پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیر
سلام. وقت بخیر. سرور با مشخصات زیر ارائه میدین؟
رم 1
سی پی یو 1 هسته
هارد 200 یا 300 ساتا
پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیر
سلام وقت بخیر
تو تیتر تاپیک زدین تحویل اتوماتیک ولی تحویل اتوماتیک نبود ما فوری به سرور نیاز داریم و الان تلفن هم پاسخگو نیستین . لطفاً عنوان تیکت رو ویرایش کنید بقیه دوستان به اشتباه سفارش ثبت نکنند
مرسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behdad0160
سلام وقت بخیر
تو تیتر تاپیک زدین تحویل اتوماتیک ولی تحویل اتوماتیک نبود ما فوری به سرور نیاز داریم و الان تلفن هم پاسخگو نیستین . لطفاً عنوان تیکت رو ویرایش کنید بقیه دوستان به اشتباه سفارش ثبت نکنند
مرسی
با سلام
دوست من همه موارد در اخبار پورتال کاربری گذاشته شده است و در همین جا هم چندین نفر قبل از شما ، به این مورد اعتراض کرده بودند و پاسخ داده شده بود (منظور در اینجا نیز اطلاع داده شده بود)
ولی باز هم از شما عذرخواهی می کنم بابت این مساله ای که پیش اومد
با سلام
کد تخفیف دارید یا قیمتهاتون رو بالا بردید چون قیتمهای سایتتون با اینجا تفاوت زیادی دارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AINALE
با سلام
کد تخفیف دارید یا قیمتهاتون رو بالا بردید چون قیتمهای سایتتون با اینجا تفاوت زیادی دارد
با سلام
متاسفانه دوست من این تاپیک برای زمان گذشته هست و برای زمانی هست که هر دلار 16 هزار تومان بود
با توجه به اینکه سرویس دهی ما مستقیما به ارز مرتبط هست با افزایش نرخ ارز مجبور به افزایش هزینه سرویس هامون شدیم
با اینحال به نظر بنده همچنان هم نسبت به دیگر همکارن قیمت رقابتی تری داریم
1 فایل پیوست
http://s6.uplod.ir/i/00988/fdhzk9eqjq4x_t.jpg
ایشون در تاریخ 5 تیرماه به من گفتن بین 7 تا 12 روز کاری وجه را براتون برگشت میزنم.
با وجود پیگیری های انجام شده، تا امروز که 14 مرداد هست و ایشون هنوز واریز نکردن!!
مبلغش به جایی نمیخوره ولی واقعا این شیوه مشتری مداری درست نیست بزرگوار. [-(
با سلام
دوست من ، اگر مشکلی پیش اومده بنده عذرخواهی می کنم. در جریان نیستم که ایا تیکت دادید یا خیر ولی لطفا ایمیلی که باهاش اقدام به ثبت نام در وب سایت کردید بدید تا بنده از همکاران پیگیر باشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bia2learn
http://s6.uplod.ir/i/00988/fdhzk9eqjq4x_t.jpg
ایشون در تاریخ 5 تیرماه به من گفتن بین 7 تا 12 روز کاری وجه را براتون برگشت میزنم.
با وجود پیگیری های انجام شده، تا امروز که 14 مرداد هست و ایشون هنوز واریز نکردن!!
مبلغش به جایی نمیخوره ولی واقعا این شیوه مشتری مداری درست نیست بزرگوار. [-(
دوست خوبم حتما این پست رو مطالعه کنین.
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=213045&page=2
کم نیستن افرادی که از این فرد شاکی هستن
ایشون کلاه بردار هستن که با مبالغ کم واسه خودشون مثلا بیزینس راه انداختن. بنده چون فعلا خارج از کشور هستم روند پیگیری رو متوقف کردم ولی مطمئن هستم ایشون رو یه روز به خاطر این کارهاش شدیدا مورد پیگرد قرار بدم. چون برای بنده واقعا حیثیتی شده!
ممنون
دوست عزیز لطفا خودتون بیشتر از این بی ابرو نکنید.
چندین بار که پست های شما در تاپیک های ما حذف شد ، کافی نبود !
جالب اینجاست که وجه ایشون خیلی ساده برگشت خورد !
اگر شما هم درخواست تون رو عادی و بدون فحش و افترا داشتید مبلغتون بلوکه نمی شد
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
دوست عزیز لطفا خودتون بیشتر از این بی ابرو نکنید.
چندین بار که پست های شما در تاپیک های ما حذف شد ، کافی نبود !
جالب اینجاست که وجه ایشون خیلی ساده برگشت خورد !
اگر شما هم درخواست تون رو عادی و بدون فحش و افترا داشتید مبلغتون بلوکه نمی شد
وقتی حرف از بی آبرویی زده میشه و میشه خیلی راحت تعداد شکایت مردمی که پاسخ ندادین رو دید!!! (بماند تعداد پاسخ داده های شما و زمان خریدن شما در این آمار حساب نشده) =d>
اکثر پستهای شما پر از گلایه و شکایت کاربران بوده که به خاطر عدم قاطعیت مدیران انجمن پستهای برخی حذف شده ولی حداقل من و سایر دوستان با انتشار تجارب کاری با افراد بی صلاحیت و کلاه برداری همچون شما باعث میشیم کس دیگه ای در دام این آفرها و خدمات بی کیفیت و بی اخلاقی های شما گرفتار نشه.
فایل پیوست 40652