سلام دوست عزیز
این آفر -- SP Offer 1024 -- برای امریکا ندارید من به سرور مجازی ویندوز امریکا نیاز دارم ... اگر دارید لطفا لینک سفارش رو اینجا بفرمایید تا سریعا اقدام کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوست عزیز
این آفر -- SP Offer 1024 -- برای امریکا ندارید من به سرور مجازی ویندوز امریکا نیاز دارم ... اگر دارید لطفا لینک سفارش رو اینجا بفرمایید تا سریعا اقدام کنم
اگر با اين سايت جهت تست سرعت تست كنيد سرعت دانلود واقعي شما چقدر ميشه؟ جهت خريد ميخام بدونم
HostTracker - Index
سرور ازشون خریداری کردم.
بدون هیچ مشکلی واسم کار میده.
باتشکر از جناب مسعودی
سرعت وی پی اس ها متغیر هستند! زیرا به عوامل بسیاری بستگی دارند! مسافت بین دو سرور ، پورت سرور مقابل و سرورشما ، میزان ترافیک و شلوغی پورت دو سرور ، محدودیت کانکشن بر روی سرور مقابل و...
هیچ بقالی نمیگه ماستم ترشه! شما بهتره از کاربران ما در مورد کیفیت،پشتیبانی ، سرعت سوال بپرسید، اینطوری در انتخاب خود زودتر و بهتر نتیجه مطلوبی خواهید گرفت.
موفق باشید
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
ممنون از لطف شما:x
سلام دوباره
من یکی از این وی پی اس ها رو تو دوره قبل خریدم
باید بگم وقتی سرعت دانلود رو دیدم خشکم زد
هیج جا تا حالا 97 مگابایت در ثانیه رو به چشم ندیده بودم....
واقعا از سرویسی که خریدم راضیم
پتیبانی این شرکت حرف نداره و از خود آقای مسعودی و همکارانشون صمیمانه تشکر میکنم
منتظر آفر های خوبترتون هستیم :دی
سلام
1-امکان استفاده از میکروتورنت هست؟
2-هنگام سفارش در سایت از من دامنه و هاست و ... میخواد.من سسایت ندارم و برای استفاده شخصی میخوام.چطور سفارش بدم؟
3-امکان پس دادن سرویس تا چند وقت هست(برای من 6 ساعت کافیه.چون سرعت اتصال مهمه و اعصاب دیگه واسم نمونده دو ساعت منتظر لود اکسپلورر باشم.
4-در سرویس ویندوز امکان اضفه کردن رم هست؟
مرسی
سرویس 1 گیگ رم ازشون تهیه کردم
تا اینجا که کامــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــلا راضی هستم ... پشتیبانی و آموزش و پاسخگویی همگی مناسب و عالی بوده است
خسته نباشید
ایشالا همیشه همینجوری بمونید
پلن اول موجود هست؟!:دی