پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ارزان | 50 درصد تخفیف دائمی | رم 1 گیگ 15 هزار تومان | رم 2 گیگ 25 هزار تومان | ابرسرور
سلام
سرویس موجودی چی دارین؟سرور مجازی.
هاردش چی هست؟قیمت اینجارو قبول کنیم یا سایتتون؟راه اندازی رایگان؟ لایسنس سیپنل و لایت اسپید دارم
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ارزان | 50 درصد تخفیف دائمی | رم 1 گیگ 15 هزار تومان | رم 2 گیگ 25 هزار تومان | ابرسرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
adsclick.click
سلام
سرویس موجودی چی دارین؟سرور مجازی.
هاردش چی هست؟قیمت اینجارو قبول کنیم یا سایتتون؟راه اندازی رایگان؟ لایسنس سیپنل و لایت اسپید دارم
درود
سرور مجازی افر رم 1 گیگ امریکا 30 هزار تومان داریم
از المان هم رم 2 گیگ با 20 گیگ فضای ssd پرسرعت 45 هزار تومان قابل تقدیم است.
این پلانهای اینجا افر است و قیمت و مشخصاتش با سایت کمی متفاوت است و اگر افرهای اینجا رو خرید کنید مشخصات همینی هست که اینجا میبینید...
سلام من سرور مجازی میخوام المان که روی اون ویدوز سرور 2008 نصب بشه میتونید این سرویس رو ارائه بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranwebshop
سلام من سرور مجازی میخوام المان که روی اون ویدوز سرور 2008 نصب بشه میتونید این سرویس رو ارائه بدید
درود
بله مشکلی نیست سفارش بدید براتون اماده میکنیم.
متاسفانه در حال حاضر قابلیت ارسال پیغام خصوصی برای شما فعال نمی باشد .
این قابلیت پس از مدتی فعالیت مفید ، به صورت خودکار برای حساب کاربری شما فعال خواهد شد.:-o:-o
خواستم پيام بدم با يک شگفتی ديگه در وب ايران مواجه شدم:d
پيام خصوصی به صورت باج گيری ديگه نديده بوديمB-)
از پول دادن فعاليت مفيد تر داريم الان؟
راهنمايی بفرماييد از سرور 15 تومنی تهيه کنم
فقط آپ تايمتون اگه مشکل داره از همين الان بگين چون سرور کاری هست
سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
boro_baba
متاسفانه در حال حاضر قابلیت ارسال پیغام خصوصی برای شما فعال نمی باشد .
این قابلیت پس از مدتی فعالیت مفید ، به صورت خودکار برای حساب کاربری شما فعال خواهد شد.:-o:-o
خواستم پيام بدم با يک شگفتی ديگه در وب ايران مواجه شدم:d
پيام خصوصی به صورت باج گيری ديگه نديده بوديمB-)
از پول دادن فعاليت مفيد تر داريم الان؟
راهنمايی بفرماييد از سرور 15 تومنی تهيه کنم
فقط آپ تايمتون اگه مشکل داره از همين الان بگين چون سرور کاری هست
سپاس
سلام
صندوق پیامم رو خالی کردم.
سرور 15 هزار تومانی برای 7 ماه پیش بود و الان ارز 3 برابر شده است ، الان رم 1 امریکا 30 هزار تومان شده است.
اپتایم هم اگر مشکلی داشت این تاپیک لاقل یک نفر ناراضی وجود داشت...
لطفا ادرس سایت خود را جهت استعلام و خرید اعلام کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranwebshop
لطفا ادرس سایت خود را جهت استعلام و خرید اعلام کنید
درود
اگر به پست اول دقت کنید لینک خرید قرار دارد و سایت هم مشخص است.
خدمت شما : abarserver.net
با سلام قصد خرید داشتم ازتون آفر هایی که گذاشته بودین برای تخفیف دیگه موجود نیستن؟؟ سرویس برای ارائه دارین یا هم تخفیف ها و سرویس هاتون قابل ارائه نیستن دیگه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asenator
با سلام قصد خرید داشتم ازتون آفر هایی که گذاشته بودین برای تخفیف دیگه موجود نیستن؟؟ سرویس برای ارائه دارین یا هم تخفیف ها و سرویس هاتون قابل ارائه نیستن دیگه؟
درود
رم 1 گیگ امریکا 30 هزار تومان
رم 2 گیگ المان ssd 45 هزار تومان قابل تقدیم است.
پست اول برای 7 ماه قبل است و قابلیت ویرایش ندارد...