پاسخ : امگاهاست - سرور مجازی با پورت 10Gbps فقط ۱۰ هزار تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hector2000
سلام
اقا من دیشب ساعت دو بعد از ظهر سفارش دادم و تا این لحظه هیچ خبری نیست
از دریافت سرویس از شما پشیمان شدم .لطفا در صورت امکان پول من را برگردانید
به عنوان انتقاد:
-پشتیبانیتون خیلی ضعیفه(یک نفر که نمی تونه از پس همه این کارها بر بیاد)
-اکثر افرادی که تو این تاپک ازتون تعریف کردند اکثرا کاربرانی هستند که فقط یک یا دو پست داددند و اون هم در این تاپیک بوده که از شما تعریف کردند
امیدوارم موفق باشید
سلام
به خاطر تاخیر به وجود اومده عذر خواهی می کنم. مشکلی برای من به وجود اومده بود که نتونستم به موقع در سرویس شما رو تحویل بدم. در عین حال روی سرورهای کانادا دچار مشکل شدیم که باعث شده از کیفیت کار کاسته بشه
به خاطر انتقاداتتون از شما ممنونم و امیدوارم که بتونیم وضعیت رو سرو سامون بدیم
ما قبل از فروش به پشتیبانی مشتریان فعلی خودمون اهمیت بیشتری می دیم چون در برابر اونا مسئولیم واسه همین تحویل سفارش اولویت کمتری داره برای ما! این یعنی خدمات پس از فروش ما کیفیت بالایی داره. مشتریانی که نظر مساعد داشتند بیشتر رو این قسمت تاکید کردند
این که شما می فرمایید افرادی که تایید کردند تعداد پستشون پایین هست معنای خوبی نداره. شما منظورتون اینه که این افراد دروغ می گن که ادعایی هست که باید اثبات بشه. ما مشتریانی از مدیران همین انجمن با چند هزار پست داریم ولی قرار نیست بیان و اینجا نظر بدند چون اون وقت دید سایر اعضای انجمن نسبت به بی طرفی این افراد عوض می شه
ما به عنوان جبران خسارت تاخیر می تونیم به شما 3 روز سرویس رایگان ارایه کنیم در غیر این صورت لطفا شماره کارتتون رو برای ما تیکت کنید تا هزینه شما رو برگشت بزنیم
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
perswe
سلام ،، بنده دیروز ساعت 17 سفارش دادم تا این لحظه تحویل نگرفتم ،،، پشتیبانی از لحاظ ادب و دانش فنی خوبه ولی یکم بقول دیدگاه بالایی کمه ،، البته فکر کنم حجم درخواست ها بالا باشه.
بابت تاخیر از شما هم عذر خواهی می کنم و خدمات پس از فروش رو همونجوری که گفتم تضمین می کنیم. حجم درخواست ها هم بالاست!
متاسفانه پیدا کردن یه آدم که بشه بهش اطمینان کرد برای همکاری و بتونه حقوق مشتری رو رعایت کنه و علمش رو داشته باشه واقعا سخته وگرنه حتما این کار رو می کردم
باتشکر از آقای اسکندری ، سرور بسیار خوبی به من تحویل دادن ، ازشون ممنونم ،، الانم دارن برام دوتا پورت رو باز میکنن ، دستشون درد نکنه. کلیه کانفیگ های اولیه رو رایگان انجام دادن و پنل مدیریتی آنلاین هم دارن که یکی از لازمه های هر فروشنده معتبر ، اینطوری برا خاطر مشکلاتی نظیر اورسل و ریستارت کردن و خاموش کردن نیاز به پشتیبان نیست و خودمون میتونیم ریستارت کنیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
با توجه به درخواست كاربران محدوديت پورت سرور برداشته شد!
اميدواريم در كنار مديريت حرفه اي از خدمات ما لذت ببريد!
ببخشید پورت 10 شد یا همون 1 گیگابیت بدون محدودیت ؟
سلام
دوست من قصد من انتقاد است نه توهین
منظورم خدایی نکرده شما نیست ولی من از افرادی که در این جا سرور می دهند و خدمات ارائه می کنم خیلی ضربه خوردم.نمونه اش همین چند روز پیش بود که شرکت ایرات دیتا هاست بود(کل سرور ما در هتزنر به علت مضحک کپی رایت بسته شد و تازه جالب اینجاست که می گن بیایید جریمه اش را بدید و دادگاه ما را جریمه کرده)
باید به من حق بدهید که محتاط باشم
من متوجه شدم که شما یک نفر کل این تشکیلات را دارید می گردانید و امور سرور و پشتیبانی بر عهده شما است،قصد جسارت ندارم ولی دوست من فیلم رامبو که نیست بشه یک تنه همه این کار ها را کرد.من توصیه می کنم که چند نفری استخدام کنید تا هم کیفیت بالا برود و هم به سرعت به همه کارها برسید
در ضمن من نمی دانم چه مساله ای است که همه این دوستان هاستینگ کار شماره تلفن اعتباری دارند!دوستانی که به گفته خودشان چندین سرور در کشورهای مختلف با هزینه های بالا دارند یعنی اینقدر براشون سخته که شماره تلفن ثابت و یا حداقل شماره موبایل دائمی و نه اعتباری قرار دهند؟
من جریمه بابت دیرکرد نمی خواهم و فقط لطف کنید همون 40 تومان خودم را به من بدهید، بنده شماره کارت را هم تیکت و هم اس ام اس کردم و ممنون میشوم که هزینه را برگردانید
با ارزوی موفقیت
نقل قول:
در ضمن من نمی دانم چه مساله ای است که همه این دوستان هاستینگ کار شماره تلفن اعتباری دارند!دوستانی که به گفته خودشان چندین سرور در کشورهای مختلف با هزینه های بالا دارند یعنی اینقدر براشون سخته که شماره تلفن ثابت و یا حداقل شماره موبایل دائمی و نه اعتباری قرار دهند؟
یه سوال یکم زهنم درگیر کرده الان مثلا بجای اعتباری اگر دایم بود چه تفاوتی میکرد یعنی مگید اگر دایمی باشه کیفیت کار تاثیر گزار هست فکرنمیکنم تاثیری روی کار داشته باشه اینکه اعتباری باشه و دایم
حالا این همکار عزیز یا دیگر همکار فکرنمیکنم فرقی داشته باشه این قضیه توی کیفیت کار
سلام و خسته نباشید
فروش همچنان پا برجاست اگر آره که سفارش بدم تو سایت تیکت کردم کسی جواب نداده هنوز؟!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
perswe
باتشکر از آقای اسکندری ، سرور بسیار خوبی به من تحویل دادن ، ازشون ممنونم ،، الانم دارن برام دوتا پورت رو باز میکنن ، دستشون درد نکنه. کلیه کانفیگ های اولیه رو رایگان انجام دادن و پنل مدیریتی آنلاین هم دارن که یکی از لازمه های هر فروشنده معتبر ، اینطوری برا خاطر مشکلاتی نظیر اورسل و ریستارت کردن و خاموش کردن نیاز به پشتیبان نیست و خودمون میتونیم ریستارت کنیم.
خوشحالم که با وجود تاخیر تونستیم رضایت شما رو جلب کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.hack3r
ببخشید پورت 10 شد یا همون 1 گیگابیت بدون محدودیت ؟
بله محدودیت پورت رو برداشتیم ولی سیستمی راه اندازی کردیم که حمله رو تشخیص می ده و از اون جلوگیری میکنه
اما مد نظر داشته باشید کارت شبکه سرورهای مجازی ۱ گیگابیتی هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hector2000
سلام
دوست من قصد من انتقاد است نه توهین
منظورم خدایی نکرده شما نیست ولی من از افرادی که در این جا سرور می دهند و خدمات ارائه می کنم خیلی ضربه خوردم.نمونه اش همین چند روز پیش بود که شرکت ایرات دیتا هاست بود(کل سرور ما در هتزنر به علت مضحک کپی رایت بسته شد و تازه جالب اینجاست که می گن بیایید جریمه اش را بدید و دادگاه ما را جریمه کرده)
باید به من حق بدهید که محتاط باشم
من متوجه شدم که شما یک نفر کل این تشکیلات را دارید می گردانید و امور سرور و پشتیبانی بر عهده شما است،قصد جسارت ندارم ولی دوست من فیلم رامبو که نیست بشه یک تنه همه این کار ها را کرد.من توصیه می کنم که چند نفری استخدام کنید تا هم کیفیت بالا برود و هم به سرعت به همه کارها برسید
من جریمه بابت دیرکرد نمی خواهم و فقط لطف کنید همون 40 تومان خودم را به من بدهید، بنده شماره کارت را هم تیکت و هم اس ام اس کردم و ممنون میشوم که هزینه را برگردانید
با ارزوی موفقیت
سلام
من هم از شما بابت انتقادتون تشکر کردم و اون رو وارد می دونم.
من خیلی دوست دارم که یکی دیگه هم تو این کار کمکم کنه اما بحث سر تجربه دانش اخلاق مسئولیت پذیری و اعتماد هست. کسی با چنین ویژگی های سخت پیدا می شه
اگر منظورتون از شماره دائمی همون اپراتور اول هست باید بگم من همون روزهای اول یه شماره به قیمت ۸۰۰ تومن (اون موقع ۸۰۰ تومن خیلی پول بود) خریدم و الان انداختمش آشغال! فقط این پول رفت تو جیب اونها
این شماره ایرانسل من هم موقتی نیست دائمیه!!!
هزینه شما هم برگشت داده شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
silentoff
سلام و خسته نباشید
فروش همچنان پا برجاست اگر آره که سفارش بدم تو سایت تیکت کردم کسی جواب نداده هنوز؟!!
بله فروش ادامه داره. این مورد رو می شد از تاریخ پست ها هم فهمید
با تشکر
من که بسیار از سرویس راضی هستم دو سرویس رم ۱ گیگ و ۲ گیگ ویندوز و لینولس حدود ۱ماهه مه دارم و عالیی بودهم سرعت و هم کیفیت
امروز هم دوباره یک سرور لینوکس ۲ گیگ گرفتم که با اینکه خیلی عجله داشتم سریع کارم رو انجام دادند و تحویل دادند
سلام
می شه سرعت این لینکو تست کنید.
اگر هم مشکلی بود پیام خصوصیش کنید.
http://armandl.ir/files/London.Olymp...-OLYMPIANS.zip
1 فایل پیوست
با سلام خدمت دوستان و تشکر از آقای اسکندری عزیز .دوستان من 3 سرور از ایشون گرفتم و واقعا راضی هستم در همه چیز ایشون نمونه هستن هم اخلاق و کارایی در پشتیبانی و هم کیفیت بالای سرورهاشون.من واقعا راضی هستم امیدوارم سرورا با همین کیفیت باقی بمونند که اگر اینجور باشه من خودم از مشتریان پایه ثابت ایشون خواهم بود.عکس دانلود از سرور 256 رو گزاشتم که میانگین 20 تا 30 هست و به 40 هم میرسه.:113:
سرعت هارد و پورت سرور فوق العادست. مرسی از خدماتتون
فایل پیوست 7464