پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ariyadownload
در مورد تشکر گفتید بهتره همین جا بگم دوستان این هک تشکر خیلی معانی داره بیخودی تشکر نزنید وقتی چیزی رو نمیدونید یا...
یکی به یکی دیگه فحش میده اونیکی میاد تشکر میزنه که چی؟ نشان چی هست؟
این تاپیک هم دیدید که دکتر زده ؟ برای عبرت و نتیجه گیری کلی زده شده برید یه سرور دیگه بگیرید:d
پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
از ایرانی وی پی اس نگیرید بخدا
من الان از هلند خریدم بدون واسطه خیلی هم راضیم در نهایت از اقای سجاد میخوایم که اینجا رو جمع بندی کنن ببنیم نظرات به کجا ختم شده.آیا بکاپ ها برگشت میخوره یا نه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hichkass
از ایرانی وی پی اس نگیرید بخدا
من الان از هلند خریدم بدون واسطه خیلی هم راضیم در نهایت از اقای سجاد میخوایم که اینجا رو جمع بندی کنن ببنیم نظرات به کجا ختم شده.آیا بکاپ ها برگشت میخوره یا نه ؟
شما هم سرویس داشتید؟
چون تاریخ عضویتتون امروزه.
البته ایرانی که میگید خیلی ها هستن مثل... که اسم نمیبرم و تحت شرکت کار میکنند واقعا سرویس دهی مناسبی دارن از هر نظر.
این تاپیک تا صبح به صفحه 100 نرسه هم خوبه!
یکی بنده خدا جا میمونه باید کلی وقت بزاره!
اون تاپیک هم زده شده که ملت بفهمن این دوستون سه تا ستاره نبوده فقط پول دیتا سنتر بد بخت و چند نفر دیگه مثل ما رو هم نداده و نمیخواد بده!چون اولش که اومده بوده تو کار یه پولی آورده و باید به هر نحو ای چند برابر کنه!
و هم اینکه بی ادبی نکرده باشه او بدون خداحافظی از پیشمون نره!:-w:((
---------- Post added at 01:52 AM ---------- Previous post was at 01:49 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
plastic
شما هم سرویس داشتید؟
چون تاریخ عضویتتون امروزه.
البته ایرانی که میگید خیلی ها هستن مثل... که اسم نمیبرم و تحت شرکت کار میکنند واقعا سرویس دهی مناسبی دارن از هر نظر.
خیلی ها سرویس داشتند! و چون خواستن به یه نتیجه ای بعد سه روز برسن تو سایت اومدن تا تکلیفشون معلوم بشه!
خیلی ها هم از وجود این تاپیک بی اطلاعا اگه نه الا شماره صفحه سه رقمی بود
-نتیجه رو هم قبلا گفتم که از دو حالت خارج نیست!
سلام
ای بابا
آقا من 2 روز نیست دو تا سرویس گرفتم رم 1 گیگ ویندوز و ومیکروتیک قرار ، کیفیتیش خوب نبود و میکروتیکه آپتایم نداشت قرار هم شد برامون برگشت کنند! حالا چه وضعیتی شده!! این پول ها خوردن نداره بخدا!;)
ساعت 2 شب شد... نتیجه گیری؟ چیکار باید کنیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
ساعت 2 شب شد... نتیجه گیری؟ چیکار باید کنیم؟
اگر فکر میکنید هزینه زیادی از دست دادید ( مجموع اکثریت کاربرا )
شکایت بکنید .
اگر که نه ...
من از بک آپ گزشتم..:67: میرم با آرامش بخوابم.فردا صبح میرم شکایت.شماره تلفنهای ایشون و تاپیکها و کلی مدارک موجود است.نیرو انتظامی خوب بلده ترانکش حساب این آقا رو در بیاره که اصلا برای چه جیزی بوده. .پای هر کسی هم این وسط بیاد به من مربوط نیست.چه همکارشون چه دوستشون چه خانوادشون.. همراه با خسارت پولم رو میخوام. در ضمن ایشون بدونن من انزلی زندگی میکنم و جناب د ز د رشت هستند.. فکر نکنه مثل بقیه بیخیالش میشم.کل خرجش برای آمدن دنبالش 1000 تومان پول تاکسی هست و یک ربع راه!! خودت خواستی هادی نژاد جان.
شب همگی خوش.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
سجاد جان من به شما به عنوان دوست قدیمی اعتماد دارم.و.لی آیا با 20 هزار تومان بنده بک آپ یا سرور بر میگرده؟ تا اینجا که من میبینم هیچکسی براش بک آپ مهم نیست. اما برای من هست. حالا تکلیف بنده چیه؟ 700 تومان باید تنهایی بدم!!
این هادی نژاد هم انگار نه انگارش. زده خرابکاری کرده یک تومانم نمیخواد از جیبش بده..خسارتت به درک قطعی چند روزت فدای سرت یعنی این همه پول گرفتی نمیخوای یک مقدارش رو بزاری؟ بالا کشیدی پول رو میگی ندارم؟ من برای دوستم از ایشون سرور گرفتم اما آبرومو فقط برد..
دوستان هم خواهشن فعلا بحث نخواستم و.. رو بزارند کنار جیب رو کمی شل کنند بزارند سرور آپ بشه بک آپ بگیریم بزنیم به چاک.گرچه معقول نیست اما چه باید کرد؟
جالبه دلتا جون شما توی تاپیک ایشون بهشون گیر داده بودین و به تمسخر توی تاپکیشون ریپلای کردین
شما چرا گول این قیمت خوردین و بعداز اینهمه ادعا که ادم زرنگی هست رفتید خریدن و اخر شد این نتیجه و عاقبتتون
همیشه خوبه ادم به سابقه و اعتبار فروشنده یه نگاهی کنه که چه مدته داره سرویس میده و یه حساب کتاب هم کنه که این قیمتها چطوری میشه
در هر صورت اینشاالله که مشکل شما و دیگر دوستان حل بشه بزودی
من چون نزدیکم مستقیم شکایت میکنم.. دوستان هم از طریق لینک زیر پلیس فتا میتونن شکیات و پیگیری ایمیلی کنند قضیه رو.. خواهشن همه با هم بفرستید تا مچ این آقای به اصطلاح زرنگ رو بگیریم بکشیمش دادسرا.. تا به خاطر 400 هزار تومان د ز دی نکنه..
پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران |
---------- Post added at 02:14 AM ---------- Previous post was at 02:10 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
جالبه دلتا جون شما توی تاپیک ایشون بهشون گیر داده بودین و به تمسخر توی تاپکیشون ریپلای کردین
شما چرا گول این قیمت خوردین و بعداز اینهمه ادعا که ادم زرنگی هست رفتید خریدن و اخر شد این نتیجه و عاقبتتون
همیشه خوبه ادم به سابقه و اعتبار فروشنده یه نگاهی کنه که چه مدته داره سرویس میده و یه حساب کتاب هم کنه که این قیمتها چطوری میشه
در هر صورت اینشاالله که مشکل شما و دیگر دوستان حل بشه بزودی
من عمرا مشتری ایشون بشم..نه تنها مشتری ایشون بلکه مشتری هر کسی که تازه وارد هست و نمیشناسمش.. من سرویسهامو جمع میکردم و دیگه سرویس نمیدادم .مال دوستم رو باید منتقل میکردم یک جایی بعد سرور رو خاموش میکردم. و تحویل.. عجله داشتم. نمیتونستم به خاطر دو تا سرور مجازی کلی هزینه تمدید بدم.. تا اینکه بعد درگیری با ایشون خودشون رو معرفی کرد و بچه رشت و.. برای دوستم سفارش دادم چون همشهری دوستم بود..کسی همشهری کسی باشه راحت تر میشه اعتماد بهش کرد.برای همینم میگم ازش شکایت میکنم و راحت قابل پیگیری هست چون ایشون رشت تشریف دارند و شماره ایشون همراه اول و راحت توسط سپاه قابل پیگیری هست.شاید از همکارشون هم خواستم برای شناسایی خونش کمک کنه.. البته بعد شکایت.