پاسخ : مشکل امنیتی بسیار خطرناک ویندوز - مهم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mha1368
اینا ربطی به مشکل بانک ملت نداشته باشه ؟!
بانک ملت هک شدن حساب های مشتریان را تکذیب کرد
ایتنا- علیرغم اظهارات برخی مشتریان مبنی بر هک شدن حساب بانکی شان، بانک ملت این ادعا را رد کرد.
در حالی امروز برخی مشتریان از هک شدن حساب های بانک ملت و خالی شدن حساب هایی با ارقام چندین میلیونی خبر دادند که این بانک اعلام کرده است هیچ هکی صورت نگرفته و موضوع به اختلالاتی در سرویس حواله اینترنتی آن مربوط بوده است.
به گزارش ایتنا از ایسنا، در اطلاعاتی که برخی مشتریان اعلام کردند عنوان شده بود که ظاهرا در چند ساعت گذشته حساب های بانک ملت هک شده و حتی برداشت های میلیونی از آنها انجام شده است. این در حالی است که پیگیری موضوع از این بانک از تکذیب چنین ادعایی حکایت داشت و با این توضیح همراه بود که اختلال در سرویس حواله اینترنتی بانک ملت اتفاق افتاده و به زودی حل می شود.
همچنین اعلام شد که صبح امروز اختلالات رخ داده در سرویس حواله اینترنتی بانک ملت شناسایی و اقدامات لازم توسط کارشناسان فنی این بانک انجام شده است. در عین حال که سامانه های دیگر این بانک از جمله همراه بانک و حواله های داخل شعب فعال است.
منبع : آشیانه
دوستان بستن ریموت دسکتاپ میتونه موثر نباشه تو هک نشدن ؟ مثلا یه نفر که سیستمش هنوز هک نشده از ویندوزش فقط برای وب سرور استفاده میکنه و آپدیت هم کرده. سوال من اینه اصلا هکر از چه راهی وارد میشه؟ ریموت دسکتاپ ؟
دوستان عزیز راه حل چیه؟
بیش از 2000 فایل دارم برای سایت دانلود
حالا هم اینطوری شده راه حلی که راحت و ارزون باشه چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dindarloo
دوستان بستن ریموت دسکتاپ میتونه موثر نباشه تو هک نشدن ؟ مثلا یه نفر که سیستمش هنوز هک نشده از ویندوزش فقط برای وب سرور استفاده میکنه و آپدیت هم کرده. سوال من اینه اصلا هکر از چه راهی وارد میشه؟ ریموت دسکتاپ ؟
اینطور که مشخص شده ، هکر از طریق ساخت یک یوزر و با استفاده از ریموت وارد سرور قربانی میشه . ( برای اطلاعات بیشتر پست های قبلی رو مطالعه کنید ، دوستان در این مورد پست زیاد گذاشتن در این تاپیک )
اگر ویندوز خودتون رو آپدیت کردید که نیمی از راه رو رفتید ، سعی کنید یک آنتی ویروس مناسب هم نصب کنید تا از بروز مشکل و همچنین ورود بدافزار ها به سیستم شما جلوگیری کنه ...
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hiwebpw
دوستان عزیز راه حل چیه؟
دوست عزیز لطفا پست های قبلی رو مطالعه کنید تا به پاسخ سوالات داخل ذهنتون برسید . پاسخ این سوال هم در پست های قبلی داده شده!
در حال حاضر هیچ راه حلی برای رفع مشکل وجود نداره به غیر از راه حل هایی که در پست های قبلی من و دیگر دوستان توضیح دادیم . میتونید از اونا کمک بگیرید ...
من روی ویندوز 2008 rt آتنی ویروس node 32 endpoint دارم تا الان مشکلی نداشتم
البته از اون برای وب سرور استفاده نکینم و Iis هم نصب نیست !
با خوندن این خبر هم بروزرسانی کردم !
بنظر من اگه ویندوز کرکی استفاده میکنم اما آنتی ویروس اورجینال بریزید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
clack
بانک ملت هک شدن حساب های مشتریان را تکذیب کرد
ایتنا- علیرغم اظهارات برخی مشتریان مبنی بر هک شدن حساب بانکی شان، بانک ملت این ادعا را رد کرد.
در حالی امروز برخی مشتریان از هک شدن حساب های بانک ملت و خالی شدن حساب هایی با ارقام چندین میلیونی خبر دادند که این بانک اعلام کرده است هیچ هکی صورت نگرفته و موضوع به اختلالاتی در سرویس حواله اینترنتی آن مربوط بوده است.
به گزارش ایتنا از ایسنا، در اطلاعاتی که برخی مشتریان اعلام کردند عنوان شده بود که ظاهرا در چند ساعت گذشته حساب های بانک ملت هک شده و حتی برداشت های میلیونی از آنها انجام شده است. این در حالی است که پیگیری موضوع از این بانک از تکذیب چنین ادعایی حکایت داشت و با این توضیح همراه بود که اختلال در سرویس حواله اینترنتی بانک ملت اتفاق افتاده و به زودی حل می شود.
همچنین اعلام شد که صبح امروز اختلالات رخ داده در سرویس حواله اینترنتی بانک ملت شناسایی و اقدامات لازم توسط کارشناسان فنی این بانک انجام شده است. در عین حال که سامانه های دیگر این بانک از جمله همراه بانک و حواله های داخل شعب فعال است.
منبع :
آشیانه
البته بانک ملت دروغ هم زیاد میگه !
فکر میکنه مردم چیزن این حرفرا را قبول کنن!
ای بابا ، من که سرورم رو اپدیت کردم ، بعدش ریستارت که کردم ، 1 ساعته داون شده بالا نمیاد!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nevergotme
ای بابا ، من که سرورم رو اپدیت کردم ، بعدش ریستارت که کردم ، 1 ساعته داون شده بالا نمیاد!
سلام
بعد از آپدیت که ریستارت میدهید طول میکشن تا فایل های جدید جایگزین شودند ، طبیعی هست
درضمن دقت داشته باشید در زمانی که در حال جایگزین کردن فایل های جدید هست به هیچ وجه سرور رو ریست و یا خاموش نکنید! در این صورت امکان از دست رفتن ویندوز وجود داره .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nevergotme
سلام
در صورتی که مدت زمان زیادی داون شده با پشتیبان خود تماس بگیرید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hiwebpw
دوستان عزیز راه حل چیه؟
سلام
دوست عزیز لطفا قبل از ارسال پست جدید پست های قبلی رو بخونید اگر جوابتون رو نگرفتید پست جدید ارسال کنید چندین بار این موضوع خدمت دوستان عرض شده هم توسط بنده و هم سایر دوستان
موفق باشید
والا الان شد 3 ساعت دیگه انقد باید طول میکشید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nevergotme
والا الان شد 3 ساعت دیگه انقد باید طول میکشید ؟
دوست عزیز اگر سرور شما مدت زمان زیادی هست که در حالت Down قرار داره ، موضوع رو با پشتیبانی هاستینگ خود در میون بزارید تا مشکل رو بررسی و رفع کنن .