تایید می شوند.
نمایش نسخه قابل چاپ
تایید می شوند.
سلام یک سرور با 16 گیگ رم از XLhost ارزان جی پیشنهاد میکنید
و قیمت آن چقدر است
سرور درخواستی شما با مشخصات زیر قابل ارائه می باشد
XL-EDS-84 - Data Center : XLHost-USA
CPU:Xeon X3430 (9.6GHz total on 4 cores) 1333 MHz FSB 8MB L2 cache
RAM: 16GB DDR3 ECC REG
HDD: 2x500GB 7200rpm Enterprise SATA3
# IP : /29 - 5 Usable
Monthly BW : 5TB
Internet connection Port :Dedicated 100Mbps - Garde1 Network
Network UpTime : 99.99%
برای دریافت قیمت از طریق پورتال کاربران به ادرس http://portal.rasanegar.com مراجعه نمائید.
ممکن است سرورهای جدید EDS-84 با پردازنده های جدید Xeon Quad Core 3470 که درخواست خریداری آن را داده ایم ارائه شوند
با احترام
سلام
یه سرور اختصاصی میخوام برای سایتم شبکه اجتماعی هست. مصرف دیتابیسم زیاده. یه سرور قوی توی رنج 200-300 ماهیانه چیزی دارین؟
سلام دوست گرامی
سرویسهای مختلفی با پرامترهای اصلی گوناگون قابل ارائه می باشد.
سرعت کوئری بری شما مهم است یا تعداد کوئری همزمان ؟
با ما از طریق پورتال کاربران به آدرس صفحه اصلی پورتال - راهکارهای سازمانی رسانگار در تماس باشید. تا تخصصی ترین پیشنهاد را دریافت نمائید
یا احترام
از عزیزانی که از ماه های پیش تا هفته پیش سرور تهیه کرده اند خواهش میکنیم نظرات خود را درباره :
کیفیت سرویس
کیفیت پشتیبانی
سطح فنی پشتیبانی
میانگین تقریبی زمان پاسخ گویی به تیکت ها
و....
بیان نمایند
به قید قرعه به عزیزانی که در این نظر سنجی شرکت نمایندب ه مدت 2 ماه 5 درصد تخفیف روی یکی از سرورهای خریداری شده به انتخاب رسانگار داده خواهد شد. ( لطفا توجه فرمائید مثبت یا منفی بودن این اعلام نظر تاثیری در برنده شدن در قرعه کشی ندارد - پست های غیر از مشتریان با ذکر دلیل و گواهی به مدیران به عنوان اسپم معرفی خواهد شد )
بعد از دزج نظر عدد 47015را به شماره 30004966606060 ارسال نمایند
قرعه کشی با شماره تلفن همراه شرکت کننده برگزار و فرد برنده بعد از تطبیق با شماره موبایل موجود در پورتال کاربران در این تاپیک معرفی خواهد شد .
کیفیت سرویس = 20 :d
کیفیت پشتیبانی = 20 :d
سطح فنی پشتیبانی = 20 :d
میانگین تقریبی زمان پاسخ گویی به تیکت ها : 5 دقیقه ای تعیین تکلیف می کنند تیکت رو
پشتیبانی یاهو هم که دارند و سریع پاسخ می دهند.
قیمتشون هم نسبت به پشتیبانی بسیار عالی و مناسبه ، در کل خوشحالیم که با ایشان آشنا شدیم و در حال حاضر دو سرور از ایشان داریم و سرور سوم را نیز به زودی تهیه می کنیم
اینقدر هم در این مدت زحمتشون دادیم شرم دارم در قرعه کشی شرکت کنم ، به همین دلیل امتیاز این فرصت رو بذارم نصیب دوستان شه بهتره :d
انشالله روز به روز موفق تر باشند
کیفیت سرور ها عالی
پشتیبانی که جای گفتن ندارد همیشه در یاهو الاین و در مواقع ضروری تیکت شده کمتر 1 دقیقه پاسخ دادند
سطح فنی بسیار بالایی دارند در اکثر موارد مارا همراهی کردند
بیشتر از 7 ماه هست ازشون سرور دارم خیلی راضی هستم بیشتر 9 سرور الان در پنل ایشون دارم .خیلی راضی هستم.
واقعا همیشه ازشون تشکر کردم و خیلی بهم کمک کردند امیدوارم یک روز جبران کنیم.
موفق باشید