پاسخ : از کار افتادن ای پی روی اینترنت ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vistaix
یا خدا
یه زمانی پورت های pptp , l2tp رو بستن همه فکر میکردن پراکسی کارش تمومه،ولی دیدید که کریو و http و ... اومدن و مشکل بلکل حل شد،این بازیهاشون هم تموم میشه،
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masterking32
سلام دقیقا به کجا ایمیل زدید، من زدم اتفاقی نیوفتاد، امروز دوباره زنگ زدم به زیرساخت اصلا دیگه جواب ندادن، گفتن از کدوم شرکت تماس میگیرین گفتم شخصی هستم، گفتن مابه شما پاسخ نمیدین فقط از شرکتهایی که از ما سرویس دارن پاسخ میدیدم، مثل آسیاتک و ...
help@tic.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahyarco
معاون وزیر ارتباطات :
*****ینگ در روزهای آینده سخت تر خواهد شد
معاون وزیر ارتباطات گفت: *****ینگ طی روزهای آینده سخت تر خواهد شد و ما هم در این موضوع نقشی نداریم.
به گزارش خبرنگار مهر، امیر ناظمی با اعلام این خبر در توییتر نوشت: با توجه به اعلام پایان فرصت مستقل شدن هاتگرام و طلاگرام (تلگرام طلایی) تا آخر آذرماه از پیام رسان تلگرام نتیجه گیری می کنم شاهد اختلالاتی برای جدی شدن *****ینگ باشیم.
وی گفت: *****ینگ طی روزهای آینده سخت تر خواهد شد و ما هم در این موضوع نقشی نداریم. من فقط اطلاع رسانی می کنم.
وی در مورد گمانه زنی برای *****ینگ برای اینستاگرام هم گفت: هنوز این موضوع به تصویب مراجع مربوطه نرسیده است اما یک عده به شدت دنبال این اتفاق هستند.
منبع : خبرگزاری مهر
==========================================
حکایت کی بود کی بود من نبودم ..خدمت دوستان عرض کردم عزیزانی که مسدود شده اند سریع سیر به فکر تعویض ای پی باشن وسلام نامه تمام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsspace
زدم نشد ...
یکرسی از ip های من آزاد شدن
برای من رنج های مختلفی بسته شده
ایرلند 1 مورد
المان 3 مورد
فرانسه 2 مورد
کسی میدونه برای کدام کشور ها کمتر بسته میشه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
یکرسی از ip های من آزاد شدن
بعد از بسته شدن 3 روز بعد نهایت یک هفته بعد آی پی آزاد میشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
refigh
برای من رنج های مختلفی بسته شده
ایرلند 1 مورد
المان 3 مورد
فرانسه 2 مورد
کسی میدونه برای کدام کشور ها کمتر بسته میشه ؟
اینطور که مشخصه و نحوه عملکرد *****ینگش اصلا ربطی به نوع کشور و دیتاسنتر نداره!
فقط آی پی های ایران ***** نمیشن
30 ای پی مختلف خاموش و روشن همه با هم رنج متفاوت المان
21 ای پی روشن ریموت ویندوز کامل ویندوز همه حساب پی پل
5 مورد هلند که اصلا داخل ایران استفاده نمیشه و مشتری امریکاست و همونجا باهاش کار میکنه! معلوم نیست یعنی روی مانیتورینگ که ما داریم هر 10 دقیقه یه ری***ت پینگ از ایران و چند تا سرور دیگه به ای پی های روشن میره میشه دلیل ***** شدن!
کلا گند زدن خدا کنه کوتاه بیان و اشتباه خودشون بپذیرن و تمامش کنن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahyarco
معاون وزیر ارتباطات :
*****ینگ در روزهای آینده سخت تر خواهد شد
معاون وزیر ارتباطات گفت: *****ینگ طی روزهای آینده سخت تر خواهد شد و ما هم در این موضوع نقشی نداریم.
به گزارش خبرنگار مهر، امیر ناظمی با اعلام این خبر در توییتر نوشت: با توجه به اعلام پایان فرصت مستقل شدن هاتگرام و طلاگرام (تلگرام طلایی) تا آخر آذرماه از پیام رسان تلگرام نتیجه گیری می کنم شاهد اختلالاتی برای جدی شدن *****ینگ باشیم.
وی گفت: *****ینگ طی روزهای آینده سخت تر خواهد شد و ما هم در این موضوع نقشی نداریم. من فقط اطلاع رسانی می کنم.
وی در مورد گمانه زنی برای *****ینگ برای اینستاگرام هم گفت: هنوز این موضوع به تصویب مراجع مربوطه نرسیده است اما یک عده به شدت دنبال این اتفاق هستند.
منبع : خبرگزاری مهر
*****ینگ تلگرام هم تف سر بالا شد برای این حکومت.
فقط آی پی های ایران مسدود نمیشن، کشور و Range اهمیتی نداره !
کانکشنهای V---Pn رو به شدت روی سرورها کاهش بدید، SSH یا ریموت برای مدت طولانی روی سرور باز نکنین (کمتر از 10 مین باشه)، پورتها رو عوض نکنید برای SSH و RDP، ترجیحا HTTPS استفاده نکنین. این کارهارو بکنین احتمال بلاک شدن کم هست.
هیچ گونه سوریس قندشکن نصب نکنید، حتی Shadowsocks یا MTProto و ...
آدم بلاک نمیکنه بات هست ...