2 عدد سرور با رم 1024 موجود است .
نمایش نسخه قابل چاپ
2 عدد سرور با رم 1024 موجود است .
اقای طهماسبی 2 روزه سروره 5.....86 ریموتش ایراد داره و ریموت نمیشه چرا شما جواب نمیدید به ما چرا ساپورت شما و سرویس دهیتون اینقد مسخرس فقط بلدید با ابروی ما بازی کنید؟ اگه توانشو ندارید جمع کنید این کسبو
اقای طهماسبی شما زنده اید 50 تا تیکت دادم بهتون کار ما رو انجام نمیدی ؟؟؟؟؟ جواب هم نمیدی.
کی اینجارو مدیریت میکنه؟ من میخوام اینجارو به فحش بکشم بینیم اونیکه اینجارو چک میکنه کیه؟ کی این ادمو میشناسه؟ مرتیکه ی کلاهبردار 4 روزه دارم پیام بهش میذمو جواب نمیده
سلام
دوست عزیز همون روز ظهر 21 مرداد من پاسخ دادم که سرویستون بدون مشکل هست چو ن چک کردم.
متاسفانه من در شهرستان اهر هستم و درست ساعت 5 2 بار زلزله شدید اومد که فکر کنم تا بحال همه متوجه این شدند.
تا الان هم اصلا نه گوشی ها خط می دن نه اینترنت ها درست کار می کنن. همین الان اودیم بیرون شهر و با گوشی داریم چک می کنیم.
با تشکر.
کمی صبور باشید ترو خدا ! دوستان ایشون آدم با انصافی هستند و خود تبریز هستند. من قدیم چندین بار با ایشون تماس گرفتم !
سلام دوست عزیز
خیلی ممنون از همدردی شما
شما تاپبک رو اشتباهی گرفتید فکر نمی کنم به شما سرور فروخته باشیم
کاربر hpnn.wm از یوزر های سایت ما هستند نمیدونم تیشون هم تبریزی هستن. مشکل شما با ایشون هم باید در تاپیک خودشون اعلام می کردید.
کاربرای ما هم توجه داشته باشند کع به دلیل ادامه پس لرزه ها فعلا امکان اسکان نیست و سعی می کنیم هر 8 ساعت پاسخگو باشیم
با تشکر
2 عدد سرور با رم 1024 و 512 موجود است .
سلام
سرور جدید آماده شد.
پست اول بروز شد.
توجه :
1 - بازگشت وجه در صورت نارضایتی مشتری 24 ساعت اول .
2 - بازگشت وجه تا 30 روز در صوریتیکه مشکل از سرور باشد. ( هزینه روز هایی که از سرور بدون مشکل استفاده شده است کسر خواهد شد .)
3- تورنت و اسپم ممنوع است و درصورت گزارش اکانت بسته شده و هیچ هزینه برگشت نخواهد شد.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با تشکر از شما