 256 مگابایت با هارد 20 گیگابایت از دیتا سنتر های درجه دوم با قیمت 10 هزار تومان تا 15 هزار تومان و از دیتا سنتر های معتبر درجه یک با کیفیت 15 تا 20 هزار تومان. بالا تر یا پایین بودن از این قیمت سرویس مناسب نبوده و ما به شما اینگونه سرویس ها را پیشنهاد نمیکنیم
2-1: سروریس رم 512 مگابایت با هارد 25 گیگ از دیتا سنتر های درجه دوم از 15 هزار تومان تا 22 هزار تومان و دیتا سنتر های با کیفیت و درجه یک از 20 تا 27 هزار تومان
3-1: سرور رم 1 گیگابایت با هارد 30 گیگابایت از دیتا سنتر درجه دوم از 20 هزار تومان تا 26 هزار تومان و دیتاسنتر های درجه اول و با کیفیت از 26 تا 33 هزار تومان
4-1: رم 2گیگابایت با هارد 40 گیگابایت از دیتا سنتر درجه دوم از 25 هزار تومان تا 31 هزار تومان و دیتاسنتر های درجه اول و با کیفیت از 30 تا 38 هزار تومان
5-1: رم 3گیگابایت با هارد 50 گیگابایت از دیتا سنتر درجه دوم از 32 هزار تومان تا 37 هزار تومان و دیتاسنتر های درجه اول و با کیفیت از 37 تا 43 هزار تومان
اونم اینه که من الان رم 512
هارد 100 گیگ آلمان رو میدم 15 تومن حالا چیکار میشه کرد؟؟؟
آیا من میرم کلا حذف میشم؟؟؟؟
,الا ما که میخوایم این طرح عملی شه چون اینطوری فروش ما شاید بالاتر بره
حمایت دوستان خیلی کم شده،
همش حرف بود؟ پس کجاست حمایت شما؟